Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האדם הסביר יעשה הכל כולל להתפוצץ ברחוב הומה אדם? מעשים פליליים חמורים יותר כדי להאכיל את ילדיך?

אולי בגלל משפטים ואמונות כאלו המדינה שלנו הגיעה לאן שהיא הגיעה, תחשוב שאם כל אדם במדינה הזו יקח את החוק לידיים ויעשה הכל כדי להאכיל את ילדיו מה יקרה פה.

אדם חכם יצפה חוסר במזומנים מראש ויעשה הכל כדי למצוא דרך חוקית להאכיל את ילדיו.

בכל מקרה, הויכוח הזה הוא חסר תועלת, אני מן הסתם לא אשנה את דעותי ואתה מן הסתם לא תשתכנע מהטיעונים שלי, אז מה הטעם?

אדידס, יש לך ילדים?

אם הילדים שלי יהיו רעבים אני אתן גם את החיים שלי כדי שיהיה להם אוכל. ברור שמנסים את הדרך החוקית אבל יש לא מעט מקרים שלצערי לא יוכלו להחזיק את עצמם גם עם קיום מינימאלי בצינורות המקובלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

Kernel - בצפת יש רק חשבון גז לשלם?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בלי שום קשר לשוטרים הרבה אנשים עוזרים ונותנים מעצמם. לוקחים דברים אישית למשל דוגמא לסיפור קרה לי היום:

חבר קרוב עבר ניתוח בבי"ח ידוע במרכז הארץ. הוא שהה במחלקת כירוגית ב' והמתין לניתוח. אמא של החבר ואחותו היו מאוד מאוד מאוד לחוצות וגם אנחנו החברים לא היינו על מי מנוחות. הגיע בחור שעושה שירות לאומי והוא בא להעביר את החולה. הוא ראה שכולנו מודאגים כ"כ (לא צריך להיות שרלוק הולמס בשביל להבחין) ובזמן שהוא לוקח אותו לכיוון המעלית על מנת להעביר אותו לחדר ניתוח אחד אחד באים אליו מחבקים אותו מאחלים לו בהצלחה ושירגע.

אנחנו יושבים בחדר המתנה של חדר ניתוח ולא שומעים יותר מידי מהמתרחש בחדר הניתוח. מתקשרים למחלקת התאוששות והם לא עונים. בסופו של דבר תפסנו את המתנדבת במקום והיא אמרה שהוא עכשיו השתחרר והוא בסדר, בחמש מילים. אנחנו עדיין מודאגים מהתוצאה ויושבים מאוד לחוצים ובדיוק הבחור שעושה שירות לאומי (הבחור הנ"ל) עבר במקום וראה אותנו, הוא נכנס פנימה. אחרי כמה דקות הוא יוצא ומוסר לנו מידע מפורט אשר הוא רשם על דף לגבי מצבו מהרופא המנתח ומהאחות של חדר ההתאוששות. הוא גם ביקש מהם שיכניסו אותנו ברגע הראשון שהם יוכלו וזירז את הרופא לצאת לדבר איתנו.

כל זה מאוד ריגש אותנו וששאלנו למה הוא עשה את זה לחבורה של אנשים שהוא בחיים לא פגש ובע"ה לא יראה יותר כפי שמסתמן, הוא פשוט ענה בלי להניד עפעף שאנחנו גם ככה לחוצים ומאוד מודאגים ואלו רגעים קשים וצריכים להקל עליכם. באותו רגע אני באמת מצטער שאני לא כתב חדשות כי לא פוגשים אנשים כאלה.

אז כמה שזה מפתיע, וכמה שעוד יותר מפתיע שמקרה כזה קרה לי, עדיין יש אנשים טובים :-D

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לפחות פה בבריזילי יש צוות מתנדבים (שאימא שלי אחת מהן) שנמצאים קבוע בחדרי הניתוח וכל תפקידם הוא להיות בקשר עם הממתינים ולדווח להם מתי האדם נכנס פיזית לחדר הניתוח, מתי עובר להתאוששות, להעביר הודעות בין החולה למשפחה וגם לקרוא לרופא כדי שידווח למשפחה מה היה.

בכלל יש הרבה מאוד אנשים טובים פשוט לא רק שלרוב הם נחבאים אל הכלים אלא שאת הטוב אנו מקבלים כמובן מאליו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...