Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עוד מעט בן 17 ומתעניין כבר תקופה בכמה רכבים מסוימים, הרצתי חיפוש על כל אחד ואחד מהרכבים האלה ולא קיבלתי את "התמונה השלמה" על אף אחד מהם לכן אשמח לחוות דעת מורחבת עליהם אם יש כאן מישהו שבבעלותו אחד מן הרכבים הבאים :

יונדאי קופה 2006 2.7 ידני (לצערי אין ידניות בשוק כרגע אבל אולי המצב ישתנה בחודשים הקרובים)

או לחילופין 2007 2.0 ידני

יונדאי i20 גרסאת ה3 דלתות ידני supreme

סיאט איביזה SC ידנית 3 דלתות , גרסאת ה1.6 (105 כ"ס) שנתון 2009\2010 - עליה אני לא צריך מידע כי הפורום באמת כבר מלא, רק לדעת מה מצבה ביחס לשאר המתחרות

מאזדה 3 ספיריט 5 דלתות שנתון 2006\2007

אשמח כמובן לשמוע הצעות נוספות בתקציב שלי (בין 60 ל70) עדיפות גדולה לידני .

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

יונדאי קופה באה רק או 2.0 ידני או 2.7 אוטומט למיטב ידיעתי.

כל שאר הרכבים ממש לא ספורטיבים, (ליונדאי לפחות יש לוק).

למה לא איזה איביזה קופרה או לאון FR?

אם אתה לא רוצה להשתגע האיביזה SC אחלה בחירה להכנס לעולם הספורטיבי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אני הייתי בודק יאריס TS ,זריזה וספורטיבית ויותר מתאימה לנהג החדש שמחפש רכב ספורטיבי להתחיל איתו.

206XS(התנהגות טובה,נאה),פונטוHGT(ירידה בשנתון וביכולת ההתנהגות ,עלייה בכוח לעומת האלטרנטיבות).

אם מדובר בכסף שלך ואין בעיה מבחינתך להתחיל עם רכב ישן על מנת להשתפשף עוד יותר טוב.

106 ראלי\XSI , רנו מגאן קופה, ניתן למצוא אותן במחירים נמוכים ,האחזקה וההוצאות השוטפות זולות ,לאחר שתרגיש מוכן תמיד תוכל להתקדם לרכב חדיש וחזק יותר .

בכל אופן במה שלא תבחר שיהיה בהצלחה!

פורסם

למה לא איזה איביזה קופרה או לאון FR?

כי הוא נהג חדש ועוד לא יודע לנהוג.

גם 156 לא רעיון טוב.

דווקא ללכת על אוטו עם פוזה יחסית (וחדש יותר) זה רעיון עדיף למי שעדיין לא עבר את השפשוף הראשון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קודם כל תודה לכולם, דבר שני רשמתי בפורום האחר אבל שכחתי לרשום כאן, אני לא מעוניין ברכב מתחת ל2006

לגבי היונדאי קופה יש גם ידני 2.7 פשוט הן נדירות יותר ואלה שכן יוצאות לשוק מדי פעם פשוט קרועות

לגבי הסיאט אני מתפנק ולא מתפשר על הדור הישן :mm_tongue

אם הפונטו 2005 בתקציב שלי זה אפשרי , מתחת לזה אני פשוט לא רוצה להתעסק.. כנ"ל לגבי 156, אמרו לי שאלפא בת יותר מ3 דורשת המון התעסקות ושזה כבד מדי בשביל נהג חדש.

בכל מקרה הדגש הוא פחות על הכוח, יותר על עיצוב (ספורטיביות בכל זאת טיפה יותר מהירות מרכבים ממוצעים ומטה) יש לי אצל אבא GTI חדשה , אני מאמין שגם בה אני אנהג די הרבה אבל ביחד עם אבא, הסיבה שירדתי מרכבים חזקים וגודשים כמו פיאט קופה ואימפרזה טורבו היא שאני נהג חדש ואין הצדקה לקחת רכב כל כך חזק כשכישורי הנהיגה שלי טוב... גרועים.

פורסם

איביזה זה רעיון טוב לדעתי. מה אתה מחפש בקשר למצבה?

מאזדה אין ידני.

היונדאי קופה תצרוך הרבה דלק.

ה i20 נחותה מהאיביזה.

emotion of motion

פורסם
איביזה זה רעיון טוב לדעתי. מה אתה מחפש בקשר למצבה?

מאזדה אין ידני.

היונדאי קופה תצרוך הרבה דלק.

ה i20 נחותה מהאיביזה.

אני יודע שאין מאזדה ידני אבל עליה אני יכול להתפשר, שמעתי שזה אוטו מעולה

ושמתי עין על כמה איביזות ביד 2 עם ק"מ לא רע בכלל

פורסם
אני יודע שאין מאזדה ידני אבל עליה אני יכול להתפשר, שמעתי שזה אוטו מעולה

אתה שואל או עונה?

זה אוטו סביר, אבל לא לצרכים שלך.

1. בשביל מה אתה צריך מכונית בגודל של המאזדה? שווה לך לשלם עוד על דלק, בשביל גודל ומשקל שאתה לא צריך?

2. עם הביצועים הפושרים שלה (גיר אוטומטי על מנוע 1.6) והמראה הסטנדרטי, היא לא ספורטיבית ולא פוזה. רכב משפחתי יעיל. סה-טו.

כל מי שהמליץ על דגמים ספורטיבים (אלפות, פיז'ו, חלקם ישנים מאוד) - אל תיקח את ההמלצה. בתור נהג דנדנש אתה צריך רכב בטוח, לא רכב חזק. האיביזה תיתן לך מענה טוב גם בגזרת המראה (שזה נחמד).

