Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעלה שאלה זו בעבור חבר שרוצה לרכוש את הרכב.

מדובר ברכב של יונדאי מדגם אקסנט שנת 2008

הרכב בצבע כסוף.

היה בעבר בבעלות של חברת ליסינג.

היום בבעלות פרטית כרכב שני במשפחה (לא מכיר את בעלי הרכב).

הרכב נראה שמור מאוד גם מבפנים וגם מבחוץ.

הבעלים אומר שיש היסטוריית טיפולים מלאה ובוצע טיימינג.

הבעלים לא מסתיר את העובדה ש:

א. החליף טמבון אחורי הודות לכך שנכנסו ברכב מאחור - טוען לנזק מינורי.

ב. טסט וטיפול קרוב באוגוסט הקרב ובא.

הנתון היחידי שעוצר מחברי לגשת ולבדוק את הרכב הינו קילומטרז' של 135KKM

בעיניי - זה לא נתון שצריך לפחד ממנו במידה והרכב נמצא תקין בבדיקת קניה ובבדיקת מוסך.

השאלות הן:

א. האם נראה לכם קילומטרז' סביר?

ב. הבעלים של הרכב מבקש 33 אלף על הרכב - כמה נראה לכם סביר להציע בעבורו?

אשמח לדעות מחברי פורום שמכירים את הרכב.

לא מעוניין לקבל חוות דעת ילדותיות נוסח "אחי, יונדאי, חרא רכב אל תיגע" וכדומה.

תודה מראש לכל המגיבים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אגיד לך, גם לי היה חבר שהיה באותה סוג של דילמה, וגם הוא הבתלבט בקשר לאקסנט עם קילומטראג גבוה. בסוף אחרי השוואה לרכבים אחרים הוא ירד מהרעיון מהסיבות הבאות:

אמינות: אמנם שנתון גבוה אבל 135 אלף ב-4 שנים? זה בלאי די גבוה במיוחד לקורבן אונס ליסינג.

איכות: האקטנס הוא רכב במילים עדינות די מחורבן. הוא טוב להגיע מ-א עד ב' אבל בשום אופן לא מרגיש איכותי מרכבים שנתון נמוך יותר

ירידת ערך: המחירון של יונדאי 2005 הוא 23 אלף כיום, עם קילומטראג גבוהה הם מוצעות למכירה בערך ב-15 אלף, ואני די בטוח שנמכרות בפועל בסביבות 10-12 אלף. 33 אלף מינוס 12 אלף, יוצא ירידת ערך של 21 אלף ב-3 שנים, ממש לא משהו נהדר באפשר לסבול בשבילו רכב עם קילומטראג' כזה.

הוא פשוט הגיע למסקנה שבקנייה כזאת הוא לא מרוויח כלום, אז למה בכלל להכנס לזה עם רכב נחות?

פורסם

זו בדיוק התגבוה שלא רציתי לקבל.

רכב נחות? בעיני מי בעיני מה? - זה רכב שני במשפחה והמטרה שלו היא אכן - להגיע מנקודה א' לנקודה ב'

המחירון כאן הוא נמוך מלחתחילה השאלה היא אם 33K זה דרישת מחיר גבוהה לאקסנט שנת 2008.

לגבי האמינות - 135KKM לא מעיד שום דבר על כך שהרכב יהיה לא אמין אם הוא טופל כראוי או לא - אם אתה טוען שהרכב לא אמין אז אני אשמח לדעת בדיוק למה.

מאילו תקלות להזהר? על מה כדאי להקפיד? ומה אמור להוות עבורו קו אדום לרכישת הרכב?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אקסנט מ-2008 יכולה להיות כבר 5 שנים על הכביש, שנת המודל 2008 התחילה ביולי 2007.

בסך הכל נשמע לא רע גם מבחינת המחיר, אני חושב שהוא ימכור גם ב-30 בכפוף לבדיקה במכון שכמובן ימצאו בה עוד מספר ליקויים גם אם חסרי משמעות לחלוטין. וכמובן שהטיפול והטסט גם שווים כסף במכירה, יכולים לגלות בהם תקלות נוספות ויש לא מעט הוצאות מסביב, בדקו את מצב הצמיגים.

אני הייתי בודק היטב את התאונה מאחור שלא הייתה פגיעה באמבטיה של הגלגל הרזרבי מה שגורם אחר כך לחדירת מים בחורף שמרטיבים את כל הדיפונים בתא המטען.

