Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה טוען שהתופעה של אלימות בכביש לא קיימת ורק צעד כזה יוביל לאלימות?

לא בדיוק. אני סבור שערסים שיראו שמצלמים אותם, ידאגו לזה שהצלם יחטוף על הדרך.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

טנדר מיצובישי 4*4 נוסע לפני ומזגזג מנתיב לנתיב ומידי פעם יורד לשוליים

אני עוקף אותו רואה שהנהג מחוק לחלוטין

עוצר רגע בצד מתקשר למשטרה

התגובה הייתה

אין לנו ניידות באזור כרגע. תרשום את מספר הרכב וגש לתחנת משטרה קרובה להגיש תלונה

באמת נראה לכם? אולי גם תשלמו לי משכורת?

פורסם
מי שמצולם יכול להכחיש שזה הוא, וזכותו להתעמת עם זה שמתלונן.

על פי ההיגיון הזה את מי צריך לזמן במקרה ומצלמת אבטחה סטטית ומקובעת על פריים מסויים, מתעדת פשע כלשהו?

את בעל המצלמה?

את המתקין?

את היצרן?

אני שואל בשיא הרצינות.

האם התשובה שלך מבוססת? ואם כן האם אפשר לראות את זה כתוב ברשת(אשמח לצירוף מילים עבור חיפוש בגוגל)?

פורסם

כאשר שוטר מאשים אותי בעבירה ואני בוחר להישפט, זכותי שהשוטר יבוא להעיד וכך אוכל לחקור אותו ואולי להוכיח שהוא לא צודק.

למה לפי דברך לא מגיע לי את אותה זכות כאשר אזרח מאשים אותי בעבירה?

פורסם
כאשר שוטר מאשים אותי בעבירה ואני בוחר להישפט, זכותי שהשוטר יבוא להעיד וכך אוכל לחקור אותו ואולי להוכיח שהוא לא צודק.

למה לפי דברך לא מגיע לי את אותה זכות כאשר אזרח מאשים אותי בעבירה?

במקרה של השוטר זו מילה שלך נגד המילה שלו. ולפי המשפט הידוע תמונה אחת שווה אלף מילים.

מה כבר אפשר לשאול או להתאמת עם מי שצילם כאשר העבירה נראית בבירור? איך ניתן ״להפיל״ עדות של תמונה או סרטון של עבירה?

אני מניח שאי אפשר וזו גם הסיבה שהרבה חברים כאן מתעדים את הנסיעות שלהם.

• תוכן חדש...