Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמארו 1974- שיפוץ מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 275
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב לכולם.

עוד לא התחיל הקיץ וכבר נמאס ממנו, עד שנגיע לשלב המכני נסדר את המזגן בקמארו והשאר שטויות...

אכן כן הרכב אצל מאג'ד והוא טוחן שעות נוספות על הרכב ואני עוד "יושב" עליו בלי סוף.

במהלך ההלחמות גילינו כי הרכב מזמן, עבר תיקון פחחות עם פלסטיק וכיסה את הכבל של בלם היד- רגל.

השבוע נפטרנו מהבעיה ויש לנו פח במקום בו הוא צריך להיות.

לשיפוטכם.....

IMG_3003.jpg

IMG_3004.jpg

IMG_3005.jpg

IMG_3006.jpg

IMG_3008.jpg

פורסם

בקצה הימני של התמונה הראשונה תוכלו לראות את מצבו העגום של צד הנוסע הקדמי, בנוסף אני מצרף עוד מס' תמונות של אותו

צד, מה שנקרא לפני...

ואיך נראה היום מלמטה..

לילה טוב.

IMG_3009.jpg

IMG_3010.jpg

IMG_3011.jpg

IMG_3012.jpg

פורסם

כל הרכב טלאים :) מה אני אגיד לך ,בהצלחה ,ככה זה כשמשפצים בארץ ,ראיתי עכשיו ביד 2 עוד קמארו למכירה .

בארה"ב ,אפשר למצוא חלקים שלמים לרכב הזה ,כמו רצפה ,גג דלתות וכו' ,ואז במקום לעשות טלאים פשוט מחליפים ריצפה או דלת והכי משתלם זה להחליף את המרכב לגמרי ,כי לך תדע מה יקרה לרכב כשיפעלו עליו עומסי סיבוב ,תאוצה ובלימה ,כל המרכב יכול להתעקם ,שיטת הטלאים המרובים יוצרת אזורים חלשים. אבל למי אכפת ...:roll: אם כל הכבוד לשיפוץ וההשקעה ,זה שווה ערך למכוניות שעולות על הכביש אחרי טוטאל לוס ומתוקנות במוסכים ,ריתוך בנוסף ,גם משמש כאיזור טוב להתפתחות חלודה והחלשת כל הטלאי.

פורסם

צר לי חברים, אני רוצה לפרגן באמת ... אבל אני לא יכול. האוטו הזה היה עדיף לו להתפורר לו למוות מאשר לקבל טילואה שכזה.

אלוהים אדירים, לפחות הייתה משקיע ומביא פחים חדשים , הרים מיצרים הכל והכל יחיסית זול.

פשוט לא מובן הקטע הזה אם הוא מטיפשות או קמצנות או סתם חוסר ידע

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :loco: :loco: :loco: :loco:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
כל הרכב טלאים :) מה אני אגיד לך ,בהצלחה ,ככה זה כשמשפצים בארץ ,ראיתי עכשיו ביד 2 עוד קמארו למכירה .

בארה"ב ,אפשר למצוא חלקים שלמים לרכב הזה ,כמו רצפה ,גג דלתות וכו' ,ואז במקום לעשות טלאים פשוט מחליפים ריצפה או דלת והכי משתלם זה להחליף את המרכב לגמרי ,כי לך תדע מה יקרה לרכב כשיפעלו עליו עומסי סיבוב ,תאוצה ובלימה ,כל המרכב יכול להתעקם ,שיטת הטלאים המרובים יוצרת אזורים חלשים. אבל למי אכפת ...:roll: אם כל הכבוד לשיפוץ וההשקעה ,זה שווה ערך למכוניות שעולות על הכביש אחרי טוטאל לוס ומתוקנות במוסכים ,ריתוך בנוסף ,גם משמש כאיזור טוב להתפתחות חלודה והחלשת כל הטלאי.

אל תכללי יש פה בעלי מקצוע ברמה גבוה מאוד

שיפוץ בטלאים אפשר לעשות כמו שעשו פה ואפשר לעשות בצורה הרבה יותר מקצועית

כמו שאמרתי בהתחלה אני לא מבין למה אתה לא מביא את כל הפחים חדשים , זה יתנקם בך בעתיד

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה. מאוד יפה

מעריך מאוד אנשים שמביאים כאלה מה״מתים״ ומחזירים אותם לחיות.

ישר כוח!

Only RWD

פורסם

בוקר טוב אנשים , בואו ניקח דברים בפרופורציות... הרכב לא הולך להתחרות בפורמולה 1 ולא בראלי סעודיה....

