Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בגיר אוטומטי של מרצדס SL 350 שנת 76

פירקתי והכל במצב טוב. הבעיה היחידה שמצאתי היא שבוכנה אחת לא פועלת ומתברר שהגומי קרוע.

מישהו יודע מה מפעילה בוכנה זו? היא סוגרת את הבנד של המערכת הפלנטרית הקרובה ביותר לכניסה.

איפה יש חלקים לגיר כזה?

P5311031.jpg

P5311033.jpg

P5311034.jpg

P5311035.jpg

פורסם

למרבה התדהמה מצאתי בתל אביב את החלקים הדרושים. גומיות אטמים פילטר ואו רינג. המחיר גבוה אבל טוב שהחלקים זמינים.

ניר. גם אני לא מומחה אבל חרשתי את הגוגל והיוטיוב לפני שהעזתי לפרק את הגיר. לא חושב שאעיז לפרק גיר מודרני. עדיין חושש.

פורסם

בשעה טובה הגיר סגור ומורכב ברכב. עדיין לא הנעתי כי צריך להתקין את מערכת הפליטה ולמלא נוזלים.

אפרופו. בהיינס רשום שהגיר מכיל 8.9 ליטר. חשבתי שזו טעות דפוס אבל הצלבתי עם מקורות שונים ברשת וזה נכון.

צריך לקנות עוד גלון כי קניתי רק אחד:?

פורסם

עדכון

הרכב נוסע ומתפקד מצויין.

הרוורס משתלב מיד והרכב מפרפר ביציאה חזקה. מעלה הילוכים (לפחות עד שני. לא יצאתי לכביש מהיר) והרכב מרגיש חזק.

לא רע לפעם ראשונה לא?

פורסם

יפה מאוד.

תוכל לפרט.. מה היה מצב הגיר לפני כן,

האם ניקית את החלקים הפנימיים?

מהיכן השגת מידע?

כל הכבוד.

פורסם

הבעיות הכי רציניות היו זמן המתנה ארוך מאוד לרוורס ונזילה רצינית מאטם המשאבה.

בעיקרון אין צורך בפרוק הגיר לגורמים לפתור בעיות אילו אך רציתי לבדוק הכל אם כבר מפרקים.

פירקתי בית שסתומים לגורמים ניקיתי וראיתי שהקפיצים תקינים והשסתומים רצים בקלות.

פירקתי את כל המצמדים והבנדים והתברר שהם במצב טוב.

תקלות שנמצאו:

גומיה לבוכנת רוורס הפכה קשה ולא אטמה

O רינג משאבת שמן התפורר

רינג מתכת שאוטם את אחד המצמדים הפנימיים מרוסק

קפיץ הקיפי שסוגר את המצמדים שבור.

מסנן שמן כבד (סתום) בעל חותמת מרצדס, סביר להניח מקורי ד"א 40 שנה על הרכב.

מצאתי מידע לפי מק"ט מרצדס באינטרנט

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קטן למי שזה מעניין אותו.

היום נסעתי באוטו מחוץ לשכונה פעם ראשונה. נסעתי למוסך כדי לקבל אישור מוסך לטסט.

הגיר פשוט חלום. מעביר הילוכים ברכות, מאיץ חזק, מוריד קיק דאון ומעביר הילוך ב110 אם אני מושך.

המכונאי עשה סיבוב על הרכב וגם הוא אמר שהגיר מצויין.

אז אני שמח שהצליח לי. תודה לכולם.

פורסם

איזה הרגשת סיפוק, תיזהר לא להתמכר!8)

איזה הילוך היא מכניסה ב110? (את הראשון?)

סתם חשבתי על זה בחודש האחרון, איך הרמת את הגיר לבד? (הוא מגיע לאיזה 100 קילו לא?)

• תוכן חדש...