לפני שאתה קונה איביזה, תבדוק עלויות ביטוח. המכונית מאוד גניבה והביטוחים בשמיים. שקלל את זה כחלק מעלות הרכישה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

+1 כל מה שfalou אמר.

ילד בן 17 מתלהב + רכב ספורט-לייט נגמר בד"כ ברכב שמחבק עץ.

צא מהסרט (ובאמת שלא מצאתי דרך יותר נחמדה לומר את זה) של הספורטיביות, זה פשוט לא בשבילך.

קח איזו פיג'ו 206 חביבה, אולי 147 2ל ידנית, יאריס TS וכו'. באמת שלא צריך יותר מזה..

ד"א קח בחשבון שביטוח לילד בן 17 על איביזה SC או בעצם כל רכב שאתה מתעקש עליו יהיה בשמיים, אתה נמצא בכל קטגוריית סיכון שקיימת, בערך, צפה למחירים באזור ה10K על חובה + מקיף.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אתה שואל או עונה?

זה אוטו סביר, אבל לא לצרכים שלך.

1. בשביל מה אתה צריך מכונית בגודל של המאזדה? שווה לך לשלם עוד על דלק, בשביל גודל ומשקל שאתה לא צריך?

2. עם הביצועים הפושרים שלה (גיר אוטומטי על מנוע 1.6) והמראה הסטנדרטי, היא לא ספורטיבית ולא פוזה. רכב משפחתי יעיל. סה-טו.

כל מי שהמליץ על דגמים ספורטיבים (אלפות, פיז'ו, חלקם ישנים מאוד) - אל תיקח את ההמלצה. בתור נהג דנדנש אתה צריך רכב בטוח, לא רכב חזק. האיביזה תיתן לך מענה טוב גם בגזרת המראה (שזה נחמד).

לפני שאתה קונה איביזה, תבדוק עלויות ביטוח. המכונית מאוד גניבה והביטוחים בשמיים. שקלל את זה כחלק מעלות הרכישה.

דיברתי דווקא על גרסאת הספיריט 2.0 , ואני לא מחפש רכב חזק בדיוק כמו שאתה אומר, אני מחפש רכב לצעירים.

+1 כל מה שfalou אמר.

ילד בן 17 מתלהב + רכב ספורט-לייט נגמר בד"כ ברכב שמחבק עץ.

צא מהסרט (ובאמת שלא מצאתי דרך יותר נחמדה לומר את זה) של הספורטיביות, זה פשוט לא בשבילך.

קח איזו פיג'ו 206 חביבה, אולי 147 2ל ידנית, יאריס TS וכו'. באמת שלא צריך יותר מזה..

ד"א קח בחשבון שביטוח לילד בן 17 על איביזה SC או בעצם כל רכב שאתה מתעקש עליו יהיה בשמיים, אתה נמצא בכל קטגוריית סיכון שקיימת, בערך, צפה למחירים באזור ה10K על חובה + מקיף.

מתלהב לא הייתי אומר על עצמי, ניסיון על הכביש אין לי.. אבל מניסיון חיים + אופניים אני פשוט אוהב להגיע ממקום למקום בשקט ובלי שטויות.

ואני מודע לעניין הביטוח אבל אני גם עובד, ככה שהמשכורת מתקזזת יופי עם הביטוח.

פורסם

איביזה קופרה\FR זה מתכון לגמור בתוך עץ.

אופציה מצויינת היא היאריס T ספורט. ידנית, זריזה מאד (לרכב יש משקל של זבוב), אמינה וחסכונית. בנוסף תשאר עם עודף ביד.

אם בא לך רכב שנראה טוב יותר משנתון חדש יותר, האיביזה ברמת גימור "ספורט" יכולה להיות מצויינת עבורך.

פורסם
איביזה קופרה\FR זה מתכון לגמור בתוך עץ.

אופציה מצויינת היא היאריס T ספורט. ידנית, זריזה מאד (לרכב יש משקל של זבוב), אמינה וחסכונית. בנוסף תשאר עם עודף ביד.

אם בא לך רכב שנראה טוב יותר משנתון חדש יותר, האיביזה ברמת גימור "ספורט" יכולה להיות מצויינת עבורך.

לרגע לא חשבתי על הFR\קופרה...

דיברתי על הSC , אומנם בגרסא החזקה יותר 1.6 (105 כ"ס) אבל עדיין לא משמעותי חח

פורסם
לרגע לא חשבתי על הFR\קופרה...

דיברתי על הSC , אומנם בגרסא החזקה יותר 1.6 (105 כ"ס) אבל עדיין לא משמעותי חח

FR\קופרה מהדור הנוכחי לא בתקציב שלך. הדיבור היה על אחת מהדור הקודם (התקציב שלך מאפשר אחת מאזור 2007).

בכל מקרה, האיביזה SC היא לא רעה, מאבוזרת מאד והמנוע 1.6 בשילוב גיר ידני הוא טוב.

לשם השוואה הייתי מעדיף אותה על המאזדה 3 האוטומטית.

פורסם
FR\קופרה מהדור הנוכחי לא בתקציב שלך. הדיבור היה על אחת מהדור הקודם (התקציב שלך מאפשר אחת מאזור 2007).

בכל מקרה, האיביזה SC היא לא רעה, מאבוזרת מאד והמנוע 1.6 בשילוב גיר ידני הוא טוב.

לשם השוואה הייתי מעדיף אותה על המאזדה 3 האוטומטית.

אשמח לפירוט על ההעדפה הזו :)

• תוכן חדש...