Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד לו, באמת אין מילים. בייחוד שוטרים שנתקלים ביום יום בהרבה מקרים קשים,

וכרוב בני האדם, מפתחים אדישות כלפי מקרים כאלה.

מי ייתן וירבו אנשים כמוהו, שמגלים אכפתיות ואהדה לזולת, למרות שהם לא חייבים.

פורסם

מצד אחד - יצא צדיק.

מצד שני - הוא רק דחה את הבלתי נמנע.

לא סתם יש משפטים כגון "לא לתת דג, ללמד לדוג", אבל זה לא תפקידו של השוטר.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

כל הכבוד לו אישית כבן אדם, אבל זאת לא עבודה של שוטר. הייתי מעדיף שיתפוס עבריינים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באמת עדיף "שירביץ" באותו אדם קצת חוכמה וילמד אותו איך להתנהל עם כסף מאשר לשלם לו את החוב.

באמת היה עדיף שהמשטרה תתעסק בדברים אחרים, כמו למשל להכניס לצינוק את כל החולירות שנדחפים לתור המכוניות בכניסה לאיילון צפון בגשר ההלכה.

פורסם

שמנזר ואדידס- טרחתם לקרוא את כל הכתבה?

שמנזר, גם אני מעדיף שיתפוס פושעים, אבל גם זו עבודה ששוטרים צריכים לעשות (מוזר, אני חשבתי שזה דווקא עבודה של מכבי האש משום מה).

אדידס- אתה רציני? תקרא את כל הכתבה, ואז תקרא שוב את מה שכתבת. ותגיד תודה שאתה לא עיוור כמו אישתו של הבחור כך שאתה יכול לקרוא את הכתבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

1. צודק, לא קראתי, עכשיו קראתי.

2. אני עדיין עומד מאחורי המילים שלי. האדם הסביר לא נועל את חדר בלוני הגז כדי למנוע מחברת הגז לנתק אותו, פלילי משהו לא? לפני שהוא מגיע למצב שאין לו כסף הוא הולך לעבוד כדי להביא כסף. את היצירתיות בנעילת חדר בגז היה צריך לתעל לחיפוש עבודה.

3. העיוורון של אשתו, כמה שצר לי על זה, לא משנה שום עובדה ממה שרשמתי למעלה.

4. במידה והייתה דליפת גז וחברת הגז לא הייתה מודעת או לא הייתה יכולה להכנס לחדר וכל הבניין היה מתעופף באוויר?

פורסם

2. אני עדיין עומד מאחורי המילים שלי. האדם הסביר לא נועל את חדר בלוני הגז כדי למנוע מחברת הגז לנתק אותו, פלילי משהו לא? לפני שהוא מגיע למצב שאין לו כסף הוא הולך לעבוד כדי להביא כסף. את היצירתיות בנעילת חדר בגז היה צריך לתעל לחיפוש עבודה.

אל תשפוט אדם עד שלא תהיה בנעליו,

ומאחל לך שלעולם לא תגיע, ואי לכך גם לעולם לא תוכל להבין אותו ואת מה שגרם לו לעשות את מה שעשה.

פלילי? ממש לא. הכי הרבה אב נואש שרוצה מחייה בסיסית לילדיו אך לא יכול להרשות זאת לעצמו.

משנה מאוד, אתה חושב שאדם שגר בצפת, ושייך גם כך למעמד סוציו-אקונומי לא הכי גבוה בעולם,

יכול לתפקד ללא שום הפרעה ולפרנס משפחה שלמה כמפרנס יחיד בעוד שאשתו נכה עיוורת?

אז אני מאוד מצטער בשמו, אם לא נשאר לו זמן לעבוד בעוד עבודה מלבד זאת שסביר להניח שיש לו \ בכלל,

כי הוא היה צריך לטפל בילדים, וגם באשתו...

4. במידה והייתה דליפת גז וחברת הגז לא הייתה מודעת או לא הייתה יכולה להכנס לחדר וכל הבניין היה מתעופף באוויר?

אני לא אומר שהדרך הנכונה להתמודד עם חברות הגז היא לנעול את חדר הבלונים ושלום על ישראל,

אבל מצד שני,

אל תמהרו לערוף את ראשו של אדם שעשה את זה, אם זה נעשה מתוך תסכול ותנאי מציאות שכאלו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אתה יודע אם הוא עובד?

אתה יודע מה ההוצאות הרפואיות של אשתו?

בדקת את חשבון ההוצאות שלו?

האדם הסביר שצריך להאכיל את ילדיו יעשה הכל כולל ללכת להתפוצץ באמצע רחוב הומה אדם. נכון שזה לא חוקי מה שהוא עשה אבל כשאתה חושש שלא תוכל להאכיל את הילדים שלך אתה תעשה גם מעשים פליליים הרבה יותר חמורים מלנעול חדר גז.

