Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בגולף 1.4 TSI 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום וחג שבועות שמח!

אתמול עשיתי קניה שאני די מאוד מרוצה ממנה.

גולף שנת 2008 1.4 TSI הדגם הישן של המנוע עם 140 כוחות סוס וגיר DSG6 דגם מפואר שנקרא אימושין עם סנרוף ומערכת מובנת של החברה וחבילת ניקלים יוקרתית מסביב לרכב.

האוטו היה אצל אישה נכה ועבר רק 58 אלף ק"מ האוטו היה יד ראשונה ואני יד 2.

האוטו יעבור השבוע קצת פחחות וצבע כי יש קצת שריטות ושבוע לאחר מכן טיפול של ישור קו מבחינת שמנים וכד' במוסך של פולקסווגן המרכזי בבאר שבע.

האוטו התחדש לו כבר ביום הקניה בגנטים 17 אינץ עם חתך נמות 225-45-17 עם צמיגי ספורט של יוקוהמה ועם אישור משרד התחבורה כמו שצריך.

רציתי רק לדעת מספר דברים קטנים:

1.המערכת שמגיעה עם הרכב ממש ממש חלשה ברמה גרועה הייתי אומר...יש לי מערכת מקורית של סקודה אוקטיבה 2012 הדגם המפואר מערכת ברמה גבוהה מאוד השאלה אם זה יכנס בגולף שלי?לפני מבט חפיף יש מקום רק צריך לשנות קצת את הפלסטיקה.

2.דבר נוסף בגלל שזה המנוע הישן שמגיע עם טורבו ועם הסופרצארגר המנוע מאוד עדין ואמרו לי לחכות דקה 2 בין נסיעה לכיבוי המנוע על מנת לשמור עליהם..האישה הייתה בשוק שהיא שמעה את זה כי היא טוענת שלא אמרו לה.יש מצב שיהיה איזה שהיא בעיה עם הטורבו והסופרצארגר?

3.מישהו יודע מה התצרוכת דלק של הרכב הזה בנסיעה עירונית בין עירונית ומשולבת?מעדיף מישהו שכבר נהג ברכב ומכיר אותו שיתן לי את הנתון הכי מדויק שהוא יכול

4.האם פילטר אוויר אינבוקס וספייסר יתנו יותר אוויר לנשימה כמו שנקרא למנוע וזה יהיה דבר טוב?או שעדיף לא להתעסק עם זה ולהרוס דברים.

אשמח לחוות דעת על הרכב על הערות והארות וכול דבר אחר יתקבל בברכה,שמח להיכנס למשפחה הגרמנית הגדולה בפעם השניה (לפני 3 חודשיים התחדשתי באוקטביה 1.8 TSI 2012 הדגם המופאר-חוויה אדירה הרכב הזה!!!)

801146382000.jpg

638400382362.jpg

558572006411.jpg

פורסם

תתחדש, נראית ממש טוב!

לשאלתך, אם תרצה תוספת הספק ישנם שידרוגי תוכנה שאתה יכול לעשות.

פילטר אינבוקס לא הכרחי אם הרכב במצב סטוק. ומה קשור ספייסר?

פורסם

תתחדש! היתה לי כזו כחולה במשך שנתיים, מאז רק השתדרגתי ל- 160 ול- 211 ;-)

צריכה ממוצעת 1:14

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני עושה בין 1:13 ל1:14 בנסיעה משולבת עם גירסת ה160. במוסך מורשה כששאלתי אמרו שאין שום צורך להשאיר את המנוע דולק בתום נסיעה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הגנטים 235-45-17.

ותודה לכולם על העזרה,מישהו יודע למה אין לי מחשב דרך אשר מראה לי את הצריכת דלק,מהירות נסיעה,חום שמן וכד'?בשנתון הזה ובגרסאת גימור הזאת (אימושין) הדבר לא קיים?

דבר נוסף אני מחפש מוסך מורשה בבאר שבע והבנתי שיש 3 והכי יקר והכי שוחט במחיר זה המוסך שבא ביחד עם הסוכנות אחרי שעוברים את הביג למי שמכיר את באר שבע.מישהו מכיר מוסך אחר טוב?אשמח להמלצות!

פורסם

בכמה רכשת אותו אם אפשר לדעת ?

נראה נהדר ושמור, תתחדש.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...