Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בבקשה ממך תגיד לי מה לקנות??

איזה כלים?

איזה חוטים?

איזה לדים?

הכל!!

אני רוצה כמו בסרטון הזה בדיוק

אם שמת לב זה דולק רק כשיש באס

בסרטון שלך אם אינני טועה זה לפי כל צליל?אם לא אז אז תסבי רלי מא ועד ת מה אני צריך לעשות

ותודה רבה על העזרה!!!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתחנן לעזרה חייב אבל חייב דבר כזה אצלי ואין לי מושג איך מתחילים

מעוניין לעשות לבד צריך רק תשמות של הרכיבים והסבר פשוט מה מתחבר לאיפה

למישהו יש מושג???

גרסיאס מראש!

פורסם

מתחנן לעזרה חייב אבל חייב דבר כזה אצלי ואין לי מושג איך מתחילים

מעוניין לעשות לבד צריך רק תשמות של הרכיבים והסבר פשוט מה מתחבר לאיפה

למישהו יש מושג???

גרסיאס מראש!

יש לך מגבר או אתה עובד עם הרדיו דיסק?

פורסם

תראה אין לי כוונה לסטור פה אף אחד ממביני העניין שהמליצו לך על כל מיני עבודות אלקטרוניקה או דרייברים כאלה ואחרים מאיביי,

בכל אופן אני מעלה לך סרטון של עבודה שעשיתי בסאב שלי, מבפנים, הלדים מחוברים נטו לּ+- של הסאב ישירות ליציאה של המגבר, לא יודע למה זה עלול לגרום, בשטח זה עובד כבר כמה חודשים ללא שום תקלות מוזרות, גם ברכב שלי וגם ברכב של חבר, שעשה את הלדים ברצפת הרכב בדיוק כמו שאתה רוצה.

http://www.youtube.com/watch?v=xYznRIyDSAc&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אלעד,

האם חיברת את הלדים במקום גלוי בתיבה או עמוק בפנים? האם נורות נשרפו אצלך?

אתה יכול במקרה לשים פה קישור ללדים שקנית ולתמונה של החיבורים? העבודה ממש יפה ונשמעת פשוטה למדי :-)

פורסם

מה כולם פה אוכלים סרט???

לך תקנה מחנות מערכות רכב דיאודה 1 ונגד 1

אתה לוקח חוט מהפלוס של הערוץ שמוציא לסאב מחבר דיאודה ( שזרם חשמל לא יחזור) ואחרי זה נגד ( שהלד לא יקבל יותר מידי זרם ויישרף)

זה הכל!

אם אתה מעוניין ליראות איך זה עובד תגיד לי אני יראה לך סרט אצלי באוטו.

פורסם
מה כולם פה אוכלים סרט???

לך תקנה מחנות מערכות רכב דיאודה 1 ונגד 1

אתה לוקח חוט מהפלוס של הערוץ שמוציא לסאב מחבר דיאודה ( שזרם חשמל לא יחזור) ואחרי זה נגד ( שהלד לא יקבל יותר מידי זרם ויישרף)

זה הכל!

אם אתה מעוניין ליראות איך זה עובד תגיד לי אני יראה לך סרט אצלי באוטו.

אתה יודע שLED זה בעצם דיודה נכון..?:roll:

פורסם

שלום, כל החיווט נמצא בתוך התיבה שום דבר לא גלוי, אין לי תמונה של החיבורים כי לא צילמתי את העבודה, ולצערי אין לי את הזמן בשביל לפתוח ולצלם, זה מחובר בצורה הכי פשוטה שאתה יכול לדמיין + לפלוס - למינוס.

הלדים זה סתם סטריפ לדים של 5 מטר שאפשר למצוא באייבי בחיפוש קצר:

http://www.ebay.com/itm/5050-5M-300-LED-Blue-Waterproof-Flexible-Lamp-strip-Car-/320958897486?pt=US_Car_Lighting&hash=item4abaa41d4e

פורסם

חיבור כמו שעשית הוא חיבור סביר מינוס , זה עובד ועושה את מה שרצוי שיעשה , אבל הוא נעשה ללא כל התחשבות בהתנגדות הכוללת של הסאב+תאורה , באופן תאורטי זה פוגע במגבר (נועד ל 4 -1 אוהם תלוי במגבר) , באופן מעשי אני לא מאמין שניתן לשמוע את ההבדל (גם קליפינג של סאב קשה מאד עד בלתי אפשרי לשמוע, וזה בוודאות הורס את הסאב, אבל זו אופרה אחרת...)

לא הייתי ממליץ על זה הייתי הולך על הפתרון האלגנטי יותר (שימוש בטרזיסטור כמו שהראו לך בהתחלה , זה טיפה יותר מסובך ,אבל עדיף)

SCANSPEAK

פורסם
חיבור כמו שעשית הוא חיבור סביר מינוס , זה עובד ועושה את מה שרצוי שיעשה , אבל הוא נעשה ללא כל התחשבות בהתנגדות הכוללת של הסאב+תאורה , באופן תאורטי זה פוגע במגבר (נועד ל 4 -1 אוהם תלוי במגבר) , באופן מעשי אני לא מאמין שניתן לשמוע את ההבדל (גם קליפינג של סאב קשה מאד עד בלתי אפשרי לשמוע, וזה בוודאות הורס את הסאב, אבל זו אופרה אחרת...)

לא הייתי ממליץ על זה הייתי הולך על הפתרון האלגנטי יותר (שימוש בטרזיסטור כמו שהראו לך בהתחלה , זה טיפה יותר מסובך ,אבל עדיף)

ולמי שאין יציאה למגבר באוטו ? [מערכת מובנית ?]

• תוכן חדש...