Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי רכב מיסוג סובארו אימפריזה WRX,שנת 2003 יש לי בקרוב טסט ומורכב על הרכב צנרת פתוחה 3צול

מהסעפת עד הדוד ללא ממירים מה הסיכוי שלי לעבור את הטסט ? ואם לא אז איך בלי להחליף את הצנרת.

פורסם

אני לא מומחה גדול אבל לדעתי הסיכוי שלך ככה לעבור את הטסט מבלי לשחד מישהו אפסי...

האופציות שלך הן:

1. לתת את הרכב ל"מישהו" שיעביר לך אותו את הטסט בלי בעיות (יעלה כסף, כל שנה מחדש)

2. להחליף את הצנרת למקורית (לא שווה את ההשקעה)

3. לעשות התקן כמו שיש אצלי ברכב שמאפשר ע"י הברגת 3 ברגים בכל צד של הצינור לחבר (רק בשביל הטסט) את הממיר הקטליטי המקורי (או אחר אם לא שמרת את המקורי), לעבור את הטסט ולפרק אותו מיד אחרי זה. זה יותר יקר מלשלם למישהו אבל זאת השקעה חד-פעמית שאחרי זה תפתור לך הרבה כאבי ראש לפני כל טסט.

בשביל ההתקנה המיוחדת הזאת דבר עם אלי מאי אנד איי... אצלי הם עשו עבודה מדהימה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אשמח לקבל את מספר הטלפון שלך כדי להבין יותר טוב איזה עבודה עשו לך ברכב, מי עשה את העבודה, וכמובן כמה זה עולה תודה.

פורסם

אני רוצה לקבל בבקשה עוד מידע מה חוקי ומה לא אני רוצה לשפר אבל פוחד מטסט ובמיוחד מהמשטרה

למשל אינטרקולר תחתון,טורבו מוגדל הבנתי שבשביל לעדכין את האינטרקולר צריך לפרק חלק מהשילדה של הרכב עד כמה זה קריטתי לבטיחות הרכב ולחוקיות.

פורסם
אשמח לקבל את מספר הטלפון שלך כדי להבין יותר טוב איזה עבודה עשו לך ברכב, מי עשה את העבודה, וכמובן כמה זה עולה תודה.

תמונה אחת שווה 1000 מילים - הנה מה שעשו:

jonrjghtqm4d.jpg

חתכו את הצנרת במרכז (בגודל של הממיר הקטליטי המקורי) וריתכו פלאנג'ים גם לצנרת, לממיר הקטליטי ולחתיכת הצינור שחתכו.

ביום יום הצינור החתוך מחובר עם הפלאנג'ים לצינור המרכזי ובכך מאפשר זרימת אוויר חופשית ורק לפני הטסט אני מפרק את הצינור (ע"י פירוק 3 ברגים בכל צד) ומחבר במקומו את הממיר הקטליטי על-מנת לעבור את בדיקת המזהמים.

ברגע שעברתי את הטסט מרים את הרכב שוב, מפרק את הממיר ומחזיר את הצינור.

פשוט, קל וחוסך המון כאב ראש כל שנה מחדש.

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
תמונה אחת שווה 1000 מילים - הנה מה שעשו:

jonrjghtqm4d.jpg

חתכו את הצנרת במרכז (בגודל של הממיר הקטליטי המקורי) וריתכו פלאנג'ים גם לצנרת, לממיר הקטליטי ולחתיכת הצינור שחתכו.

ביום יום הצינור החתוך מחובר עם הפלאנג'ים לצינור המרכזי ובכך מאפשר זרימת אוויר חופשית ורק לפני הטסט אני מפרק את הצינור (ע"י פירוק 3 ברגים בכל צד) ומחבר במקומו את הממיר הקטליטי על-מנת לעבור את בדיקת המזהמים.

ברגע שעברתי את הטסט מרים את הרכב שוב, מפרק את הממיר ומחזיר את הצינור.

פשוט, קל וחוסך המון כאב ראש כל שנה מחדש.

עכשיו הבנתי הכל המון תודה לך על הסבר המפורט כמה כסף יצא לך כל העבודה ?

פורסם

1000 ש"ח אבל זה היה ביחד עם התקנת הצנרת החלופית מלכתחילה... יכול להיות שלעשות את זה על צנרת קיימת יהיה זול יותר.

• תוכן חדש...