Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי ואני מתכננים לצאת בעוד מספר חודשים לסופ"ש בצימר בצפון עם עוד זוג חברים. לאחר התייעצות החלטנו לקבוע את החופשה בטרופיקפלן שבמושב בצת, מפני שהיינו אצלם בעבר והיה בסה"כ מוצלח מאוד.

התקשרתי כבר ביום רביעי האחרון לבדוק את זמינות החדרים וגיליתי שהתאריך המבוקש פנוי. שוחחתי עם גיסתה של בעלת העסק מכיון שזו האחרונה היתה בחו"ל עם בעלה. הגיסה יעצה לי לדבר בתחילת השבוע עם בעלת הבית (מירי) כדי לבדוק האם ניתן לקבל הנחה כלשהי על הזמנת שני צימרים, ובכל מקרה רשמה את שמי והטלפון שלי ביומן עבור התאריכים הללו.

אתמול התקשרתי למירי, קיבלתי ממנה הצעות שונות עבור התאריכים הללו וסיכמנו שעלי לבדוק עם הזוג השני ולתת לה תשובה.

היום התקשרתי אליה כדי לסגור באופן סופי את החדרים. מירי הודיעה לי שבעלה אתמול קיבל הזמנה לכל חמשת החדרים וכי היא לא תוכל לקבל אותנו לתאריכים עליהם שוחחנו רק אתמול. כשאמרתי לה שסיכמנו שאני בודק וחוזר אליה, היא אמרה שהיא עסק ושאם באים לה לקוחות שמשלמים היא אינה מסרבת להם, ושבכל מקרה היא אינה מוכנה להתנצל, מה גם שזה לא היא שקיבלה את ההזמנה אלא בעלה (כאילו שזאת לא אותה יישות משפטית, אבל ניחא). עוד רמזה מירי שכנראה באתי לזיין את השכל, מכיון שהתקשרתי כבר שלוש פעמים ועדיין לא סגרתי כלום. באמת, מעניין למה... :roll:

אמרתי לה שהמינימום שהיא יכלה לעשות לפני שהיא קיבלה את ההזמנה ההיא זה ליצור איתי קשר ולשאול אותי האם אני מעוניין לקחת את שני החדרים או לא, שהרי זה לא שלא רציתי לתת לה תשובה, פשוט זה לא היה תלוי בי, מה גם שהפרש של יום אחד הוא הגיוני וסביר לחלוטין. מירי לא התרשמה מהטיעון והחלה לחזור בשטף על כל ההסברים שלה ממקודם.

שימו לב שהמקום הוזכר כאן בפורום בכמה הזדמנויות בהקשרים חיוביים, וגם אני נתתי את המלצתי עליו. אם כן, אני חוזר בי מכל מה שכתבתי וממליץ פשוט לא להגיע לשם. אם זה היחס שבעלת המקום מעניקה ללקוחות כבר ברגע שבו הם מבקשים לבצע את ההזמנה, אני לא רוצה לחשוב מה קורה כאשר מגיעים לשם ומתגלה בעיה.

ראו הוזהרתם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מנסיוני בצימרים כאלה, או שאתה מזמין ונותן פרטי אשראי - או שאין לך שום דבר, וכל הקודם זוכה. כך תמיד הוסבר לי הדבר.

דני

פורסם

איך אני יכול לתת כרטיס אשראי כש:

1. טרם קיבלתי את הסכמת הזוג השני

2. אני בכלל משלם עם שוברים של "בהצדעה" (ומירי ידעה את הפרט הזה)

?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

זה אומר שאתה עדיין בשלב הבירורים והם לא מחוייבים אליך.

הגישה שלהם מעצבנת ומאוד לא שירותית, אבל מצד שני, אני בטוח שהם נכוו לא פעם ולא פעמיים מאנשים שהתלבטו ובסוף השאירו אותם בלי כלום.

גילוי נאות: יצרו אותי במושב בצת, לא מכיר את המירי הזו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ברור לי שהם אינם מחוייבים לי, אבל אם רק היו טורחים עוד טיפהל'ה ומתקשרים אלי לפני שהם לוקחים את ההזמנה האחרת, אולי היתה לי האפשרות להתקדם עם התשובה שלי מהר יותר.

מירי בכלל לא הבינה בשיחה שלנו מה היה לא תקין בכל ההתנהלות שלה (או של בעלה, זה בכלל לא מעניין אותי) והיתה עסוקה בעיקר בלגלגל את האשמה לפתחי. סלח לי, אבל ככה לא מתנהגים עם לקוח, בטח לא עם כזה שהשאיר טלפון ושם.

פורסם

זה פשוט מאוד. אין לך ממה להתעצבן כי הם צודקים. אין להם מה לטרוח לחזור אליך כי גם אם תגיד להם כן עדיין הם עם שלושה צימרים פנויים.

העסק צריך להתנהל ואם יש אחד שמעונין בשני חדרים (אתה)והוא מתלבט,בודק ומתקשר.. ויש אחר שסוגר ולוקח את כל חמשת החדרים.. מה פה השאלה? זה הגיוני מאוד הצורה שהם פעלו. אין לך כל סיבה להתעצבן. ובטח שלא לחזור בך מהמלצותיך (לא שראיתי פשוט ציינת זאת) בגלל סיבה כזו.

