Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כחצי שנה קניתי סקודה פאביה והתקנתי סט קידמי, מגבר וסאב (ונשארתי עם הHU המקורי).

השלב הבא - לקנות HU ולהתקין אותו בעצמי :)

הזמנתי (מארה"ב) מתאם לפלסטיקה של METRA (נראה אייכותי).

לפרק את הHU המקורי נראה שטויות (הפלסטיקה שמסביב מתפרקת במשיכה קלה).

וגם מבחינת חיבורים לא נראה לי שצריכה להיות איזשהי בעיה (עם מתאם חשמל ומתאם אנטנה = P&P וחיבורי הAUX לכיוון המגבר).

אני מתכנן לקנות מערכת עם BT והבעיה שלי היא איך להעביר את הכבל של המיקרופון מאחורי המערכת עד לקורה השמאלית?

אמור להיות איזשהו מעבר מסודר מאחורי המערכת לכיוון ההגה ועד לקורה?

תודה- שגיא.

פורסם

אין לך מה לדאוג מזה , מאחורי המערכת לכיוון הדוושות ומשם מעל הדוושות ( שים אזיקונים שלא יכול הכבל על הדוושות זה מסוכן) משם לכיוון הדלת של הנהג, ומשם אתה מתחיל לטפס עד הקורה ( תוך דחיפת הכבל בין הפלסטיק של הדש בורד לגומיה של הדלת , בעדינות ) משם תמשיך לטפס עם הקורה ,או שתפרק אותה ותכניס את הכבל פנימה או שתדחוף אותו ( שוב פעם בעדינות ) בין הקורה לגומי וזהו סיימת

SCANSPEAK

פורסם

בוקר טוב

מאחל לך הצלחה בהתקנה. יחד עם זאת אני ממליץ לגשת להתקין אצל מתקין מקצועי

עלות ההתקנה לא שווה את עלות הנזק שעלול להגרם

דרך אגב למיטב ידיעתי METRA לא מייצרים שום פנל לשום דגם של סקודה

אשמח אם תתן פה את הדגם של הפנל שרכשת מ METRA

בהצלחה

דרור

פורסם

bengee - נשמע טוב. תודה.

דרור - אם אני לא טועה הדגם הוא 9011 או משהו כזה. אבדוק בערב במדויק ואעדכן.

בכל מקרה, עד כמה שידוע לי אתה מתעסק עם התקנות. בטח יצא לך להתעסק גם עם פאביה. איך מפרקים את הקורה בצורה נכונה?

ואיזה נזק נוסף עלול להיגרם בהנחה שאני מנתק את המצבר, ועובד בעדינות מספקת לא לשבור שומדבר?

פורסם

אני חיברתי לבד כבר כמה מערכות, אם אתה לא מנתק המצבר (שכחתי פעם אחת, ונוגע בטעות עם הכבל מתח ברדיו דיסק ,אז אתה שורף פיוז, שזה ממש לא סיפור )

לדעתי אין מה להתעצל ולשלם 200 שקל על התקנה , שאתה יכול לעשות את זה לבד...

תנתק מצבק לפני ההתקנה, גם כן שים לב שאתה יודע בוודאות מה כל חוט אומר (גם של הצמה של המערכת וגם של האוטו)

(אם אתה לא יודע אז תבדוק (תשתמש בנורה של הרכב בשביל לוודא מה מגיע מהסוויץ, ומה נותן מתח קבוע)

בהצלחה

SCANSPEAK

פורסם

Dionysius תודה על התשובה

כמו שחשבתי זה דגם 99-9011 וזה של METRA וזה בעצם סט פלסטיקה של גולף פאסאט

וכן זה תואם את הרכב שלך למיטב ידיעתי

אני מקווה בשבילך שתצליח להרכיב ללא תקלות (המלצתי אליך בעינה עומדת לגבי התקנה אצל מתקין כמובן שזו רק המלצה ידידותית)

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...