Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רק חלק אחד בעניין הזה עם דנקנר שממש חסר הגיון לחלוטין בהבנה איך הוא הגיע למצב הזה, הוא הרי נועץ בכל דבר עם המר"ן הרנטגן, שלכאורה מתקשר עם אלוהים על בסיס יום יומי.

מה מתקשר, זה אלוהים שמתייצב אצלו כל בוקר ומדווח לו מה התרחש בגזרה!

יכול להיות שהרנטגן טעה? :shock:

הוא לא קולט בצלילות את דברי אלוהים קדושים?:shock:

יכול להיות שמדובר רחמנה ליצלן בשרלטן? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 595
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יכול להיות שהרנטגן טעה? :shock: הוא לא קולט בצלילות את דברי אלוהים קדושים?:shock: יכול להיות שמדובר רחמנה ליצלן בשרלטן? :shock:

בודאי שלא. הוא פשוט לא הבין את דבריו. כשהוא אמר "תשקיע" הוא בעצם התכוון להגיד "אם תתן להם כסף תשקיע את עצמך בצרה הזאת", והוא לא ירד לסוף דעתו.

כידוע, "תשקיע" בגימטריא זה "שקשוקה סבבה", ודי לחכימא ברמיזא.

דני

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

פשוט מאוד:

יש בארץ כמות ענקים של אנשים שלא משלמים מיסים ועובדים בשחור.

מעבירים כספים אחד לשני בלי קבלות, תלושים, חשבוניות וכו'.

כשהממשלה לא מקבלת את הכסף מהאנשים האלו (שהם הרבה יותר מדי), היא גובה אותו מאנשים אחרים שכן משלמים, ואז יוצא שכל אזרח נורמטיבי במדינה סופג עלויות גבוהות יותר של מחייה, אם בגלל שגובים ממנו יותר מיסים ישירות או כי מעלים את המיסים למי שמוכר לו מוצרים.

כעקרון, גבייה כמו שצריך של המיסים היא בדיוק מה שנקרא "השתתפות בנטל".

עזבו גיוס חובה. זה אחד המהלכים שיכולים לשפר את החיים של כל אזרח נורמטיבי במדינה כי זה גם סוגר את התקציב וגם עוזר למדינה להבין מי נגד מי.

יש מיליארדים שפשוט לא מגיעים לממשלה ולא מדווחים.

עם מהלך כזה, כל אדם יהיה חייב לדווח על ההכנסות שלו ואולי גם על ההוצאות, אז לא יקרה שמישהו עושה 50000 לחודש ולא משלם על זה כלום כי הוא לא מדווח ולא גובים ממנו.

פורסם

[ציניות] מעניין באיזה מגזרים זה ממש ספורט לאומי לנהל הון שחור [/ציניות]

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
[ציניות] מעניין באיזה מגזרים זה ממש ספורט לאומי לנהל הון שחור [/ציניות]

התשובה פשוטה. במזר מקבלי הבטחת ההכנסה/קצבת נכות/דמי אבטלה וכו' ללא הבדל צבע לבוש, שפה או איזור מגורים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עם מהלך כזה, כל אדם יהיה חייב לדווח על ההכנסות שלו ואולי גם על ההוצאות, אז לא יקרה שמישהו עושה 50000 לחודש ולא משלם על זה כלום כי הוא לא מדווח ולא גובים ממנו.

מאחורי כל הרעיונות האלו עומדת תמיד אותה הנחה סמויה: שאפשר לגבות כמה מיסים שרוצים. אבל זה לא נכון, אלא - אפשר לגבות כמה שאנשים מוכנים לשלם.

ברגע שמגזימים, אז אנשים מתחילים להעלים מס. תוספת חוקים ותקנות לא תמנע העלמת מס - כידוע בכל חוק יש פרצה, אז אם יש יותר חוקים, בהחלט יתכן שיהיו יותר פרצות ולא פחות.

כך גם אין ולא יכול להיות דבר כזה, אכיפה מלאה. כי בשביל זה צריך יותר שוטרים מאזרחים.

