Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר גם טוויטר אחד אבל צריך שיהיה חזק אני חושב שטוויטרים של הפוקל יהיו טובים לך אבל בשום אופן לא טוויטרים של מורל (החברה שאני הכי אוהב) זה לא מה שאתה מחפש

פורסם

אפשר לחשוב גם על טוויטר של הרץ הי אנרג׳י xl, בעייה שיהיה חריגה מהתקציב ברוב המצבים. הטוויטר 28 ממ

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לא יודע למה התקצב כ"כ מוגבל, אני בראש של יד שנייה גם, ואמרתי שיש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב.

אני יודע שבתקציב לא גבוה הרבה יותר מה1000 אני יכול לקנות סט של XL משומש, וסט היי אנרג'י אני יכול גם בפחות מ1000 (אפילו פחות בצורה משמעותית).

למרות שאני כרגע נוטה לכיוון של הXL מהחוות דעת שאני מקבל.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

ערב טוב חברים.

אני עדיין מחכה לעוד הצעות מעניינות.

אני כרגע בלי סט קידמי באוטו,:| וכל יום שעובר במצב הזה עושה דיכאון.

קיבלתי הצעה על היי אנרג'י בן 4 חודשים במחיר טוב, האם הוא אמור לתת תוצאה מספקת?

חשבתי אוליי לקנות אותו ולשדרג/ להוסיף טוויטר.

עד כמה גדולים ההבדלים בין הXL להיי אנרג'י? שמעתי אותם על התקנות שונות, מבחינת האופי סאונד הם היו נשמעים לי די דומים .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...