Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי משהו ברדיו על זה אתמול ולא הבנתי איך בדיוק Crowd sourcing יכול להוות בסיס לתלונה במשטרה (וזה אחרי שעזבנו את זה שהם מעודדים נהגים להשתמש בסלולרי למטרות צילום תוך כדי נהיגה). הדבר הזה יכול להיות אחלה בסיס לתביעות דיבה מפה ועד להודעה חדשה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנהג צריך להתעסק בטלפון באמצע הנהיגה - איך זה בדיוק מועיל לבטיחות בדרכים?

מה זה אכיפה חברתית? העבודה של השוטרים זה להתעסק באכיפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ומצד שני,כמה פעמים קיללתם שאתם לא יכולים לעשות כלום כנגד הבן-*ונה שנוסע רוורס במחלף כי הוא טעה ביציאה ...

דוגמאות לנבלות שהיינו רוצים לראות הולכים ברגל ולא נוהגים -יש למכביר.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
ומצד שני,כמה פעמים קיללתם שאתם לא יכולים לעשות כלום כנגד הבן-*ונה שנוסע רוורס במחלף כי הוא טעה ביציאה ...

דוגמאות לנבלות שהיינו רוצים לראות הולכים ברגל ולא נוהגים -יש למכביר.

אתה צוחק ? אני שוקל ברצינות לעשות את זה !

ליד הבית יש לי פנייה שעומדים בה בערך 20 דקות כל פעם ..

הדבר הכי מעצבן זה שכל רמזור לפחות עוברות 3 מוניות שירות שנוסעות עד לרמזור ואז חותכות שמאלה , כל פעם זה מעכב את התנועה ופחות עוברים ברמזור..

אני מוכן בכיף להקדיש כל יום שעה מהזמן שלי ולהלשין עליהם.

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

למי שאינו הוריד את אפליקצית נרשם מוזמן לעשות זאת לאנדרויד או אייפון דרך googleplay או istore.

ישנם אנשים (שברור שלא הורידו את האפליקציה) שאומרים שהשימוש באפליקציה בזמן נסיעה מסכנת את הנהג. היו רגועים חברים, האפליקציה פותחה עם מצב נהיגה המאפשרת תיעוד אוטומתי לחלוטין ולא נדרש תשומת לב מצד הנהג, יתרה נהגים הנוהגים עם האפליקציה הרבה יותר זהירים ותשומת ליבם מופנה בצורה טובה יותר לנעשה בכביש ומסביב.

נשמח לשמוע תגובות, אנו כרגע בפריסה רחבה בארץ עם עשרות אלפי משתמשים. אתם יכולים לראות חלק מהתיעודים באתר שלנו nirsham.co.il. כמו כן אנחנו עובדים חזק עם מנהלי ציי רכב ומעבירים להם תיעודים בזמן דמויי אמת, ועם המשטרה בעיכוב של כ-שבוע ממועד התיעוד.

אנחנו גם בפייסבוק (כמובן) בואו ותיהיו חלק ממשהו שכולו טוב.

צוות נרשם

פורסם

יפי נפש או לא מספיק שנהג אחד שמבצע עבירת תנועה חמורה כגון רמזור אדום או חציית פס הפרדה או שלל עבירות חמורות שמסכנות חיי אדם, יורד מהכביש, המיזם כבר עשה את שלו.

TRONCHO

למה המצלם יצטרך לבוא להעיד? האם לא די בתמונות כתיעוד?

נרשם

האתר ממש לא ידידותי למשתמש. תפריטים לא עובדים ב3 דפדפנים שונים.

פורסם

הרעיון להפוך את כולם למלשינים ככה"נ יוביל בסופו של דבר לאלימות פיזית בכביש. בכל אופן, האתר בנוי בצורה נוראית, כך שאף דפדפן מודרני לא ממש מצליח להציג אותו כמו שצריך.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
הרעיון להפוך את כולם למלשינים ככה"נ יוביל בסופו של דבר לאלימות פיזית בכביש. בכל אופן, האתר בנוי בצורה נוראית, כך שאף דפדפן מודרני לא ממש מצליח להציג אותו כמו שצריך.

אתה טוען שהתופעה של אלימות בכביש לא קיימת ורק צעד כזה יוביל לאלימות?

פורסם
יתרה נהגים הנוהגים עם האפליקציה הרבה יותר זהירים ותשומת ליבם מופנה בצורה טובה יותר לנעשה בכביש ומסביב.

צוות נרשם

איך זה עובד אני חייב לדעת, אני אתקין את האפליקציה לכל מי שאני מכיר רק בשביל הפיצ'ר הזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
"מלשינון" של ממש. אפליקציה שנועדה לשימוש "יפי הנפש" שעולם לא עשו עבירת כביש.

עם כל הכבוד לעבריינים, אם אני רואה בחור שנכנס לצומת באדום מלא, אשמח לדווח עליו ולדעת שהוא מקבל על הראש. כנ״ל משוגעים למיניהם. היום ראיתי אותו מרחוק ומחר הוא יחצה באדום במהירות כשאני בצומת ואני אאבד את חיי (ומכיוון שלעבריינים האלו יש תשע נשמות הוא יישאר בחיים ויביע ״חרטה״)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...