לגבי דליפה, חברת הגז לא היתה יודעת על זה בכל מקרה כי אם לא ידווחו לה היא לא תדע וכשידווחו לה תאמין לי שהמנעול זו לא הבעייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עדכון מהפייסבוק של המשטרה,

תושב ממרכז הארץ התקשר למשטרת צפת וביקר לעזור למשפחה, המשטרה הפנתה אותו אל המשפחה ויחד הוא שילם את חשבון הגז לשנה קדימה.

----

פורסם
אתה יודע אם הוא עובד?

אתה יודע מה ההוצאות הרפואיות של אשתו?

בדקת את חשבון ההוצאות שלו?

האדם הסביר שצריך להאכיל את ילדיו יעשה הכל כולל ללכת להתפוצץ באמצע רחוב הומה אדם. נכון שזה לא חוקי מה שהוא עשה אבל כשאתה חושש שלא תוכל להאכיל את הילדים שלך אתה תעשה גם מעשים פליליים הרבה יותר חמורים מלנעול חדר גז.

לגבי דליפה, חברת הגז לא היתה יודעת על זה בכל מקרה כי אם לא ידווחו לה היא לא תדע וכשידווחו לה תאמין לי שהמנעול זו לא הבעייה.

האדם הסביר יעשה הכל כולל להתפוצץ ברחוב הומה אדם? מעשים פליליים חמורים יותר כדי להאכיל את ילדיך?

אולי בגלל משפטים ואמונות כאלו המדינה שלנו הגיעה לאן שהיא הגיעה, תחשוב שאם כל אדם במדינה הזו יקח את החוק לידיים ויעשה הכל כדי להאכיל את ילדיו מה יקרה פה.

אדם חכם יצפה חוסר במזומנים מראש ויעשה הכל כדי למצוא דרך חוקית להאכיל את ילדיו.

בכל מקרה, הויכוח הזה הוא חסר תועלת, אני מן הסתם לא אשנה את דעותי ואתה מן הסתם לא תשתכנע מהטיעונים שלי, אז מה הטעם?

פורסם
עדכון מהפייסבוק של המשטרה,

תושב ממרכז הארץ התקשר למשטרת צפת וביקר לעזור למשפחה, המשטרה הפנתה אותו אל המשפחה ויחד הוא שילם את חשבון הגז לשנה קדימה.

כל הכבוד למשטרה, פעם ראשונה שאני זוכה לכתוב את זה :-D

אדם חכם יצפה חוסר במזומנים מראש ויעשה הכל כדי למצוא דרך חוקית להאכיל את ילדיו.

אדם חכם, מקבל את העובדה שלמרות שהוא חכם, הוא אינו יודע הכל.

למעשה, רק זהו החכם האמיתי, כמו שנאמר "איזהו חכם, הלומד מכל אדם",

שכן אם אתה חושב שאתה תמיד יודע הכל אתה סתום לקבל דברים חדשים.

קח בחשבון כשאתה אומר שאדם חכם לכאורה יצפה מראש חוסר במזומנים,

שאתה לא נביא, ולא בן נביא,

ואתה יוצא מתוך נקודת הנחה שכל המציאויות דומות \ זהות למציאות שאתה מכיר \ חיי בה.

או להבדיל, שיש לך דרך לדעת מה העתיד תומן בחובו.

מאידך,

אדם נורמטיבי לגמרי, יכול להיקלע בבוקר אחד לחובות עצומים,

בין אם כתוצאה מבעייה בריאותית כזו או אחרת שלו \ של אחד מבני משפחתו,

ובין אם בגלל כל מיני דברים אחרים.

כשאין לו הורים שיעזרו לו,

וכשאין לו חסכונות גדולים בבנק - כי גם הוא גדל במשפחת קשת יום,

וכשחברים שלו היו עסוקים בללמוד כדי להוציא ציונים טובים ולהעשיר את ידיעותיהם -

הוא היה צריך לעבוד ולעזור לאבא להביא אוכל לשולחן.

אז כל החיים הוא היה במינוסים, ופתאום נופל עליו תיק כזה.

אתה יכול לדעת שזה לא המקרה?

אתה מדבר כאילו המציאות מתנהלת בכיתה אקדמית ברובד התיאורטי.

שם, אתה צודק, צריך לצפות מראש ולתכנן התנהלות.

אבל, כשיוצאים למציאות עצמה, צריכים לקחת בחשבון שלא תמיד הכל צפוי מראש,

ואם הייתי במקומך, לא הייתי שופט את אותו אדם,

במיוחד כשהמידע היחיד שיש לי בהקשר הזה הוא איזו ידיעה קצרה מאוד מאתר באינטרנט.

אין לך מושג מי הבן אדם, מה מצבו הכלכלי, מה מצבם הבריאותי שלו ושל בני משפחתו,

ולא איזה כברת דרך שוכבת מאחוריו.

אז אל תתימר לחשוב שאתה יכולת לתפקד שונה במצבו, כשאין לך מושג מהו המצב שבו הוא נמצא בכלל.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...