Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד שאין לך הצעה קונקרטית מהחבר, אז אין בכלל דילמה.

אל תאכל את עצמך עם הדילמות האלה, עוד יצא לך שיער לבן :-)

אחרי שיהיו בידך כל העובדות, רק אז תוכל להתחיל לחשוב על האלטרנטיבה.

כרגע הכל עוד באוויר.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

עד כמה שזה הזוי, הדילמה כל כך מורכבת שאני באמת מקווה שההצעה תיהיה אחת שאוכל לסרב לה.

:roll:

מקווה בשבילך שלא תוכל לסרב לה. המטרה שלך צריכה להיות להגיע למעלה ולא לדרוך במקום.

פרנס את משפחתך בכבוד ילדיך ואפילו נכדיך ב"ה.

כסף זה לא משהו שגדל על העצים כפי שגינתך יודעת, לכן אם קיבלת עץ כזה, אתה צריך להיות או חוזה עתידות או ממש טיפש לא לקבל אותו.

זה ביזנס , ככה זה בנוי מהיסוד כבר מאות שנים. אסור ללכת עם הלב אתה לא יכול לשנות את זה. זה לא משנה מה תגיד לעצמך ואיזה מצפון יהיה לך. כשהעו"ש יתמלא והאשה תתרצה - המצפון יתנקה.

נ.ב

אם אתה ממש לא מעוניין, בלי לחץ.

תן מילה טובה, אשמח לעשות רילוקיישן בשכר המתאים. :wink:

פורסם
אתחיל מהאמצע

(אין כאן איזה סוד גדול, הבנאדם לא סובל את הונג קונג ובימים אלה מסיים לבנות את בית המשפחה בארץ הקודש).:-D

ואתה בדילמה שאני מכנה בעיה בריאה

אתה בענף שבו כולם מכירים את כולם וטוב שם טוב משמן טוב. לכן המוטיב הזה צריך להנחות אותך.

אבל בלי קמח אין תורה, לכן

האם חוזקה של החברה Z העיניין שתמצא בעבודה שם וכו' מצדיקים את המעבר ואת הבטחון התעסוקתי שלך לעומת החברה Y

האם מנסים לפתות אותך כעת , ואח"כ תדרוך שם במקום לעומת המקום הנוכחי שבו תתקדם מבחינת שכר ותנאים .

ואם טוב לך מאוד בחברה הנוכחית האם אתה יכול "לשתף" את הבוסים הנוכחיים בהצעה שיש לך כדי שישוו אותה , מבלי שהדבר ייראה כנסיון לסחיטה.

וזכור תמיד את המשפט הערבי הידוע שהר עם הר לא נפגשים ..

בהצלחה

אפרופופו

האם הם לא קוראים בפורום כאן :-)

אני מצטרף לדבריו של ישה, תשובה שקולה ומאוזנת, ועושה סדר בדברים.

ובקשר לאפרופו - זה מה שעלה לי בראש מייד בהתחלה. [כמעט ש]אין לי ספק שהם יודעים שעדן חבר ותיק כאן :lol:

"...או שאבין שהפערים לא גדולים כמו שחשבתי וסה״כ מדובר ברמה אלפים בודדים או שאבין שהפערים אכן גדולים משחשבתי ומדובר ביותר מכך..."

:roll:

אתה מדבר על אלפים במטבע המקומי שם, :wink: במטבע המקומי פה, :roll: או בכלל ב-USD? :shock::shock::shock:

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

אני באמת לא מבין על מה הדילמה. אולי אני מפספס משהו.

עבודה נוכחית: אתה נהנה ומרוויח X.

עבודה מוצעת: רוב הסיכויים שאתה הולך ליהנות (כי החבר שלך עובד שם, כי הוא מעריך אותך, כי הוא המליץ עליך לבוסים, כי הוא לא יעבוד עליך ויספר לך את האמת על החברה וכולי) ואתה עומד להרוויח 1.5X ויותר!!

כלומר - אותה עבודה, אותה אחריות - ושכר שעושה קפיצה אדירה למעלה!

מצטער, מבחינתי זו החלטה קלה. גם הבוסים הנוכחיים שלך יראו זאת. מאוד הגיוני שלא תרצה לוותר על קפיצה כה גדולה בשכר.

אם אתה רוצה להיות הכי הוגן, לך אל הבוסים שלך וספר להם את הסיפור. אם הם אנשים טובים אז או שהם יגידו לך ללכת על זה כי זה קידום משמעותי, או שהם ינסו להשוות תנאים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בעולם שאני נמצא (היי-טק), אין סנטימנטים, נגמר התקופה שאתה נשאר בחברה לאורך כל החיים וזה לשני הכיוונים.

היום אתה עובד בחברה וטוב לך, מחר באותה חברה יכולים להחליט שלא תהיה.

ממה שאני למדתי, אם אני מקבל הצעה יותר טובה, אני אומר תודה רבה והולך.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
אני מצטרף לדבריו של ישה, תשובה שקולה ומאוזנת, ועושה סדר בדברים.

ובקשר לאפרופו - זה מה שעלה לי בראש מייד בהתחלה. [כמעט ש]אין לי ספק שהם יודעים שעדן חבר ותיק כאן :lol:

אתה מדבר על אלפים במטבע המקומי שם, :wink: במטבע המקומי פה, :roll: או בכלל ב-USD? :shock::shock::shock:

אין להם שום קשר למכוניות.

הכל מדובר על הצבע האהוב עלי, ירקרקים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על ניהול צוות תכניתנים בחברת היי טק גדולה ומוכרת.

(ההמחשה של סוגי החברות באמצעות משתנים די הסגירה את העניין...:) )

ולעניין, אם החברה בה מציע לך חברך לבוא לעבוד היא חברה כמו פיינל למשל (סתם כי עשיתי עבורם עבודה שקשורה בהונג-קונג אז היא קפצה לי לראש) - אז לדעתי לא חושבים פעמיים.

מעבר לכך, החבר'ה כאן די אמרו את הדברים ההגיוניים לעשות במצב שאתה נמצא בו:

1. שיחה עם החבר והבנת הדברים הלכה למעשה.

2. כימות מדויק של המספרים לשם השוואה נכונה מול המצב כיום.

3. אם המספרים שווים את זה והחלטת שאתה בודק את האפשרות - שיחה עם הבוסים הנוכחיים, המציגה את הנסיבות.

מכאן יש מספר אפשרויות ביניהן תבחר את זו שמרגישה לך הכי נכון.

בכל מקרה, נראה שאתה בנקודה שאין לך מה להפסיד ממנה, אם תתנהל בה בצורה נכונה, מחושבת ותוך שקיפות לכל הצדדים.

ממש Win-Win situation.

מעבר לכך, לא לעשות כלום זו לא אופציה במקרה הזה. זה לא מסוג הדברים שנותנים להם לחלוף לידך. במקרה הטוב זה רק יציק לך, במקרה הרע אתה תצטער על זה.

בהצלחה.

סימון.

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...