Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה בלנדר מומלץ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שחיפשתי קיבלתי המלצות על מוצרים יקרים כמו הויטמיקס 5200, ה JTC אומניטק והבלנדטק הידוע מ " WILL IT BLEND"

יש משהו זול יותר באותה איכות ?

us0g1O2P_PA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מצד שני לJTC יש 3 כ"ס

VAn2MZoGQhA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

הטוב ביותר שהכרתי הוע של Oster - בלנדר שאמי קנתה כאשר אני נולדתי (או אולי קודם) והחזיק מעמד למעלה מ-50 שנה. בשלב מסויים עבר לאחותי ואיני יודע מה גורלו מאז.

עם זאת כל מעבד מזון וחלק מהמיקסרים כוללים את מתקן הבלנדר כאבזר עזר ועושים את העבודה לא פחות טוב.

גילוי נאות - בבית שלי השימוש בבלנדר בשנים האחרונות מצומצם מאוד. בעבר נעשה שימוש בבלנדר על גבי מיקסר של קנווד שעשה עבודה טובה משך למעלה מ-20 שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השאלה מה הדרישות שלך

לי יש מיקסר של 50 שח מהסופר

כבר 7-8 שנים מכין איתו קוקטיילים, שייקים, רטבים, הוא חזק וגורס קרח מעולה

עוד משהוא שטוב בו שהוא לא משפריץ לכל עבר אם מרימים המכסה בזמן עבודה

שזה משהוא חשוב אם מוסיפים דברים שלא נכנסים בחור של המכסה, כי להרבה בלנדרים המבנה הגלי שעל הכד שכורם לערבוב גורם גם להעיף הכל למעלה, אצלי זה לא קורה ובכל זאת הוא מערבב טוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...