Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

בשבוע שעבר מצאתי עבודה בשפיים (אני גר בגבעת שמואל), ולשם כך אני חייב לקנות רכב (עד אז הייתי מגיע לעבודה באופניים).

יש לנו רכב משפחתי, פורד פוקוס, ולכן אני צריך רק רכב לעצמי להגיע לעבודה ולחזור.

הנה המגבלות שלי:

יש לי תקציב של 40 אלף. בגלל הפקקים בחזור, אני רוצה רק רכב אוטומטי. צריך להיות חסכוני. צריך להיות אמין, טוב, זה ברור למה.

חיפשתי המון ביד 2, והדברים שמצאתי בעקרון הם:

פיג'ו 206 שנת 2007 יד ראשונה

דהייטסו סיריון שנת 2007 יד שניה

אני לא מוכן ללכת על שברולט למינהם, לא רנו מגאן (אמינות), לא יונדאי גטס (שותה דלק).

אני לא מוצא פיאט מתאים, ולא יודע אם בכלל כדאי לי.

מה אתם אומרים? 206? סיריון? אוטו אחר שפספסתי במחיר הזה?

אני ממש אובד עצות, וממש צריך עזרה.

תודה רבה.

פורסם

ראשית, משעשע שאתה לא רוצה רנו בגלל אמינות ובאותו המשפט מזכיר את פיאט ופג'ו (החדשות של פג'ו, כלומר).

רוצה חסכוני, תתחיל מידני, כל דגם שנחשב חסכוני, הוא חסכוני פחות עם גיר אוטומט, אם אתה לא מוכן להתפשר, תאלץ להגדיר מחדש את המילה חסכוני (ל"מבזבז פחות").

אמין? קנה קורולה שנת 2000 ותשאיר מחצית מהתקציב בכיס.

גילוי נאות:

מתאב יפניות, חובב צרפתיות

כבר חתמתי...

פורסם

כנראה לא הבנת אותי נכון.

אני לא מבין הרבה.

אני יודע מנסיון של הרבה אנשים לידי שהרנו מגאן הישנות היו נכנסות למוסך המון, ורנו מגאן לא עונה על הקריטריון של חסכוני, לכן פסלתי אותה.

אני גם יודע שפיאט לא אמינה, ולכן לא כתבתי אותה באפשרויות.

אין לי שום מושג לגבי 206 בשנים 2006-2007, ולכן אני כאן בפורום, אז בבקשה אל תזלזל.

וכן, אני יודע שאני מתפשר בחסכון, לטובת האוטומט, אבל אני לא מוכן להעביר הילוכים בפקקים של 20 דקות כל יום.

ובאמת - קורולה 2000 תהיה יותר אמינה וחסכונית מסיריון?

פורסם

הקורולה לא תהיה יותר חסכונית מהסיריון אבל אמינה יותר אני מאמין (מכיר לא מעט אנשים שמרוצים עד הגג מהרכב)

אני לא מזלזל חס וחלילה, פשוט אצלי פיאט זה רכב שנועד להמליץ לאוייבים שלי עליו :wink:

20 דקות פקק?

איפה אתה מעביר הילוכים בדיוק? אתה תקוע בפקק, אתה נשאר בראשון ולא יוצא ממנו עד שלא נגמר הפקק, מתקדם באיטיות עם התנועה ואין צורך בהעברת הילוכים - להיפך, כל החמרים שלא קולטים שהם בפקק, מעבירים לשני ולוחצים על הגז רק בשביל לתקוע ברקס 4 מטר אחר כך, מתקדמים לאט, לא צריך להעביר הילוך, לא שורפים דלק, לא שורפים ברקסים.

כך שאני ממליץ לך לשקול מחדש אפשרות של ידני.

בכל מקרה, אני חולה על צרפתיות, אבל לא יכול להמליץ למישהו על אחת המודרניות, אני רואה ושומע על יותר מדי תקלות.

עדיף שבעלים של 206 יגיב לך בנושא הזה

בהצלחה

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...