אגב, לא חסרים צימרים בצפון שלנו.. אני מנהריה אני יודע.

פורסם
אני מנהריה

כבוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מבחינה עסקית היא כמובן עשתה את הדבר הנכון. עדיף שקל בכיס משניים על העץ, ובמקרה שלה אפילו שניים בכיס.

כמו כן כדי לשמור מקום בחדר במלון או צימר, נהוג לשלם מקדמה או את כל הסכום ויש אפשרות לבטל בחינם או תמורת קנס.

למרות כל זאת, הייתי מצפה מבעל עסק שעיקרו הוא מתן שירות ולפי זה הוא נמדד (כי תכלס, צימרים יפים יש הרבה) שיהיה יותר שירותי ויותר דיפלומט, ואם הוא ממש חכם אז גם שיציע פיצוי קטן או הטבה מסוימת כדי לא להפסיד את העסקה המקורית.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

שמע, אתה צודק ולא צודק.

אתה צודק שהיא היתה צריכה לחזור ויידע אותך שיש מישהו שרוצה את כל החמישה,

ושתחליט באותו רגע, כן או לא...

אני במקומה בכלל הייתי מציע לך שאולי תעביר את ההזמנה לשבוע אחר, תמורת הנחה,

וככה מנסה לקבל את שתי ההזמנות.

אתה לא צודק בזה שהיא מחוייבת לשמור לך את המקום. כל עוד לא סגרת הזמנה,

היא יכולה לקבל מי שהיא רוצה, במיוחד שזו הזמנה שסוגרת לה את כל המקום.

תמיד יש דרך לעשות את זה, ואני מניח שאם היא היתה מדברת אחרת זה גם היה

מתקבל בצורה יותר מובנת על ידך, אבל זה כבר סיפור אחר.

בגדול, לפי התמונות, לא נראה לי שמדובר בהפסד של איזה צימר נדיר שלא תוכל

לקבל מקביל אליו.

פורסם

אושרי, הבחור לא יצא מנקודת הנחה שהם מחויבים לו..

ברור לי שהם אינם מחוייבים לי, אבל אם רק היו טורחים .
פורסם
שמע, אתה צודק ולא צודק.

אתה צודק שהיא היתה צריכה לחזור ויידע אותך שיש מישהו שרוצה את כל החמישה,

ושתחליט באותו רגע, כן או לא...

אני במקומה בכלל הייתי מציע לך שאולי תעביר את ההזמנה לשבוע אחר, תמורת הנחה,

וככה מנסה לקבל את שתי ההזמנות.

אתה לא צודק בזה שהיא מחוייבת לשמור לך את המקום. כל עוד לא סגרת הזמנה,

בגדול, לפי התמונות, לא נראה לי שמדובר בהפסד של איזה צימר נדיר שלא תוכל

לקבל מקביל אליו.

צודק שהיא היתה צריכה לחזור אליו ...

ולא צודק למה?

שים לב מה כתבת לא צודק בזה שהיא מחוייבת לו.. אבל הוא טען בכלל שהיא לא מחויבת לו מלכתחילה.

פורסם

כי הוא טוען שמצד אחד הוא יודע שהיא לא מחוייבת אליו, ומצד שני הוא דורש שהיא תחזור אליו.

אני לא אומר שזו טענה לא הגיונית, ואפילו כתבתי שאני הייתי עושה את זה אחרת,

אבל זה שיקול שלה. הרוויחה לקוח מצד אחד, אבל הפסידה אחר מצד שני.

פורסם

וזה בדיוק מה שהרגיז אותי: אני מבין את ההיגיון העסקי שבהעדפת הזמנה שסוגרת את כל המקום על פני הזמנה קטנה יותר. העניין הוא שפשוט אני באתי קודם, ואילולא עניין שהוא טכני לחלוטין שני החדרים האלה כבר היו אצלי.

מה שהיא עשתה כאן זאת נטו הקטנת ראש. נכון, היא עסק ואף אחד מאיתנו לא התחייב לאחר על דבר, ועדיין צריכה להיות הגינות בסיסית מסויימת, בפרט כשהיא יודעת כיצד ניתן להשיג אותי.

מעבר לכך, עצם העובדה שאפילו לא עלה בדעתה להביע צער כלשהו על הטעות כביכול שעשה בעלה או להציע לי חלופה אחרת יש בה יותר מכל כדי ללמד על תודעת השירות והגישה שלה באופן כללי.

תודה אבל לא תודה.

פורסם

אלעד, אני מבין את ההרגשה, ואני גם מצדיק אותך. אבל שוב, שיקול שלה.

והיא הפסידה את הלקוח שזה אתה, למרות שיש דברים שגם תומכים בה.

כמו תמיד, יש דרך לעשות דברים, ורוב האנשים לא יודעים לעשות את זה.

אל תתעצבן יותר מידי, יש עוד צימרים, וכמו שכתבתי, לא נראה לי שמדובר באיזה

צימר מיוחד כ"כ ששווה בכלל להתעצבן בגללו.

• תוכן חדש...