Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

בקיצור ולעניין כבר שפשפו לאוטו שלי את הצורה מכל הכיוונים,יש למישהו חניה מומלצת באיזור פארק המדע? כמה שיותר קרובה ל HP יותר טוב.

אגב, מה העלויות של מנוי חודשי לחניה שם?

פורסם
אהלן לכולם,

בקיצור ולעניין כבר שפשפו לאוטו שלי את הצורה מכל הכיוונים,יש למישהו חניה מומלצת באיזור פארק המדע? כמה שיותר קרובה ל HP יותר טוב.

אגב, מה העלויות של מנוי חודשי לחניה שם?

אם אתה עובד HP אז אמורה להיות לך חניה פרית שלהם.

הייתי בראיון עבודה אצלם לפני מס' חודשים והם ציינו שאם אני אתקבל אין בעיה לחנות אצלם בחניות.

תברר אולי אתה כן יכול

404

פורסם

חניה מחורבנת,גם בחניון 15 ,גם בחניון 12 ,בכל החניונים כמעט... תמיד מופיע שפשוף חדש.

בקאוואליר יש הרבה סרחי עודף מקדימה ומאחורה,ככה שמספיק שאיזה מוכשר/מוכשרת יוצא מהחניה ומשפשף לי את הטמבון הקדמי.. :cry:

פורסם

בחניון התחתון של הרכבת, במתחם של טיב טעם ואופיס דיפו.

חניה תת קרקעית עם הרבה מקום, וחניות בודדות, 10 שקלים לכל היום.

!AWDSOME

פורסם

פארק המדע זה המקום הכי מחורבן עלי אדמות להגיע אליו אם אתה בעלים של רכב פרטי.

אני כל יום נאבק בתופעה מחדש, יש שם המון רכבי ליסינג בצפיפות מטורפת תודות לעיריית נס ציונה המקסימה שדאגה שתקן החנייה באיזור לא יהיה אפילו בקירוב ריאלי אל מול כמות האנשים שמגיעים לעבודה בכל יום.

תכלס, אין באמת חנייה שבה אני שם את הרכב בראש שקט בפארק המדע, מלבד לפעמים שאני מצליח להשתחל אצלנו בחניון בין שני עמודים.

אבי

פורסם

אם אתה עובד אינדיגו. תחנה ב18 זה מקורה ומוגן, רק תגיע לפני שמונה ורבע. אם אתה מגיע אחרי שעה זו, חנה במכון איילון למעלה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אמא עובדת באמינולאב (בניין מס' 1, הבא אחרי BBB) - להם יש חניה פרטית :)

תכלס מכון איילון נשמע כמו אופציה טובה בשבילך, יש גם את הכביש מכיוון נס ציונה ששם לדעתי יש אפשרות לזרוק את הרכב (ניתן להיכנס אליו מנס ציונה בלבד, מהצומת של פארק המדע סע לכיוון נס ציונה, רמזור שני ימינה ובכיכר השנייה שוב ימינה

אם תרצה אצרף שרטוט

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המקום הכי שנוא עליי בעולם, פעמיים בשבוע שאני מקלל את כל העולם ואשתו, שעה מחולון עד לשם בשעות הפקקים

בשביל לעבור 10 קילומטר ועוד חצי שעה בחיפוש חנייה.:evil:

יש אפשרות לעשות שם מנוי חודשי, לא אכפת לי מעלויות כי גם ככה זה על חשבון המעסיק.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני לא יודע מהיכן אתה מגיע אבל תשקול ברצינות מעבר לתחבורה ציבורית,היא נגישה ונוחה כמעט מכל מקום באזור בזכות הרכבת ואוטובוסים,במיוחד עכשיו עם השיפוצים ליד הרכבת.

נ.ב

מהרכבת ל-HP זאת הליכה קלילה של 5-6דקות,לא משהו שאמור למנוע ממך מלבצע אותה אלא אם אתה נכה או משהו בסגנון .

פורסם

דני,תודה רבה אני יודע על מה אתה מדבר.... ננסה.

מיכאל, לא נוח להגיע מאשדוד לפארק המדע בתחבורה ציבורית. בעיקר לא בשעות שלי. מעבר לכך אני גם נוסע לראשון מדי פעם אחרי העבודה כך שזה מקל עליי.

פורסם

כל אחד עושה את השיקולים שלו מן הסתם,אצלי יש כ-2 עובדים שמגיעים מאשדוד מבחירה עם תחבורה ציבורית,החיים שלהם הרבה יותר רגועים מאז ההחלטה הזאת.

• תוכן חדש...