דני

פורסם

כעקרון אתה צודק אבל יש אנשים שלא משלמים פשוט כי אף אחד לא פונה אליהם והם יודעים שאף אחד לא יפנה.

צריך שרשות המיסים תהפוך למה שהIRS כיום, שזה גוף שאנשים לא רוצים להסתבך איתו.

נכון שיש בארה"ב כל מני פרצות בחוק, אז ההעלמות הן חוקיות.

פה יש המון קבלנים למשל, שמרוויחים המון ולא מדווחים פשוט כי הם יודעים שלאף אחד לא אכפת.

וגם המוסכים.

אם כל בעל מוסך היה יודע שעל המשפט "אתה רוצה קבלה או לחסוך את ה18%?" הוא מסתבך וסוגרים לו את המוסך, הוא לא היה לוקח את הסיכון. ואם כן, שיסגרו לו את המוסך.

הרי אני יכולתי להמשיך לעבוד כמה שנים טובות כמתרגם בלי קבלות. פעם הייתה לי חברה בע"מ והייתי מוציא חשבוניות דרכה. כיום אני עצמאי ועובד עם קבלות בצורה מסודרת.

אבל אף אחד ברשות המיסים לא רודף אחרי אם אני לא מוציא קבלות.

אפשר לעשות המון כסף מתחת לשולחן ולא יהיה להם אכפת כי אין אכיפה.

אז שיגבו מכל עצמאי במדינה 10% מס וזהו, איזנתם את התקציב.

פורסם
צריך שרשות המיסים תהפוך למה שהIRS כיום, שזה גוף שאנשים לא רוצים להסתבך איתו.

יוסי,

פשוט אין לך מושג על מה אתה מדבר!

נכון יש מגזרים מסוימים שלא מפחד ממס הכנסה, זה אלא ש"לא רואים אף אחד ממטר", חיים חיים שלמים של קומבינה ובסופו של יום, חיים כמו כלבים, אבל כל עצמאי ממוצע רועד ממס הכנסה, יודע שעל כל שטות פוסלים לו תיקים 5 שנים אחורה מה שמתבטא בשומה חדשה של מאות אלפי שקלים+הוצ' על עו"ד ורואה חשבון מיוחד לעניין ואפילו עלול להכנס לכלא ולא מדובר על העלמות של מליונים, על הרבה פחות אתה עלול למצוא את עצמך מאחורי סורג ובריח.

בקיצור, סיירת האכיפה של מס הכנסה היא גוף שאף עצמאי לא מזלזל בו.

פורסם

נכון, עצמאי רועד ממס הכנסה.

הבעיה היא עם אלו שפשוט "נעלמים מתחת לרדאר".

זה אלו שלא פתחו תיק מעולם, יש להם מדי כמה חודשים איזו עבודה של כמה ימים כדי שיוכלו להגיד ש"היו לי הכנסות לפני כמה חודשים של איזה 2000 שקל" ובעצם ההכנסות שלהם הן עצומות.

אם כבר פתחת תיק, המדינה מכירה אותך.

אבל אם לא, אתה יכול להעלים כמו גדול במשך עשרות שנים ואף אחד לא יחפש אותך.

בנוסף יש את אלו שנותנים שירותים ולא מוציאים קבלות, למרות שהם יודעים שהם יכולים להסתבך, כי הם יודעים שלא ייגעו בהם בכל מקרה. בעולם הרכב כולנו פה יודעים שזה נפוץ מאוד.

פורסם

פה כבר יש לנו על מה לדבר, מעטים מאוד האנשים שמעלימים בוחטות אבל חיים כמו אביונים ולכן, קל מאוד לעשות פילוח של הכנסות מול בעלות על דירות/רכבי פאר.

את זה, חבל מאוד שלא עושים אבל מאחר וכבר הבנו מארועי העבר שמשפחות הפשע בוחשות כראות עניהן במס הכנסה, לא נעשה כלום בעניין.

פורסם
זהירות, עוד יגידו לך שאתה גזען :lol:

מי שיגיד דבר כזה יש לי רק תשובה אחת לענות לו

"חמור קופץ בראש"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...