Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשות מכר שלי - טרנספורטר / קארוול 2.0TDI DSG7, מודל 2010. אם איני טועה, מדובר בגרסת TDI140CR.

לאחרונה נתגלתה בעיה והרכב נאלץ לעבור ראש מנוע, ומאז ישנן מספר תופעות מוזרות:

- תגובות איטיות מצד הגיר. גם המצב הרגיל (D) הוא נוטה "למשוך" הילוכים לסל"ד גבוה מהרגיל והעברות ההילוכים מורגשות מבעבר (אינן נעימות וזריזות כמו קודם לכן).

- תגובות המנוע / "סחיבת" המנוע עצלה מבעבר. המנוע מרגיש פחות "בשרני" מבעבר, עם תגובות פלגמטיות משהו.

- לאחר ראש המנוע, הוחלט על הצורך בהחלפת מזרק ספציפי ולאחר מכן היה שיפור בתגובות ו"סחיבה" - שבועיים לאחר מכן הורגשה בשנית אותה איטיות בתגובה ושבה לה תחושת ה"סחיבה" העצלה ופלגמטית משהו.

- המנוע אינו שקט ומעודן כמו בעבר, משמע רועש ומטרטר באופן מורגש.

ראוי לציין שהרכב משמש להסעות ומטופל אך ורק במוסך מורשה (מוסך מוכר ברשל"צ). הרכב נבדק גם במוסך המרכזי (שם עבר את ראש המנוע, למיטב זכרוני) ואינם מצליחים לעלות על התקלה.

חשדתי בגיר (הוחלף גלגל תנופה בעבר) וביקשתי שהנושא יבדק, אך נטען כי התיבה מתפקדת היטב ולא מדובר ב"מכהטרוניק" או קלאצ'ים :roll:

רון / מוסך פליקס / כל מביני עניין אחרים, האם מישהו מכם נתקל בתופעה שכזאת? אנחנו על סף יאוש :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חזרת למוסך לאחר שהחלפת המזרק לא עזרה?

מה מציעים לך במוסך?

ביצעו בדיקת קומפרסיה לאחר שביצעו את הראש מנוע?

למה נעשה ראש מנוע?

מה מצב הבלוק?

אני לא מכיר כול כך את המערכת בT5, יצא לי לעבוד על 2-3 כאלו(לי ספציפית יש 2 טרנספורטרים T4).

בT4 יש מחלק וואקום חשמלי שנותן את הוואקום לטורבו ולEGR, ליתר ביטחון תבדוק שהטורבו מקבל באמת וואקום מהצינור.

קובי

• תוכן חדש...