Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תריצו חיפוש ביד 2 על סיטרואן DS3 תמצאו כמה וכמה סוחרים שמוכרים DS3 חדשות לגמרי (0 ק"מ), לטענתם באיזה צבע שתרצו ובהנחות של יותר מ 20,000 שקל על קניה בחברה.

המחירים שם רצים בין 105,000 ל 115,000 שקל לחדשה לגמרי ואני שואל, יש בעיות מלאי עם ה DS3? הביאו יותר מידי ואין להם איך למכור אותן? מה הסיבה להנחה הזאת?

אגב זה, האם האוטו ידוע כבעייתי או משהו? ראיתי אחת באולם תצוגה ואומנם האבזור הרגיש כאילו עוד שנה הוא מתחיל להתפרק אבל האוטו הרגיש די מיוחד ונחמד... מישהו כאן יכול לשפןך קצת אור על העניין?

פורסם

סביר להניח שמדובר ברכבים שישבו יותר משנה אצל היבואן, ונמכרים כעת עם 0 ק"מ כיד שניה (כלומר- הקונה יהיה יד שניה ולא ראשונה). מכאן ההנחות המפליגות.

למה נשארו עם מלאי? כי זה סיטרואן, וזה יקר. הישראלי המצוי לא אוהב לקנות סיטרואן, בטח לא 3 דלתות, ובטח לא יקרה.

לי זה נראה רכב שהייתי נהנית לנהוג בו, אם איזה אוליגרך היה מאמץ אותי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

רכב חדש לגמרי עם 156 כ"ס שעושה 0-100 ב 7.3 שניות ב 105,000 ? איפה עוד אפשר להשיג כאלה נתונים בארץ? חתיכת דיל איך שלא נסובב את זה.

פורסם

מדובר על גירסת ה-120 כ"ס המלהיבה קצת פחות.

בכל מקרה החיים הם לא רק 0 ל-100 ולמי שמחפש מכונית עם "פוזה" במחיר נוחה מדובר בעסקה לא רעה המשקפה הנחה של כ-15000 ש"ח ממחיר המכונית כחדשה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...