Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני חדש עד 70,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחי הפורום.

ב- 2006 רכשתי רנו קליאו ידנית שנת 2001 ואני נוהג עליה בעיקר בתוך העיר, כ- 8 עד 10 אלף ק"מ בשנה.

אני נהנה מהנהיגה עליה אבל מאד לא נהנה מביקורים במוסך, בממוצע כל חצי שנה יש משהו. לפי מה שהבנתי זו בעיה נפוצה עם רנו.

החלטתי להחליף כי פשוט נמאס ממוסכים.

חשבתי על רכישת מכונית חדשה - מיני או סופר מיני ידנית עד 70K. אני לא פריק של נהיגה כך שאמינות ובטיחות הרבה יותר חשובות לי מתחושה - אני מתיחס לרכב כאל מכשיר שיעזור לי להגיע ממקום למקום ותו לו. הרכב משמש אותי בעיקר בתוך העיר + להסיע ילדים בבוקר לגן מרחק 3 דקות נסיעה.

לכן הפרמטרים החשובים שלי, לפי סדר הם :

1. אמינות - כמה שפחות ביקורים במוסך

2.בטיחות

3. צריכת דלק נמוכה

אשמח לשמוע את דעתכם. יש הרבה אופציות במחיר הזה אבל אני קצת הולך לאיבוד.

תודה מראש ויום טוב!

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם

בענין המיקרה - נראית טוב ממה שקראתי, הבעיה היא שהיא עולה 75K שזה מעבר למה שתכננתי.

תודה.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם

תודה דומו. תוכל להרחיב על ההמלצות שלך מבחינת בטיחות ואמינות ?

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם

זה לא רלוונטי לצורך העניין, שהמיקרה מיוצרת בהודו. גם יונדאי i10 מגיעה מהודו, יונדאי i20 מתורכיה, מאזדה2 סדאן מתילאנד, ספלאש מיוצרת בהונגריה, וכו' וכו'.

המיקרה פשוט מכונית בינונית ומטה בלי קשר לארץ מוצאה, ויש מתחרות עדיפות עליה. כמו למשל, פיאסטה ידנית. רק שהיא עולה 75 אלף. יש מצב לעלות מעט בתקציב?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
זה לא רלוונטי לצורך העניין, שהמיקרה מיוצרת בהודו. גם יונדאי i10 מגיעה מהודו, יונדאי i20 מתורכיה, מאזדה2 סדאן מתילאנד, ספלאש מיוצרת בהונגריה, וכו' וכו'.

המיקרה פשוט מכונית בינונית ומטה בלי קשר לארץ מוצאה, ויש מתחרות עדיפות עליה. כמו למשל, פיאסטה ידנית. רק שהיא עולה 75 אלף. יש מצב לעלות מעט בתקציב?

אם צריך אני יכול לעלות בתקציב - אבל כנראה שלא הובנתי נכון. אני אשמח להוציא פחות מ-70. לא מחפש בהכרח את הרכב הטוב יותר בשקלול כללי. ממש חשוב לי לראות מוסך כמה שפחות.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם
בענין המיקרה - נראית טוב ממה שקראתי, הבעיה היא שהיא עולה 75K שזה מעבר למה שתכננתי.

תודה.

כנראה שעוד לא התעוררת כשקראת את מה שקרסו בעצמו רשם לך שהיא נמכרת ב-70K במבצע כרגע. 8)

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
כנראה שעוד לא התעוררת כשקראת את מה שקרסו בעצמו רשם לך שהיא נמכרת ב-70K במבצע כרגע. 8)

צודק :-)

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם
שלום למומחי הפורום.

ב- 2006 רכשתי רנו קליאו ידנית שנת 2001 ואני נוהג עליה בעיקר בתוך העיר, כ- 8 עד 10 אלף ק"מ בשנה.

אני נהנה מהנהיגה עליה אבל מאד לא נהנה מביקורים במוסך, בממוצע כל חצי שנה יש משהו. לפי מה שהבנתי זו בעיה נפוצה עם רנו.

החלטתי להחליף כי פשוט נמאס ממוסכים.

חשבתי על רכישת מכונית חדשה - מיני או סופר מיני ידנית עד 70K. אני לא פריק של נהיגה כך שאמינות ובטיחות הרבה יותר חשובות לי מתחושה - אני מתיחס לרכב כאל מכשיר שיעזור לי להגיע ממקום למקום ותו לו. הרכב משמש אותי בעיקר בתוך העיר + להסיע ילדים בבוקר לגן מרחק 3 דקות נסיעה.

לכן הפרמטרים החשובים שלי, לפי סדר הם :

1. אמינות - כמה שפחות ביקורים במוסך

2.בטיחות

3. צריכת דלק נמוכה

אשמח לשמוע את דעתכם. יש הרבה אופציות במחיר הזה אבל אני קצת הולך לאיבוד.

תודה מראש ויום טוב!

היי,

אתה יכול לבדוק את הספארק, רכב חדש מסגמנט המיני בתצורה ידנית,

שעכשיו נמצאת ב"מהדורה מוגבלת" כולל מערכת ניווט מולטימדיה וחישוקי אלומיניום ב 62,900 ₪ בלבד

בהשוואה להמיני האחרות הספארק היא החזקה ביותר (82 כ"ס), יש לה תיבת 5 הילוכים,

מנוע 4 צילנדר (לחלק מהאחרות רק 3), צמיגים בחתך נמוך (יחסית)- 155/70R14

האוטו קטן אבלן מרגיש מרווח מאוד מאוד! בזכות הגובה ומרווח הסרנים.

האבזור מעולה, הבטיחות מעולה (4 כוכבי בטיחות, 6 כריות אוויר)

בנוסף, לעומת רכב משומש תוכל להנות מ:

1. אחריות 3 שנים או 100,000 ק"מ

האחריות מבטיחה שקט נפשי ושקט בכיס! הכל ידוע, מחושב וכמבט ואין הפתעות בדרך!

2. נהיגה ברכב ידני חסכונית הרבה יותר בוודאי בנסיעות מחוץ לעיר

3. ל-UMIרשת השירות הגדולה בישראל,

אם נוסעים הרבה ומספר נהגים בוודאי חשוב לדעת שבכל מקום יש מוסך מורשה במקרה הצורך

גיא משברולט

• תוכן חדש...