בסך הכל מדובר על רכב אמין למדי, אני מכיר דיי הרבה אנשי צבא שמקבלים רכבי ליסינג כאלה ומלבד תלונות על נוחות נסיעה קופצנית וביצועים חלשים הרכבים בסך הכל עושים את העבודה ואין תקלות או מחלות מיוחדות. אני מכיר רכב ספיציפי עם 330 אלף קילומטרים מ-2008 שעבר נסיעה דיי אגרסיבית ולא סבל משום תקלה.

בהצלחה.

פורסם

שלום. ראשית אתה בפורום פתוח שבו רשאי כל אחד להביע את דעתו. אתה לא יכול להכתיב לאנשים מה להגיב. ועכשיו לענייננו שאלת אם 135 ק"מ זה סביר ? אולי רכב הסעות או מונית. הרכב עבר כמעט 60 אלף יותר ממה שהוא אמור לעבור בנסיעה נורמלית. לרכב משנת 2005 אולי הייתי חושב שזה ק"מ סביר. קח בחשבון שלא משנה אם טופל והוברק - בלאי זה בלאי. בכל מקרה שיבדוק כמה מציעים לו רכב כזה בליסינג אם קיים בכלל. המחיר צריך להיות מאוד מפתה כדי להסכים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם זה אמור להיות רכב שני במשפחה, ולא אמור לעבור הרבה אז זה קצת משנה את התמונה.

בכול מקרה תהיה יותר אובייקטיבי לגבי היונדאי אקסנט. אמנם לא ששאר המשפחתיות הן פאר היצירה, אבל לא צריך להיות כתב רכב בשביל לראות שהאקסנט רכב שפשוט מרגיש זול לעומתם. זה לא הבדל כזה מהותי, אבל אם אתה רואה שהרכבים בסופו של דבר יעלו לך כמעט אותו דבר, אז למה מלכתחילה ללכת על הפחות טוב?

אם היה לך בחירה בין גלקסי 1 לגלקסי 2 באותו מחיר, על איזה מכשיר היית הולך?

בקשר לאמינות, אני מניח שהיא תהיה טובה. כבר ראיתי יונדאי אקסנט יוצאות משטרה שעברו 250 אלף ללא יותר מדי טיפולים מעבר לשיגרה. אני בעצמי נהגתי על אקסנט שעברה חיים לא קלים ו-90 אלף בשנתיים והיא לא עברה שום דבר מעבר לטיפולים שוטפים.

פורסם

רכב עם נסועה דומה מ-2009 יעלה סביבות 35K בקנייה ישירה מחברת ליסינג והבחור יקבל שנה אחריות ויישור קו על חשבון החברה.

אני מניח שיהיה ריאלי לשלם 25K עבור הרכב הנ"ל, שכן הוא ידרוש מספר תיקונים של בלאי שיהיו על חשבונו וכמובן היעדר אחריות.

מעבר ל-25K לטעמי הוא יוצא "פראייר", כי סה"כ ההפרש בין רכב באחריות אחרי יישור קו לבין רכב ישן יותר שצריך לשלם על הבלאי שלו הוא 10K שמתקזזים כבר בביקור הראשון במוסך לצורך יישור קו - וזה תוך ויתור על אחריות וכו'. אם זה מתקזז עוד יותר במעמד הקנייה, אזי הקנייה לא משתלמת.

פורסם

קודם כל - אני לא רוצה לפגוע באף אחד - אבל השרשיר הזה מתרכז ברכב ספציפי

לא בגטס, לא במרצדס, לא בסוסיטה - השרשיר הזה מתרכז באקסנט ובאקסנט ספציפי כי אותו רוצים לבחון לרכישה.

תודה על התגובות שהתקבלו עד עתה - זה בהחלט נותן את הפרספקטיבה לגבי הרכב הזה.

אשמח לתגובות נוספות.

תודה חברים!

Pioneer TS-X150

פורסם

תבדוק שהרכב לא היה שייך למשרד הבטחון, כי אם כן, אז הנסועה אפילו נמוכה.

האקסנט שאני נוהג בה בדרך קבע היא בת שנה וקצת, ויש לה 91000 ק"מ.

בסוף אם הרכב יוצא טוב במכון בדיקה מעטים הדברים שיכולים להשתבש, אבל אי אפשר לפסול את האפשרות שהרכב "נקרע" (בשום רכב אי-אפשר, כי בדיקה שלפני קנייה לא תעלה על כל בעיה קיימת).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...