Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוסך טענו שיש לי חופש וצריך להחליף משולש (באתי למשהו אחר לגמרי). כמה צריך לעלות כזה דבר?

ראיתי גם שהגומית ציריה קרועה וצריך להחליף אותה - האם 250 ש"ח זה סביר ?

פורסם

משולש תחליפי עולה סביב 150 ש"ח. עבודה בערך עוד 100 ש"ח - ביחד יוצא 250.

גומייה לצירייה עולה 25 ש"ח, עבודה בערך עוד 100 ש"ח - ביחד 150 עם הגריז והבאטנד ממתכת.

לסיכום הכל לא צריך לעבור את ה-400 ש"ח

כמה הצעת המחיר שנתן לך על הכל?

פורסם

עלה 500 ועוד 250 לרפידות בלמים קדמיות (בתוך ה 500 הוא גם מתח לי את בלם היד שלא עצר בכלל) אז נראה לי שזה היה סביר.

תודה על התגובה

פורסם

עלה 500 ועוד 250 לרפידות בלמים קדמיות (בתוך ה 500 הוא גם מתח לי את בלם היד שלא עצר בכלל) אז נראה לי שזה היה סביר.

תודה על התגובה

מצטער ידידי אך הוא גזר עליך קופון מאוד שמן עם הרפידות הקידמיות שמחירם 80 ש"ח תחליפי. על מה הוא לקח 250 ש"ח? עם עבודה היה צריך לצאת לא יותר מ-150 ש"ח. אלא אם שם לך רפידות מקוריות של יונדאי אבל ספק גדול. מתיחת בלם יד זה סיפור של 3 דקות.

פורסם

שערתי שאכן זה המצב פשוט לצערי מהרתי מאוד ולא היתה לי אפשרות לדחות או ללכת למוסך אחר ....לצערי אני גם לא ממש בטוח בנחיצות החלפת המשולש (לפחות את הגומיה ראיתי שנקרעה) אז נשאר לי רק לקוות

• תוכן חדש...