במקרה הטוב הוא ישייט בלא יותר ממאה ועשר קמ"ש.

מבחינתי וכאן אני אומר בשיא הרצינות הכי חשוב המזגן, הרכב יצא לטיול בשבת מידי פעם אני והילדות שלי כך שהכוחות שיופעלו עליו

בסיבובים יהיו מהתינוק של אוסם...

חוץ ממנו יש לי עוד שני רכבים (לא אספנות בבית), קמצן בטח שאני לא ... אם הייתי רוצה ריצפה חדשה+ מרכב חדש+דלתות חדשות= רכב חדש, זה מה שהייתי עושה, תכלס ידידיי היקרים אותי מעניין הבנייה מחדש של הרכב ולא קנייה של רכב ללא השקעה.

במהלך התקופה האחרונה, זכיתי ללא מעט פידבקים לטוב ולרע ולמדתי לא מעט ועזרו לי לא מעט (גם בקבלת החלטות).

תשאירו את הראש פתוח, בסך הכל מס' קטן של ריקבונות בריצפת המרכב... לא כזה ביג דיל... גם החורים בתא המטען

לא יפרקו/יעצרו את הרכב.

השאסי במצב מעולה ועד כמה שכרגע זה נשמע מופרך, הפח של הרכב במצב לא רע בכלל.

הרכב פורק ועוד יפורק עד היסוד לבקשתי בלבד, באמת שיכולתי לא לפרק את השאסי, כנפיים, גיר וכל תא המנוע אבל אני רציתי

כי רציתי, לעבוד, לנקות ולהרכיב חזרה במצב הכי טוב שאפשר. הזמנתי את כל הגומיות והברגים לרכב כי זה חשוב, הזמנתי ארבע בולמים חדשים כי חשוב, חבר'ה, אני מתכוון לטייל עם הילדים שלי ברכב.... אז גם אם אני אשים מאה אלף על הרכב ולשניה אחשוב

שהוא לא בטוח, אז שיעמוד עוד ארבעים שנה ברכב.

לגבי הפחח, נכון שהמקום שלו לא משהו, אני מכיר אותו קרוב לעשר שנים, ראיתי אותו מפרק ומרכיב בחזרה מכוניות של מאות אלפי שקלים, ואחת לא התפרקה, ראיתי אותו מנמיך גג לבקשת הלקוח, והבעלים (כבר שש שנים), נוהג עליו מרוצה.

אני לא פחח וכנראה אני כבר לא אהיה גם , אבל אני יודע לזהות עבודה יפה, וכמו שתמיד טענתי עד שעבודת הפחחות לא מסתיימת, כואב לראות איך הרכב "חוטף" עם הפטיש, לסקפטיים שבינכם, כשתסתיים עבודת הפחחות, הנכם מוזמנים לנסות ולאתר

את התיקונים.

יום ניפלא לכולכם, חברים אני באמת לא כועס, כשאני כועס אני "מרביץ" לפאג'רו (ואז אשתי מרביצה לי) הכל טוב.:-)

פורסם

עזוב לגבי איכות העבודה והויכוח אם זה נכון או לא, כל אחד זכאי לעשות ברכב שלו כראות עיניו.

מה שכן בטוח שהוא לא יודע לרתך... ריתוך כזה מגעיל לא ראיתי כבר הרבה זמן. :shock:

והשיוף סביב הטלאי עשוי ברשלנות כמעט פושעת... מה הבעיה להשתמש במברשת נכונה ולנקות את האזור כמו שצריך לפני שמרתכים טלאי חדש?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

זה שהוא "שיפץ" רכבים לא עושה אותו לבעל יכולות ,ברור ששפכטל או זפת מעל ולא נשים לב .

לא הייתי מכליל אבל רוב הפחחים ישפצו ככה ומיעוט ישפץ כמו שצריך .

אני מבין שהאוטו נמצא אצל מאג׳ד. בחירה נכונה בנאדם זהב עם ידי זהב. בהצלחה בפרויקט המדהים הזה.

תמיד כשיש פרסומת סמויה מדובר בדרך כלל בחאפר :roll:

בסופו של דבר כל אחד והדרישות שלו ,לאחד מתאים שיפוץ "חאפרי" אחר לא ישקיע אגורה ,מבלי שזה יהיה מושלם ומבלי שהרכב יהיה בעל פוטנציאל מינימלי לשיפוץ .רכב "עקום" לא יתפרק ,הוא פשוט לא יתנהג כמו שרכב צריך להתנהג ,בסיבובים ובבלימה שלא לדבר על קריסת איזורים בעת תאונה ,וכתוצאה מזה יכולים להווצר מצבים שיסכנו אותך ואת הנהגים האחרים בכביש .ויש עוד רכבים כאלה על הכביש וגם שם אנחנו לא רואים מבחוץ שהמרכב "עקום" כי הרכב אחרי טוטאל לוס .

