Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב עצירת פתע של הרכב שלפני החיבור של הפנס לרכב נשבר החלק בידי.

האם ניתן לתקן זאת , להלחים או שעלי להחליף את כל הפנס?, קובץ מצורף

לגבי מכסה המנוע, חטף מכה, אין בעיה של סגירת המכסה יש רווח כפי שרואים בקובץ המצורף.

אני מתלבט אם לתקן היות והרכב ישן והמכסה נסגר . מה עלות תיקון שכזה?. יש פגיעה קלה במכסה מנוע.

הרכב טויוטה סטרלט

תודה

IMG_1350.jpg

IMG_1349.jpg

פורסם

ברכות, הצטרפת למשפחת בעלי הסטרלט עם תופסני הפנס השבורים...

אם יש ברשותך את החלק, הדבק אותו עם סיליקון אפור (לאחר ניקוי, כמובן). הדיוק חשוב מאוד שכן אתה לא רוצה פנס שלא ניתן לכוונו. לאחר הייבוש רצוי להוסיף עוד שכבה של סיליקון אפור לטובת הגדלת החוזק. מניסיוני - זה עובד ומחזיק לא רע בכלל.

בהצלחה

פורסם

ממליץ לך בחום, וזאת מניסיוני האישי, לחזק מסביב בסיליקון אפור לטובת גמישות משופרת.

ההדבקה ה"מקורית" אצלי הייתה עם אפוקסי ונראתה מאוד מסיבית, אבל נסדקה לה בטסט בטריקת מכסה המנוע...

לגבי שני הקליפסים המחברים את הפגוש למרכב (מלמעלה, נמצאים צמוד לפנסים ותפוסים עם 2 ברגים) - האם הם ניזוקו?

פורסם

תודה האם לזה התכוות בסיליקון אפור מודעה שמצאתי באינטנרט?

סיליקון אפור

חומר אטימה לסתמים במנועים

בנזין ודיזל עמיד בחום גבוה עד C260

דוחה מים,שמן,נוזל קירור ושמן גיר.

הרחק מהישג ידם של ילדים,הרחק מאש ומחום,לא למאכל.

ארץ יבוא/יצור – טורקיה - היבואן – ע. גלנץ

מק'ט 7087

נפח/משקל 85 ג'ר

משווק ע"י ע.צ. אר-קר בע'מ

ת.ד. 50305 , ירושלים.

טל/פקס – 077-2054747

הפגוש אני אבדוק תודה

פורסם

לא, אני רואה שלא הייתי מספיק ברור, סליחה.

התכוונתי כמובן לדבק סיליקון, פשוט בגוון אפור.

ברמת העיקרון לא משנה עם איזה דבק סיליקון אתה מדביק, כי צריך רק לחבר את הפלסטיק ולקבל גמישות בהדבקה, פשוא מבחינת המראה - האפור נותן תוצאה מאוד לא בולטת. לכן כדאי למצוא דבק סיליקון בגוון אפור.

• תוכן חדש...