Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מאוד, ילמד אנשים אחריות דרך הכיס.

למרבה הפלא אפילו הוסיפו סייגים נדרשים (כלבי תחרויות/הרבעה, כלבים שמצבם הבריאותי לא מאפשר עיקור/סירוס).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

להכחדה? :shock:

להכחדה של מה?

חוק מצוין, צל"ש לכבל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הכחדה לא, כמו שnitch ציין, כלבים בעלי תעודות מההתאחדות הישראלית לכלבנות יחשבו בחוק כמסורסים/מעוקרים וישלמו אגרה כמוהם.

ככה שמי שבאמת שומר על הגזעים ימשיך לשמור עליהם ומי שמרבה דמוי גזע/מעורבים למיניהם ישלם את הקנס או שלא יעשה רשיון בכלל.

אודי A4

דימה.

פורסם

חוק מצויין, אנשים מתנגדים לזה אבל אפשר לראות בלוח יד 2 עשרות אלפי כלבים שמחכים לאימוץ ואין להם דורש.

אנשים רוצים להרביע את כלביהם על מנת להרוויח מעט כסף אך בסופו של דבר נגרם עוול לכלבים האלה, הרבה אנשים קונים כלב וכשזה לא מתאים להם הם משחררים אותו לרחוב.

אם אפשר במעט להפחית את כמות הכלבים והחתולים שיש במדינה אז מה טוב.

פורסם

תראו, מחזיקי הכלבים שלא מסרסים את כלביהם נחלקים בערך ככה:

1. בעלי כלבים עם בריאות לקויה, הם עפ"י חוק פטורים מסירוס.

2. מחזיקי כלבים גזעיים הרשומים בעמותה - גם הם עפ"י חוק פטורים מהסירוס.

3. בעלי כלבים ש"מרחמים" על הכלבים שלהם - בעלי כלבים כאלה הם גם אותם אנשים שלא מטיילים עם הכלב אלא פותחים את הדלת ומשחררים אותו לטיול עצמי. זאת בדיוק הסיטואציה שבה פתאום בוקר אחד הם מגלים שהכלבה בהריון ופתאום אחרי חודשיים "נפלטים" לשוק 5-7 גורים חדשים שאף אחד לא מעוניין בהם והם מוצאים את דרכם לעמותות השונות (שרובן מחוסר מקום מרדימים את הכלבים הפחוט "אטרקטיבים") או לרחובות.

בדיוק בבעלי הכלבים האלה מטפל החוק.

דרך אגב, כבר כיום יש הנחה מאוד משמעותית בחיסונים (מידי שנה) לכלבים מסורסים/מעוקרות כך שגם ברמה הכלכלית גם ברמה האנושית ובעיקר ברמה הבטיחותית, משוגע מי שלא מוציא רשיון לכלב (עצם החיסון לכלבת הוא בעצם אותו רשיון מדובר).

פורסם

כן ירבו חוקים כאלו..

רק אם היו עושים את הסכום קצת יותר גבוהה זה היה מבטיח את שיעור הסירוס/עיקור של כל הכלבים

יש אנשים משוגעים שיעדיפו לספוג 300 ש"ח בשנה בשביל לא לסרס..

פורסם

דרך הגב מישהו יודע אם מדובר על כלבים גזעיים שרשומים בעמותה או על כלבים שרשומים בספר גידול?

ההבדל די גדול :)

בכללי החשש שלי אישית שיהיה יותר כלבים ללא חיסון כלבת בגלל החוק :( היה טוב אם המס הנוסף היה הולך עבור סבסוד של המדינה במחיר עיקור/סירוס.

אודי A4

דימה.

פורסם

חוק מבורך!!

אולי עכשיו כל אלו מסעיף 3 של באגירה יחליטו לעשות משהו!

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

בכללי החשש שלי אישית שיהיה יותר כלבים ללא חיסון כלבת בגלל החוק :( היה טוב אם המס הנוסף היה הולך עבור סבסוד של המדינה במחיר עיקור/סירוס.

אבל המדינה בהחלט מעודדת ומסבסדת את העיקור/סירוס.

אם האגרה השנתית עומדת היום על כ 300 ש"ח (כולל החיסונים כמובן) אז לבעלי כלבים מסורסים/מעוקרים זה עולה 51 ש"ח (בדיוק קיבלתי אתמול רישיון לתשלום והזמנה לחיסון).

פורסם

bagira אתה טועה, היא היתה מסבסדת, היום הרשיון לכלב עולה 141 שקל שבתוך אגרה זו נכלל כול סל השרותים שביניהם מוקצב תקציב למשל לניקוי רחובות , בניית פרקים לכלבים , החזקת כלבייה עירונית וכו.

חיסון כלבת לא נכלל באגרה זו וכול עירייה רשאית לקבוע מחיר משלה עבור החיסון, הרוב נותנים את החיסון חינם בשביל למשוך בעלי כלבים לעשות רשיון, הוקצינה עצמה עולה פחות מ1 שקל אחד.

החוק החדש יעלה את המחיר בעוד 200 שקל לבעלי כלבים לא מסורסים/מעוקרים, אני בעד שההפרש ילך עבור סבסוד מחיר של עיקור/סירוס, שיעשו את הניתוח בחינם.

אודי A4

דימה.

פורסם

שמע, אני מחזיק את שובר התשלום ביד, בכדי לקבל את הרשיון אני צריך לשלם 51 ש"ח (כאשר ליד המחיר יש כוכבית שמציינת במפורש שהכלבה מעוקרת), לגשת עם השובר המשולם לחיסון נגד כלבת ורק לאחר החיסון והתשלום הרשיון בתוקף.

ככה זה לפחות באזור שלי אבל אני די סגור על זה שמדובר בנוהל כלל ארצי.

פורסם

מה עם בעלי כלבים שמרחמים על הכלב שלהם ומוציאים אותו לטיול עם רצועה והכלב מעולם לא יצא מחוץ לבית בלי רצועה?

פורסם

אז עלות הרחמים היא 300 ש"ח בשנה, ממש לא נורא.

אבל במאמר מוסגר, לכלב יש יצרים אבל אין פורקן, זה לא מציק קצת לאורחים שלך? :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=hzaoNEG6P4U דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• תוכן חדש...