פורסם

מבלי להיכנס לחו"ד אישית ולשאלה איך אני הייתי עושה את הדברים, חשוב לומר כי עד כה, מלבד הלחמות לא יפות ואולי נקיון לא מספיק טוב של הקצוות אליו מולחם הפח, כל מה שנאמר פה על בטיחות הינו קשקוש בלבוש.

אנשים, נכון שלא מדובר בשחזור ברמת אלפי ש"ח שחלק קטן מאוד מאוד מהחברים בפורום זה רגילים לו אולם רצפה קצת עקומה ו/או טלאים לא יפים ואפילו שאריות חלודה שטחית, לא יגרמו לרכב הזה, בסופו של שיפוץ, להתפורר תוך יום.

יש פה אנשים שאולי לא יודעים זאת, כי לא נכנסו ברב רבאק של הרכב שלהם אבל מאות רכבי אספנות (כן כן, גם של חברי פורום) נוסעים, יומיומית, במצב חלודה ורקבונות (חלקם מכוסה בצבע לאחר שיפוץ ישן וחלקם לא) ורובם יחיו עוד אחרינו ויעברו עוד כמה שיפוצים בעתיד.

אז כמו שאמר בעל הרכב, אשר אני מוריד בפניו את הכובע ובאמת מאמין שהרכב, בסופו של תהליך, יראה יפה וייסע טוב, תכנסו לפרופורציה 8).

בהצלחה.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

כן ,גם לרכב שנוסע על צמיגים סיניים ,לא קורה כלום וגם כשמורכב קסנון לא תיקני ובכלל לפני 60 שנה לא היה צריך חגורות בטיחות או abs ,להזכיר לך באיזה שנה אנחנו נמצאים ? ויש תקנות ,כי העולם השתכלל ורבים מהדברים שלא היו ידועים אז ,ידועים עכשיו .

רכב עם טוטאל לוס גם לא מסכן אף אחד .

אולי זה לא חשוב ,כמו שאני מתאר את זה ואולי באמת ,הוא יסע על הרכב עוד 40 שנה ולא יקרה כלום אבל ראיתי מספיק פרוייקטים בחיים שלי ואני יכול להבדיל בין רכב שעשוי עם מחשבה לבין שיפוץ סתמי . וזה לא שיפוץ ,מצטער .

פורסם

דודו,

לא מזמן הייתי בדיוק במקום בו אתה נמצא

קניתי רכב, המטרה היתה שיפוץ כללי. פרקתי, גיליתי שרובו רקוב ואז הכל התחיל

בשבילי זה היה שיפוץ ראשון ואת הלימוד עשיתי על בשרי

עשיתי לא מעט טעויות שהיום לא הייתי עושה

קיבלתי חוות דעת מאנשים כאן בפורום שאם היו כותבים את הדברים לפני מעשה אז הייתי מיישם ומרוויח זמן, כסף ואיכות.

הכי חשוב איכות, הרי את הכל אנחנו עושים על מנת שייצא איכותי, אני בטוח שאין ריתוך שנעשה או תלאי שנחתך מתוך כוונה לחפף.

הפורום כאן הוא קהילה חשובה.

אין הרבה מקומות או אנשים שאני מכיר שאני יכול לדבר איתם שעות על תלאי ברכב מתפורר ושהן יתמוגגו מהסיפור כמו שאני מהעשייה.

תגובות חיוביות של האנשים כאן מחזקות המון

ותגובות שליליות מבאסות מאוד.

נסה להבין שכן, יש כאן כאלה קלדנים שלא החזיקו רתכת מעולם או לא ראו רכב בשיפוץ מקיף כמו זה שאתה נמצא בו.

גם לאנשים אלו יהיה מה להגיד ולפעמים הם ידברו שטויות.

אבל, וזה אבל חשוב

יש כאן גם הרבה אנשים שהיו בדיוק במצב שלך.

ששיפצו רכבים במצב כמו שלך או אפילו גרוע יותר.

שטעו, שלמדו ועכשיו יש להם דברים חשובים לספר לך.

תהנה מהדרך

תלמד

ובסוף לא יהיה גאה ממך כאשר הרכב יחזור לכביש

• תוכן חדש...