Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יכול לספר מה דעתו על המגבר?

עדיף על ה 100.4?

הבנתי שהמגבר קלאס D. ההבדל מורגש לעומת AB?

ההבדל מאוד, מאוד מורגש. תריץ חיפוש בפורום, הנושא נטחן.

shakim- שוב פעם אתה רושם שטויות. איזה תמורה הכי טובה למחיר?! הsr הוא סדרת הכניסה של אודיסון, מדובר במגבר חלש ולא ממש איכותי. לפי דעתי הוא לא מצדיק את המחיר שלו.

בתקציב הנ"ל הייתי הולך על הסלסטרה בלי לחשוב פעמיים. אופציה נוספת היא הep4x של הרץ.

A3

K04 Inside

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא לא CLASS A, ליתר הדיוק שני ערוצים "קרובים לCLASS A" שני ערוצים נוספים "CLASS B", וערוץ לסאב הוא "CLASS D"

אבל ללא ספק מדובר במגבר מרמה מאווווד גבוהה.

תתחדש.

http://www.audison.eu/index.php?page=product&id=46

A class pure audio channels rated at 75 W (RMS), perfect for active two-way front speaker systems.
ערוץ 1-2 קלאס A

ההבדל מאוד, מאוד מורגש. תריץ חיפוש בפורום, הנושא נטחן.

shakim- שוב פעם אתה רושם שטויות. איזה תמורה הכי טובה למחיר?! הsr הוא סדרת הכניסה של אודיסון, מדובר במגבר חלש ולא ממש איכותי. לפי דעתי הוא לא מצדיק את המחיר שלו.

בתקציב הנ"ל הייתי הולך על הסלסטרה בלי לחשוב פעמיים. אופציה נוספת היא הep4x של הרץ.

כתבתי שהו יותר טוב מסאןדאון, אני לא בטוח אבל כמה שזכור לי סילסטרה 4 ערוצים הרבה יותר יקר ממנו, אבל יכול להיות שאני טוע. אני עשיתי בדיקה לגבי 5 ערוצים.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

הסלסטרה לא יהיה מעט חלש עם 75 וואט לערוץ?

המגבר צריך להחזיק גם סאב בגישור, וגם את ההיי אנרג׳י.

הסאנדאון נותן 125, וגם הוא אנדרייטד. זה הבדל משמעותי..

פורסם

הסלסטרה נותן 75X4 ב12 וולט

ב14 וולט תקבל 90X4.

Shakim, כניראה ששוב פעם לא "בדקת" נכון כי האודיסון sr4 ממש לא יותר טוב מהסאנדאון.

A3

K04 Inside

פורסם

טוב אז לפי התקציב המגברים שעל הפרק:

סאנדאון 100.4 או 125.4 החדש

סלסטרה fa475

הרץ ep4x או hdp4

איזה מהם ייתן את התמורה הכי טובה למחיר, והאם יש עוד הצעות מעניינות?

וגם עוד שאלה - מה ההבדלים בין מגבר דיגיטלי לאנלוגי?

פורסם
הסלסטרה נותן 75X4 ב12 וולט

ב14 וולט תקבל 90X4.

Shakim, כניראה ששוב פעם לא "בדקת" נכון כי האודיסון sr4 ממש לא יותר טוב מהסאנדאון.

שמעתי אותו ואהבתי אותו יותר. יותר נכון כמה שזכור לי הוא הייה נשמע יותר טוב, הסטפ SRX4 ערוצים, קומפוננט CADENCE CVL6-KN, סאב אינפיניטי. סטאפ שני הייה מורל TEMPO, סונדאון 100.4, הרץ ES200. בסוף לא קניתי אותם בגלל התקציב והסטאפ סופי נשאר, מורל TEMPO, קיקר 350.4, הרץ ES200. רכב פיאט פנדה.

פורסם

נכון, היתי צריך להשתמש במילה" דעה שלי". הרי סאונד זאת לא תורה שאי אפשר לזוז ממנה, כל אחד יש לו את האוזן שלו. דוגמה קטנה מפורום אודיו רוסי: בן אדם מעדיף רמקולים של אינפיניטי ב200$ על רמקולים של פוקל KR2. זאת האוזן שלו, זה מה שהוא שומע ואוהב.

פורסם

לאחר קריאה בפורום על הסלסטרה והסאנדאון, הבנתי שאין הסכמה מי מהם טוב יותר, ושממליצים לשמוע אותם, מה שלא כ"כ אפשרי.

לכן, אבקש המלצה להתאים אחד מהמגברים הנ"ל (אולי גם את ההרץ) לקומפוננטס שלי - הרץ היי אנרג'י.

כשהטרו S45 היה מותקן אצלי, אני חייב להגיד שמדי פעם הטוויטרים נשמעו קצת קרים מדי וצורמים, ואני מעדיף סאונד קצת יותר חם מזה. ראיתי שכמה פעמים כתבו על הסלסטרה שהוא מעט יותר מפורט בטוויטרים ועם סאונד קצת יותר "קר". האם הדבר נכון?

למישהו יש סטאפ של היי אנרג'י עם אחד מהמגברים המדוברים ויכול להביע את דעתו?

פורסם

סליחה, לא מרוב החום אצלי (שבוע שהמזגנים בעבודה לא עובדים) כנראה לא הפנמתי מה כתבת. אם תרצה לשמוע את אודיסון SR, או VOCE, אני יכול אולי לעזור לך.

• תוכן חדש...