Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע שעבר לקחתי את הרכב שקניתי לפני מספר חודשים למוסך לבדיקה\טיפול לפני הטסט. בסופה של הבדיקה בחור שעובד עם המוסך - לא במוסך עצמו - לקח אותו לטסט עצמו. בטעות נתתי לו את הרישיון הישן של הרכב שעליו בוצעה החתימה של מכון הטסטים.

כשחזר וראיתי שעשיתי טעות שאלתי מה עושים והוא אמר לי שהכי פשוט יהיה ללכת למשרד הרישוי ולבקש כפל רשיון כדי לקבל רישיון תקין.

מה צריך או אפשר לעשות במצב הנ"ל?

דבר נוסף, מסתבר שכאשר קניתי את האוטו היה כתוב שתוקף הרישיון היה עד ה20.5 והטסט הועבר בסוף השבוע שעבר. התבלבלתי בין התאריך של התוקף שכתוב למעלה עם התאריך שבו בוצע הטסט הקודם. ז"א שנסעתי כשבוע ללא טסט בכלל מבלי לדעת. האם זאת יכולה להיות בעיה או לא?

פורסם

תחזור למכון הרישוי עם 2 הרשיונות, תסביר להם את הבעיה.

אני מניח שהם יבדקו את העניין ויחתימו לך מחדש את הרשיון הנכון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

פשוט לא כל כך מסתדר לי להגיע לשם. הרבה יותר נוח לי להגיע למשרד הרישוי.

השאלה שלי היום היא האם הוצאת כפל רשיון זה בעייתי? שואלים שאלות? או שפשוט שאפשר פשוט להגיע ולבקש להוציא כפל?

פורסם
פשוט לא כל כך מסתדר לי להגיע לשם. הרבה יותר נוח לי להגיע למשרד הרישוי.

השאלה שלי היום היא האם הוצאת כפל רשיון זה בעייתי? שואלים שאלות? או שפשוט שאפשר פשוט להגיע ולבקש להוציא כפל?

פשוט תזדהה כבעל הרכב ויוציאו לך כפל רישיון במשרד הרישוי ללא שאלות.

אינני יודע באיזו מהירות מתעדכנים המחשבים של משרד הרישוי בתוצאות של מכון הבדיקה.

תצטרך לשלם כמה עשרות שקלים בבנק על מנת לקבל תוקף עבורו.

פורסם

לא מסתדר לי משהו, אם הרשיון הקודם היה ללא חותמת אזיי נסעת שנה ושבוע ללא טסט ולא רק שבוע כדבריך.

בכל אופן אם לא שולמה אגרה של שנה שעברה ולא הוקפאו הרשיונות אז בכל מקרה אתה חייב באגרות ...גם של שנה קודמת.

תפנה זמן וגש למשרד הרשוי לבדוק באמת את מצב הרכב והרישוי.

מעבר לכך מוזר שאיש לא בדק ולא שם לב במכון הרישוי(מוזר אך עדיין אפשרי).

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

למה לא להזמין פשוט כפל רישיון?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פשוט תזדהה כבעל הרכב ויוציאו לך כפל רישיון במשרד הרישוי ללא שאלות.

אינני יודע באיזו מהירות מתעדכנים המחשבים של משרד הרישוי בתוצאות של מכון הבדיקה.

תצטרך לשלם כמה עשרות שקלים בבנק על מנת לקבל תוקף עבורו.

למה לא להזמין פשוט כפל רישיון?

זה מה שאני אעשה. בעיקרון רציתי לדעת מה האפשרויות שיש לי.

לא מסתדר לי משהו, אם הרשיון הקודם היה ללא חותמת אזיי נסעת שנה ושבוע ללא טסט ולא רק שבוע כדבריך.

בכל אופן אם לא שולמה אגרה של שנה שעברה ולא הוקפאו הרשיונות אז בכל מקרה אתה חייב באגרות ...גם של שנה קודמת.

תפנה זמן וגש למשרד הרשוי לבדוק באמת את מצב הרכב והרישוי.

מעבר לכך מוזר שאיש לא בדק ולא שם לב במכון הרישוי(מוזר אך עדיין אפשרי).

קניתי את הרכב לפני כמה חודשים, כשהעברנו בעלות, אני שילמתי את ההפרש עד סוף שנת הרישוי וקיבלתי רישיון רכב חדש. עד השבוע האחרון נסעתי עם רישיונות תקינים. גם כמה ימים לפני שהוא פג עצרו אותי שוטרים בבדיקה שגרתית והכל היה תקין. במזל זה היה כמה ימים לפני סוף התוקף.

אכן. זאת היתה טעות שלי בראש ובראשונה שהבאתי לבן אדם את הרישיון הלא נכון וטעותם שלו ושל מי שהחתים את הרישיון שהם בכלל לא בדקו על מה הם חותמים.

פורסם

בעיקרון לא חייבים לעמוד בתור. אפשר להזמין בטלפון וזה מגיע הביתה תוך שבוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן אני יודע. פשוט בגלל שיש לי נסיעה ארוכה בימים הקרובים במקומות שנוטים לעצור לביקורות רציתי לעשות את זה כבר היום.

אני מניח שההיתי צריך להתקשר עוד כשפרסמתי את השרשור, אבל לא משנה כבר :)

• תוכן חדש...