Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

משהו שהמון זמן משגע אותי,יש רעשים לא חזקים אבל כמו שריקות ברגע שאני יוצא מחנייה בבוקר או שאני מדליק את המנוע אחרי המון זמן שהוא קר שאני מתחיל לסובב את ההגה,מדובר ברכב יונדאי אלנטרה 2006 אוטומט

בדקתי את מפלס שמן ההגה כוח,בפעם הראשונה שבדקתי היה קצת מעל למינימום בפעם אחרת שבדקתי שהמנוע גם קר היה כמעט ליד המקסימום,מוזר לא?

מה אתם אומרים?

תודה לעוזרים.

פורסם

carbonfiber:

אחי בדקתי,והרצועה יחסית חדשה,הוחלפה בנובמבר 2011

מאור30:

תודה אני אנסה ויעדכן פה בהמשך

פורסם
שלום לכולם,

משהו שהמון זמן משגע אותי,יש רעשים לא חזקים אבל כמו שריקות ברגע שאני יוצא מחנייה בבוקר או שאני מדליק את המנוע אחרי המון זמן שהוא קר שאני מתחיל לסובב את ההגה,מדובר ברכב יונדאי אלנטרה 2006 אוטומט

בדקתי את מפלס שמן ההגה כוח,בפעם הראשונה שבדקתי היה קצת מעל למינימום בפעם אחרת שבדקתי שהמנוע גם קר היה כמעט ליד המקסימום,מוזר לא?

מה אתם אומרים?

תודה לעוזרים.

תופעה ידועה ורגילה הכל תקין, לרוב מדובר בהנעה ראשונה בבוקר או כאשר המנוע עדיין קר, הרעשים אמורים להיפסק לאחר 2-3 דקות.

אם אכן הרעשים נשמעים כל זמן שהמנוע פועל , סבירות גבוהה שהרצועה רפוייה מעט.(רצועת הגה יש לבדוק לא רק לאחר התקנתה אלה גם לאחר מספר קילומטרים ולמתוח שוב).

קיימת גם אפשרות לבעיה במשאבת הגה, אך בדגם זה בסבירות נמוכה ייחסית.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

תודה לכולם על העזרה!!!!

עשיתי בדיקה שהפעלתי את הרכב שהמנוע קר וסובבתי עד הסוף ההגה והיה רעש יותר חזק הפעם,אחרי יציאה מהחנייה והתחלת נסיעה לדוגמא בפניות ושמסובבים את ההגה אין יותר את הבעיה פשוט נעלם אחרי ההדלקה הראשונית

פורסם

טוב חברים עוד משהו מהימים האחרונים:

הרעש ניהיה יותר חזק מהימים האחרונים,ושוב זה רק בתחילת נסיעה אחרכך זה נספק,מה עושים?

מה כדאי לבדוק?אני מוכן להשקיע זמן/או קצת כסף לסדר את זה אפילו לבד

תודה לכם חברים

פורסם

טוב חזרתי עם תוצאות אחרי הרבה זמן,לא יצא לי לבדוק עד עכשיו

ברגע שמפעלים את הרכב שהוא קר,אני רואה במיכל שצילמתי שכל השמן זז בו הכוונה קופץ לכל הצדדים אני לא יודע אם זה "ביעבוע"

זאת הכוונה ?

פורסם
טוב חזרתי עם תוצאות אחרי הרבה זמן,לא יצא לי לבדוק עד עכשיו

ברגע שמפעלים את הרכב שהוא קר,אני רואה במיכל שצילמתי שכל השמן זז בו הכוונה קופץ לכל הצדדים אני לא יודע אם זה "ביעבוע"

זאת הכוונה ?

כן, וזה לא אמור להיות כך. יש מצב שקיים אויר במערכת. לפני המון זמן זה קרה לי בדייהו רייסר ולאחר ניקוז השמן ומילוי מחדש נפטרה הבעיה.

• תוכן חדש...