Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה כושר הבלימה של הרכב מתחיל להיפגע.

אני חושב שצריך לעשות לאוטו ברקס.

השאלה הגדולה - עלויות.

כמה עולה ?

אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא.

הרכב הוא פיג'ו 206 שנת 2000 אוטומט.

דולב.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

מה אתה מרגיש בבלימה שכושר הבלימה יורד

האם הדוושה יורדת ?

רעשים?

ולאיזה בלם שרות או עזר(בלם יד)

מנה מיקומך בארץ?

i can see you:evil:

פורסם

ב406 הוא הדליק לי מנורה של הרפידות בעת כל בלימה קצת חזקה (מנורה צהובה עם עיגול כזה, כנראה גם אצלך זה דומה), עוד לא היה רעש, החלפתי (המפורקות אכן היו שחוקות וקרובות לסוף).

פורסם
מה אתה מרגיש בבלימה שכושר הבלימה יורד

האם הדוושה יורדת ?

רעשים?

ולאיזה בלם שרות או עזר(בלם יד)

מנה מיקומך בארץ?

הדוושה יורדת יותר.

מרגיש כאילו לוקח יותר זמן לעצור.

לפעמים קצת רעש של שריקה מהגלגל הקדמי במהירות נמוכה , שריקות כאלה נמוכות.

מדובר על הבלם שרות.

אגב יצא לי לפני כמה חודשים לנסוע עם בלם יד למעלה, בטעות, יצא ממנו עשן ומאז הוא גם כן איבד מיכולת הבלימה שלו.

אני גר בראש העין.

דבר איתי עלויות בבקשה .

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

לי זה נשמע באמת דחוף - אם יש הרגשה של ירידה בכושר הבלימה, נסעת עם בלם יד מורם ושרפת את הרפידות,

עליך דחוף להגיע למוסך, לפרק גלגלים לבדיקה ולהחליף את מה שצריך (רפידות\צלחות\בלמים אחוריים).

אני לא מכיר מוסכים באיזור ראש העיין, כן מכיר כמה בת"א או חולון, שמתמחים ברכבי פיג'ו.

אם אתה מעוניין, ארשום לך.

יש רפידות וצלחות תוצרת ספרד\איטליה לא יקרות כמו המקוריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...