Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נ.ב. לשמר, אני בהחלט טוען שההתבטאות שלו כנגד 012 היא השמצה גסה.

א. הוא התבטא כנגד אורנג'.

ב. אם היה כאן משהו בגדר לשון הרע - לאורנג' יש מספיק עוכרי דין שניתן היה לשסות אותם.

• תגובות 595
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לתביעה כזו אילו הייתה יוצאת אל הפועל יש - לפחות - שני היבטים:

1. ההיבט המשפטי - האם קמה עילת תביעה ומה סיכוי הזכיה.

2. המישור הציבורי - האם תביעה כזו תשרת את יחסי הציבור של התובע או שתגרום לו לנזק.

להערכתי - באווירת הלינץ' שהייתה לפני כשנה, תביעה כזו גם אם הייתה מתבררת כמוצדקת, הייתה גורמת לנזק תדמיתי כי היו מציגים אותה כגוליית שרודף אחרי רובין הוד אבי המהפכה הצרכנית.

לפיכך, לדעתי טוב עשה זה שהחליט להתעלם מהנפיחה הזו ונתן לה להתפוגג באוויר.

פורסם

אמיר, לדעתי המפעילים הוירטואלים הם סוג של למל"מים, כי המנוים שהם מגייסים מתארחים - תמורת תשלום כמובן - על רשת של אחת מהחברות בעלות התשתית.

לפיכך, אפשר לראות את המפעילים האלה כסוג של מפיץ שמגוון את הסחורה, תחרות אמיתית ישנה רק בקרב החברות בעלות התשתית.

פורסם

לא מסכים!

אם מפעיל וירטואלי עושה מבצע של 49 ש"ח, הוא שוב מושך את כל החברות לסחרור של מלחמת מחירים בין אם הוא וירטואלי, ויראלי או וגינאלי. (בכוונה לא כתבתי אנאלי, זכות זו שמורה לחברות האפ"ס).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מפעיל וירטואלי משלם לחברה בעלת התשתית.

איני יודע כמה הוא משלם על התשתית ,אך זה מגביל יכולתו לתת מוצר טוב במחיר נמוך לאורך זמן. כמובן יש גם שאלה של יעילות

וצורך של הותיקות בעלות התשתית להסתגל אך יש להן גם יתרונות.

ישנה גם שאלה של מימון: בכמה חברות שונות מגייסות הכסף. הדבר משפיע על מרווח נשימה ועל יכולת תחרותיות לאורך זמן.

דורקי, מהכתבה שצירפת נרמז שהעליות של הותיקות בבורסה קשורות לחולשת גולן. מי עוד חוץ מגולן מהווה איום מהותי על הותיקות?

פורסם

נראה שהוט היא איום הרבה יותר ממשי - בקו התחתון היא גייסה יותר לקוחות מגולן, למרות שיעור תחלופה גבוה ביותר.

ובנוסף לא כל כך ברור מה מצליחים ה-MVNO's לעשות, אבל העובדה היא שהם ממשיכים לפעול ובקרוב צפויה חברה נוספת בשיטה זו, כלומר גם אם הם אינם רוחיים יש עדיין מי שחושב שיוכל להרויח מפעילות זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי ספריאל. תודה על המידע.

אני תוהה אם הוט מובייל נותנים שרות המזכיר את הוט.

באשר לחברות אחרות, אני מניח שיש להם תוכנית עיסקית ורציונל.

פעם חשבתי שגם לי יש דרך להתעשר:

גיליתי שלאחר כל כביסה אני מוצא שקל.

הכפלתי קצב הכביסות ומצאתי עוד שקלים, רווח פטור מס.

הוצאות המים והחשמל עלו.

אבל את זה משלמים מאשראי , כך שיש לי מינוף.

הכפלתי שוב את הקצב.

אם ילך לי טוב, ארכוש מכונה נוספת באשראי.

עמישראל חי.

פורסם
לא מסכים!

אם מפעיל וירטואלי עושה מבצע של 49 ש"ח, הוא שוב מושך את כל החברות לסחרור של מלחמת מחירים בין אם הוא וירטואלי, ויראלי או וגינאלי. (בכוונה לא כתבתי אנאלי, זכות זו שמורה לחברות האפ"ס).

הטיעון שלך לא הגיוני, כי אם הוירטואלי יקנה את הקו ב- 60 וימכור בשקל, עדיין אין למפעיל הממשי סיבה להוריד מחיר. כי זה שהלך לוירטואלי משלם שקל אבל החברה מקבלת 60 ואלה שנשארו במחיר הגבוה - עוד יותר טוב.

לפנדוב, העליות במניות התקשורת אכן מיוחסות לשמועות על קריסה קרובה של גולן.

מדגיש, מדובר בשמועות בלבד שאולי יש מאחריהן משהו ואולי לא - לא ברור לגמרי מה קורה.

פורסם

אפשר להתייחס למפעילים הוירטואליים כמו לסיטונאים. הם קונים מהיצרן ומוכרים הרבה ובזול ללקוח הסופי.

מתח הרווחים הנמוך מצריך היקף מכירה גבוה. האם הם מצליחים למצוא את האיזון ולהרוויח מספיק? לא יודע, אבל עובדה היא שיש "מוסד" כזה שנקרא סיטונאי...

פורסם

שמר, מסכים לגמרי עם תוספת קטנה:

הוירטואלי איננו רק סיטונאי אלא סיטונאי שמעניק גם שירות ואחריות ללקוחות שלו ובכך חוסך הוצאות עקיפות לחברת הסלולר שנדרשת לאייש בפחות כ"א את המוקדים, מקטין להם את הוצאות הגבייה וגם מקטין להם את הוצאות השיווק.

לכן אם הוירטואלי קונה את הקו ב- 60 ש"ח (שזה באמת המחיר הריאלי +/-) על כך צריך להוסיף עוד הוצאות שמכפילות את מחיר החבילה ( +/-).

פורסם

אני יכול להגיד לך מנסיוני בתחום אחר לחלוטין שהרבה פעמים, סיטונאי מציע לי מוצר X במחיר זול יותר מאשר היבואן המורשה של אותו מוצר.

מוזר, אבל זו המציאות!

פורסם

כן, סיטונאי שרוכש מהיבואן.

אני רוכש 10 יחידות בשנה, הסיטונאי רוכש אלפים בחודש וזו כמובן הסיבה שהסיטונאי מסוגל למכור ביותר זול, בדיוק כמו אצל מפעילים וירטואלים.

• תוכן חדש...