Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים לאחר שעות על שעות של שיטוט בפורום הגעתי למסקנה שאני רוצה להשקיע את מיטב כספי במערכת spl.

בהנחה שכסף לא משחק תפקיד מכיוון שאני מוכן לחכות בין רכיב לרכיב מה כדאי לי לקנות לניצול מקסימלי?

הhu שאני מתכנן עליו הוא אחד מהדאבל דינים של פיוניר.

אני מתכנן קומפוננט של מורל דוטק מקדימה וזהו בעיקרון.

איזה רמקולים להרכיב מאחור?

איזה מגברים כדאי להשים?

איזה סאבים לרכוש (אני מתכנן על תיבה ל3 סאבים של קיקר l7 דעתכם?)

איזה בידוד וכבלים?

ולבסוף איפה כדאי לבצע את ההתקנה? (אני מעוניין בהרכבה מיוחדת שכוללת פיבר ופרספקס)

אם יש עוד משהו ששכחתי בבקשה תגידו לי אני מזכיר שוב שהכסף לא משחק פה.

תודה לכולם ומתנצל על כל השאלות (מערכת ראשונה ואני לא כל כך בקיא ברעיון עדיין)

תודה!

שחכתי להוסיף שאני מתכוון לרכוש יונדאי קופה כך שהרכיבים גם אמורים להיכנס...

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מורל דוטק ורמקולים מאוחרה יוצרים SQ מעניין

תסביר לי היכן בידיוק אפשר למצוא ולו טיפה SQ בL7?

בשיפוצים..

פורסם

כמו שאמרתי אני עוד חדש בכל העסק אז אני בטוח שעשיתי פה סלט ובגלל זה אני שואל לפני שאני רץ לקנות יש לך הצעות אחרות? אני אשמח לשמוע

פורסם

נראה לי שחברינו היקר התכוון ל SPL ולא ל SQ

הגעתי למסקנה שאני רוצה להשקיע את מיטב כספי במערכת spl.

(אני מתכנן על תיבה ל3 סאבים של קיקר l7 דעתכם?)

תיבה ל 3 סאבים של l7 לא נראה לי תיכנס לך ביונדאי.

חוץ מזה נראה לי בשביל רכב קטן יחסית (וחדש?) לא תצטרך יותר מסאב אחד.

דעתי - גם אם הכסף לא משחק תפקיד לא כדאי לקפוץ מעל הפופיק ולבנות מערכת עם 3 סאבים.

(מקווה שהבנתי נכון את ההודעה)

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

אתה מתכנן להכניס 3 l7 לבגאז של יונדאי קופה ? מנסיון בגז קטן לדרישה שלך

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

עד היום אני מתקשה להבין את הקיום של הסאב המוזר הזה - הL7

הוא איטי בטירוף, חסר דיוק שאין מילים לתאר את זה - אבל מה, נותן מכת באס חזקה מאוד, יחד עם זאת - לא ממש מתקרב לכוח שמופק מסאב וופרים SPL בני יומינו.

באמת לא מבין מה כל המהומה מסביב לסאב הזה.

קודם כל - להרים שלוש יחידות של L7 בתוך רכב אחד ידרוש מהרכב הספק הרבה יותר גדול ממה שמערכת חשמל בסיסית מסוגלת לספק - אולי לכמה דקות זה יהיה בסדר, מעבר לכך, אתה כבר מכניס את הציוד שלך לתחום מסוכן כולל מערכת החשמל של הרכב.

במקום לקחת שלושה אוטיסטים ולתת להם לנגן מריאצ'י (שלישיית גיטרות מקסיקנית) אתה לא מעדיף לקחת נגן גיטרה אחד טוב?

סאב 18 אינטש של חברות כמו FI, REAUDIO או DD או GNZ (גראונד זירו) או סאן דאון אודיו או DC אודיו -> יהיה מאוד מעניין אם מישהו ירים את הכפפה ויביא לארץ אינקרימינייטור למשל... יתן לך הרבה מעבר (בייחוד במוזיקה יומיומית) מאשר שלושה סוסים אוטיסטים בתא מטען.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זו המחשה מצויינת - L7 זה בריון עם תסמונת דאון.

בחיי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה להתקין דוטק אם אתה חושב על 3 l7 גם ככה לא תשמע אותם.בכל מקרה אם אתה מאיזור הצפון אתה מוזמן לבוא לשמוע איך נשמע l7אחד עם דוטק באוטו קטן,בידיוק החלפתי את הl7 אבל הוא עדיין אצלי ואפשר להרכיב אותו לכמה דקות כדי שתשמע,עדיף מאשר סתם תזרוק כסף על שטויות.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

הייתי ממליץ קודם כל שתקנה את הרכב.

לאחר מכן תבין מה המידות בבגאז', וכמה סאבים אתה באמת צריך.

(ועדיף שתכין תקציב מראש)

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם
טוב חברים לאחר שעות על שעות של שיטוט בפורום הגעתי למסקנה שאני רוצה להשקיע את מיטב כספי במערכת spl.

בהנחה שכסף לא משחק תפקיד מכיוון שאני מוכן לחכות בין רכיב לרכיב מה כדאי לי לקנות לניצול מקסימלי?

הhu שאני מתכנן עליו הוא אחד מהדאבל דינים של פיוניר.

אני מתכנן קומפוננט של מורל דוטק מקדימה וזהו בעיקרון.

איזה רמקולים להרכיב מאחור?

איזה מגברים כדאי להשים?

איזה סאבים לרכוש (אני מתכנן על תיבה ל3 סאבים של קיקר l7 דעתכם?)

איזה בידוד וכבלים?

ולבסוף איפה כדאי לבצע את ההתקנה? (אני מעוניין בהרכבה מיוחדת שכוללת פיבר ופרספקס)

אם יש עוד משהו ששכחתי בבקשה תגידו לי אני מזכיר שוב שהכסף לא משחק פה.

תודה לכולם ומתנצל על כל השאלות (מערכת ראשונה ואני לא כל כך בקיא ברעיון עדיין)

תודה!

שחכתי להוסיף שאני מתכוון לרכוש יונדאי קופה כך שהרכיבים גם אמורים להיכנס...

תבנה מערכת חזקה ומאוזנת שתהנה ממנה {ההצעה שלך לא בכיוון}.

תרכוש את הרכב ותחזור לקבל יעוץ.

פורסם

מנסיון יש לי L7 מספיק זמן כדי להגיד לך שיותר מאחד אתה לא צריך,הסאב הזה מסוגל לדברים הזויים בעוצמות שאתה בטוח לא שמעת,צריך תיבה מתאימה..אתה יכול לראות בתרד חדש שפתחתי את התיבה החדשה שבניתי לו.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני מנסה להזכר עם L7 נקרא גם סולובאריק או שהסולובאריק זה האח הגדול שלו.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה לכולם על התגובות לא שיערתי שתענו כל כך מהר! נראה לי שאני ארכיב זוג סאבים dd 3500 15 אינץ השאלה היא עם איזה מגבר להגביר אותם? כדאי להשים זוג מונוים מאחורה לכל סאב ולהרכיב עוד מגבר שתי ערוצים לקומפוננט או אולי משהו אחר?

האם כדאי להוסיף גם מצבר פריקה עמוקה שיחזיק את כל העסק?

• תוכן חדש...