Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה מקרסו - 300 ש"ח בדיקה + עבודה, 900 ש"ח הנגד!!

המחיר לעבודה נראה לי הגיוני (מפרקים שם די הרבה) אבל 900 ש"ח לחלק נראה לי מאוד יקר. האם אני טועה?

למשל, למרות שאלי אין מה להשוות, באיביי המחיר של כולם הוא סביב ה 210 ש"ח

פורסם

השאלה אם החלק שראית באיביי הוא מקורי.

אם אתה בטוח ב-100 אחוז שהחלק מתאים לרכב שלך אז תזמין את החלק ותחליף אותו בעצמך.

איזה כייף לי :)

פורסם

הייתה לי בעיה דומה במגאן קופה קיבלתי הצעת מחיר של 700 שקל על החלפת הנגד מהירות ואחרי קצת בירורים בebay החלטתי לקנות את הנגד מהירות בעצמי ולשלם רק על התקנה בסה״כ יצא לי 140 שקל (הנגד עלה 120 שקל ועוד 20 שקל התקנה)

אני ממליץ לך בחום.

אם אני לא טועה זה גם אותו נגד

פורסם

בגדול יש שלושה חלקים : הנגד, הבית של הנגד והצמה

אצלי ברכב נשרף המחבר של הצמה והשאר היה תקין אז לא היה צריך להחליף.

החלפת בית הנגד והצמה במלואה זה עבודה רצינית שאני לא מאמין שקרסו מתמחרים אותה ב 300 שח.

פורסם

לא הייתה שום בעיה הוא הסכים ואפילו התעניין במחיר שקניתי אותו שהוא גילה מה היה המחיר הוא נדהם בתור מוסך הוא משלם עליו יותר ממה ששלימתי

אם אתה מאזור הדרום אתה מוזמן ללכת אליו קוראים למוסך ״סטופר״ הוא לוקח כסף ביחס לעבודה והוא יעשה את זה בכיף

פורסם

ולמה שלא תנסה לראות איך מחליפים לבד? לא נראה לי שזה מסובך יותר מדי והעלות של סט מברגי טורקס ואפילו ספר היינס + נגד מהירויות מEBAY לא יעלה כמו עלות העבודה בלבד שהם דורשים ממך...

פורסם

קניתי היינס ואפילו עשיתי הרבה דברים לבד, אבל כאן צריך לפרק חלקים מהדש-בורד ואני מפחד לשבור או להתקע.

הגישה לנגד היא מאוד מסובכת (אלה אם מישהו יודע עלל איזה טריק)

• תוכן חדש...