Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט Morel tempo 6 VS Morel maximo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי נגמר להם בחנות המורל טמפו 6 והם יתקשרו כדי להזמין לי וגם במורל אמרו להם שהם לא מייצרים אותם יותר זה יכול להיות?

אז כנראה שאני למרות הכל ירכוש את המורל מקסימו

פורסם

אבל הרמקולים הם 5 ורבע אינץ הם יושבים לי בול בתוך הדלת וחלל בדלת "בית" בישביל האקוסטיקה עוד מהרמקולים הקודמים אז למה חייב טבעות עץ ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עד שלא תקשיבו לשני הסטים באותה התיבה , על אותה הגברה , על אותו מקור , עם אותו חיווט , באותו רכב ואפילו באותה טמפרטורה בחוץ אתם רק יכולים להסיק מסקנות לגבי מה טוב יותר ... עדיף להתבסס על מדידות מאשר "שמעתי אצל חבר" כי זה לא אומר כלום.

במיוחד בשני סטים כל כך דומים , אני בספק בכלל שקיים הבדל שמיע ... שכן אין להם שום סיבה בעולם לא ליישם את הלקחים שנלמדו במשך השנים מהפיתוח של הטמפו והפולס והדוטק ולהעביר אותם למקסימו , אבל זאת סתם זריקה באויר ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כבר לא אקטואלי השאלה, תודה לכולם בסוף מצאתי במקרה דגם אחד של הטמפו ורכשתי אותו ואני מאוד מרוצה שומעים מצויין איכותי ועוצמתי

• תוכן חדש...