Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לתהות על הסכום שהעירייה משלמת.

אבל על המחיר של הזהב הלבן הזה בבקבוק המכוער הזה אין לך מילה?

שוד לאור יום המחיר של תכשירי ההגנה.

פורסם

חפשו מבצעים.

ראיתי מחירים זולים יחסית לרשתות הפארם בבית מרקחת של מכבי.

בנוסף, יש מבצע על ספריי הגנה (על אותו עיקרון של דאודורנט, לא צריך למרוח)

לא זכורה לי החברה, אבל זה בקבוקון כחול בגודל בינוני, עולה בשופרסל 18-20ש"ח, הנחה משמעותית, מומלץ.

פורסם

צריך קודם לגדל "תלתלי ניסים גרמה"

:lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כבר עונה שניה שאני משתמש בתכשירים של מותג הבית של הסופר פארם "לייף" גם עבורנו וגם עבור הבנות שלי,תכשירים מצויינים שעושים את העבודה,אני קונה בבקבוקי ספריי,תמיד יש מבצעים כאשר האחרון היה בקבוק של 200 מ"ל ב30 שקלים.

פורסם

למי שלא טרח לקרא, ובנוסף למה שכתוב שם צריך לציין שהמצילים יושבים בצל רוב הזמן בסוכה מקורה, מוגנים מהשמש.

"חישוב מהיר מעלה את הנתונים הבאים: בעירייה מועסקים 53 מצילים, כך שכל אחד מהם מקבל מדי שנה 480 בקבוקי קרם הגנה, שהם 40 בקבוקים לחודש, כלומר יותר מבקבוק של 250 מ"ל ליום.

לכך יש להוסיף את הנתון הבא: המצילים אינם עובדים במשך כל השנה אלא רק בחודשי הקיץ, כך שניתן לתהות לשם מה מסופקים להם תכשירי הגנה לחודשי הסתיו והחורף.

"אין ספק כי העירייה צריכה לממן למציליה הגנה מפני נזקי השמש, אולם מדובר במספרים בלתי הגיוניים", אמר השבוע חבר מועצת העיר עו"ד ראובן לדיאנסקי

(לתת לחיות). "החלטה תמוהה שכזו צריכה לעורר דאגה רבה בקרב כל תושבי העיר לגבי אופן ההתנהלות של העירייה בכספי הציבור וכל אחד חייב לשאול את עצמו לאן הולך הכסף שלנו, אלא אם כן קברניטי העיר מחזיקים במידע שתחום הקרמים להגנה מפני השמש הינו אפיק ההשקעה הטוב ביותר כיום ומובטחת לנו תשואה גדולה למדי. אני דורש מהנהלת העירייה לגלות אחריות ולקצץ את הרכישות למספרים הגיוניים".

גורם עירוני נוסף אמר: "קשה שלא לתהות מי בדיוק ערך את החישובים. האם זה הגיוני שכל מציל מורח את עצמו מדי יום ביותר מבקבוק אחד? מדובר בתכשירי הגנה של 250 מ"ל. זה בקבוק גדול מאוד. ברור שיש לספק להם הגנה מהשמש ולא לחשוף אותם חלילה למחלות קשות, אבל נראה שמישהו הפריז בחישובים שהוא ערך. זה בזבוז כספים משווע".

"

פורסם

אתה טרחת לקרוא את תגובת העירייה?

נשמע הגיוני שהמצילים אינם היחידים שמקבלים קרם הגנה,

ואולי יש כאן עובדי פיתוח סביבתי של עיריית תל אביב למשל, כך שיוכלו להעיד אם אכן קיבלו קרם הגנה במהלך עבודתם.

במידה וגם אותם עובדי נקיון של שטחים ציבוריים \ גננים וכו' מקבלים קרמים -

כל הכתבה הזו ניסתה להוציא את העניין מפרופורציה.

שכן, לא רק אתה התעלמת מתגובת העירייה (והיותה הגיונית מאוד) אלא גם כותב הכתבה,

שלא טרח לבדוק את טענות העירייה ולנסות לאמת אם אכן כך הדברים.

אם אני הייתי כותב כתבה כזו - זה אחד מהדברים הראשונים שהייתי מברר.

מבין מאוד את מה שאתה יוצא נגדו - אך "משום מה" נראה לי שזה לא מופיע ב ynet מתוך דאגה כנה ואמיתית למשלם המיסים,

אלא מתוך אינטרסים מסויימים של אי אלו אנשים...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תגובת העירייה נשמעת הגיונית למדי.

ואגב גם כשהמציל בתוך הסוכה הוא חייב למרוח קרם הגנה, קיימים החזרים מהחול ומהמים והמציל נחשף לקרינה גם כאשר הוא בחלל מקורה.

סה"כ נשמע שהכתב מקנא בנתאי העסקה של המצילים, לפי דעתי אין שום דבר פסול במשכורות שלהם ובתנאים שלהם.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

אם תשאל אותי, פחות קנאה על תנאי העסקתם - ויותר נסיון לשים להם מקלות בגלגלי המו"מ עם האוצר \ עירייה,

אם הם יצטיירו ציבורית כמגזר עובדים שמבזבז את כספי משלם המיסים בזלזול,

זה בטוח לא יעזור להם.

לצערו של כותב \ מזמין :?: הכתבה :wink: לא נראה לי שהאפקט יושג,

לפחות לא באמצעות הכתבה הנ"ל...

DOESN'T WORK HARD

פורסם

עוד לא ראיתי אפילו פעם אחת בכל חיי עובד עיריה מתמרח בקרם שיזוף.

תרשה לי לפקפק באמינות תגובת העיריה.

חוצמזה מה פתאום התחלתם לקרוא כתבות לעומק?? ממתי המידע שבכותרת לא מספיק לגבש החלטה?

פורסם

איזה שטויות! זה שלא ראית עובד עירייה מתמרח אז לא מגיע להם לקבל קרם הגנה?

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

מורח \ לא מורח זו שאלה אחרת -

ולתשובה עליה אין קשה לחובתה של העירייה לספק תכשיר הגנה שכזה...

בקשר להערה שלך - חחח :lol: אהבתי :-D

DOESN'T WORK HARD

פורסם

חוצמזה מה פתאום התחלתם לקרוא כתבות לעומק?? ממתי המידע שבכותרת לא מספיק לגבש החלטה?

TGIF!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני במקרה, מכיר אישית את האישה שאחראית על המכרז הזה ואיך בדיוק הכל עובד. זה הסכום לו מוקצב הקרמים, אתה מזמין כל פעם זאת פשוט התקרת תקציב על סמך נתונים משנים עברו. כמו שנאמר זה למען ביטחון העובדים, עובדים בשטח בחום כזה ללא קרם הגנה מקבלים שלפוחיות לא נורמליות ומושבתים על חשבון משלם המיסים לתקופה ארוכה. עדיף נכון ?

מי שלא מכיר מבפנים את תחום הרכש של עיריית ת"א לא יודע על מה הוא מדבר. אין סוף ביקורות, הפרדת מקבלי החלטות אבסולוטית והכל מתנהל בצורה דיסקרטית מהדרגים הנמוכים ביותר.

אם יש לכם על מה להתלונן, זה לא זה. אבל ניסיון נחמד להגיד "הכל פה חרא בוא לארה"ב".

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...