Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הבוקר התחיל בזה שהרכב לא הניע, המצבר היה ריק לגמרי, הנעתי אותו באמצעות כבלים ונסעתי לעבודה.

לאחר שסיימתי לעבוד רציתי להתניע את הרכב עוד פעם לא הניע, אותה בעיה המצבר ריק לגמרי, עוד פעם כבלים.

נסעתי לבדוק אם יש בעיה במצבר באוטו דיפו(איפה שרכשתי את המצבר) והבחור אמר לי שהבעיה באלטרנטור.

נסעתי הביתה כיבתי את הרכב וחזרתי לאחר שעה לבדוק אם הוא עוד מניע וגיליתי שהרדיאטור עדיין פועל.

ניסיתי להניע, היה קול של סטרטר אך הוא לא הניע. חשבתי שחסר דלק, הבאתי דלק, תדלקתי, לא עזר.

ניסיתי להניע בירידה, גם זה לא עזר.

לאחר מכן חבר שלי ואני חשבנו שאולי משאבת הדלק לא מזרימה דלק לקרבורטור(?) פתחתי אותו והוא היה יבש לגמרי, גם בזמן הנעה הדלק לא זרם פנימה, בצינור שמוביל מהמשאבה לקרבורטור היה קצת דלק אך גם לא הזרים דלק.

אז לסיכום הבעיות הן-

א) רדיאטור שפועל תמידית עד שהוא מרוקן את המצבר, עכשיו אני מנתק את המצבר על מנת שלא יתרוקן.

ב) הרכב לא מניע, החשד שלי הבעיה במשאבת דלק.

אני מצטער מראש על הניסוח הלוקה, אני פשוט עבדתי כבר כמה שעות טובות על מנת לפתור את הבעיה, אז אני ממש עייף.

תודה רבה מראש!

פורסם

שלום רב!

אבחנתך וציטוט שמות החלקים והניסוח שציינת בטעות יסודם, ואני אסביר את עצמי :

א-לא הרדיאטור פועל לא הפסקה ומרוקן את המצבר, אלא המאוור החשמלי שמקרר את הרדיאטור, במידה והוא לא פוסק מלפעול, יש חשד שהממסר האחראי על המיתוג למאורר מקוצר ומספק מתח קבוע, ויש להחליפו בחדש אצל חשמלאי.

ב- משאבת הדלק ניזונה מהמצבר שהמצבר מרוקן לחץ הדלק נמוך עד אפסי.

ג-אין לך קרבורטור ברכב, למה שאתה קורה קרבורטור זהו ראש הזרקה חד נקודתית, והוא לא אמור להתיז דלק כמו בקרבורטור במנוע כבוי.

התנע את הרכב בעזרת כבלי עזר המתן במקום לטעינה מספקת של המצבר הקיים ברכבך, וסע ישר לחשמלאי, שיבדוק את ממסר המאורר, טעינת המצבר, ואת הקיבול החשמלי של המצבר, במידה והוא נמוך, מומלץ שתטען את המצבר אצל חשמלא בטעינה איטית , משום שמצבר שנפרק לגמרי מקמר את חייו.

חם לי ואני עייף, ומזיע ,אני הולך לישון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה צביקה!

אני אנסה את מה שהקלדת ואתן עדכונים!

אתמול ניסיתי להתניע את הרכב עם כבלים אך הרכב לא התניע, נסינו בסביבות ה5 דקות, היתכן שזה לא מספיק זמן?

פורסם

כן, הדרך היחידה לגרום לו להפסיק לפעול היא לנתק את המצבר.

היום לקחתי אותו למוסך של הקיבוץ(שמטפל בטרקטורים שלנו) ובעזרת חכמים ממני פירקנו את מכסה ראש הזרקת הדלק, והדלק לא זורם. בדקנו את את צינורות הדלק, הן תקינות. הבעיה היא שראש הזרקת הדלק לא שואב דלק.

בנוסף לזה שפחנו דלק ישירות לתוך החלל שמתחת לראש וגם הרכב לא הניע.

נסינו להתניע עם קבלים עוד פעם, גם זה לא עזר.

• תוכן חדש...