Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מקומות נחשבים אמינים באזור אשקלון אשדוד?

ודבר שני איזה דגם של צמיגים הוא נחשב סביר יחסית משום שאני רוצה למכור את הרכב עוד חצי שנה ואין לי רצון להשקיע על צמיגים איכותיים מאוד. אלא על סבירים וזולים.

כי אני רוצה למכור את הרכב עוד 8 חודשים ואין לי רצון להשקיע על צמיגים יקרים.

נ"ב: שבאים לקנות צמיג למה צריך להשים לב שלא יעבדו עליי?

פורסם

אין עליו מידה באינטרנט כך שזה לא מעוניין בהם..

הדגמים שהתעניינתי בהם ממה שחפשתי באינטרנט זה :

אליאנס

הנקוק

OVATION

FALKEN

GT

TOYO

מה נחשב מהם סביר!! וגם זול.??

אם למישהו יש דגם אחר שגם זול במחיר אשמח לשמוע

פורסם

ב-900 ש"ח יהיה לך קשה להשיג רביעיית צמיגים נורמליים. תצתרך להגדיל את התקציב לאזור ה-1200 ש"ח.

מתוך הרשימה שלך תחפש הנקוק ופאלקן - הם סה"כ סבירים.

Ovation ו-GT זה זבל סיני.

Toyo יקרים יותר.

פורסם

שוב אני רוצה למכור את הרכב עוד 8 חודשים? אני מחפש צמיג סביר מהרשימה שנתתי או דגם אחר . שיתן שנתיים שקט בנסיעה

ואני שומע מהרבה אנשים שקונים ב900 עד 1000 צמיגים ברמה סבירה. לא דנלופ או מישלין אבל רמה טובה.

תודה מראש.

פורסם

ואני שומע מהרבה אנשים שקונים ב900 עד 1000 צמיגים ברמה סבירה. לא דנלופ או מישלין אבל רמה טובה.

שלום,

יכול מאוד להיות, שלאנשים אחרים, אשר קונים 4 צמיים ברמה סבירה יש מידה שונה.

המחירים משתנים בין המידות.

ההצעה שנתנו לך מג.מ. פורטל על מקסיס (כנראה דגם UA603 ) ב 1000 ש"ח היא הצעה הכי מתקבלת על הדעת, למידה שלך ובתנאי שגבול התקציב הוא 1000 ש"ח ולא יותר.

אני אישית הייתי קונה FALKEN ZE912 ב 1200 ש"ח וגומר את הסיפור.

צריך לבדוק תאריכי ייצור המודפסים על כל הצמיגים, כדאי מאוד שהם שיהיו משנת 2012.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...