Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת טסט פשוטה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיפשותי לא שמתי לב שתאריך סיום רשיון הרכב הוא ליום ראשון 13.5 ,

יש בעיה אם זה שאני אלך מחר לחידוש 15.5 , יש צורך להודיע, לעשות משהו מיוחד ??

פורסם

אין צורך לבצע משהו מיוחד.

מכיוון שהרכב ללא טסט, אתהיכל לקבל דוח במקרה הכי גרוע אם לא תוציא אישור תנועה זמני.

במקרה היותר גרוע, אם חלילה תהיה מעורב בתאונה הביטוח בטוח ינסה להנער ממך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הנסיעה היחידה שאני אבצע זה מחר בבוקר , 4 קילומטר מהבית למכון בדיקה, אם יקרה משהו זה היהי ממש ביש מזל.

פורסם

זו אחריותך המלאה.

יש סטטיסטיקה שמראה שתאונות רבות מתרחשות בקרבת הבית.

(לצערי אין לי את הסטטיסטיקה בהשג יד).

שיהיה לך בהצלחה.

בזהירות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בסיטואציה דומה עם האוטו שלנו (לא הספקנו להשלים את התיקונים לפני התאריך הנקוב ברישיון), הוצאתי אישור תנועה זמני לפני הנסיעה למכון הבדיקה. ליתר בטחון. כך הייתי מציעה לך לנהוג במקרה שלך.

ליהי

פורסם

במידה וחוק מרפי כן עובד בקטע הזה של 4 קילומטרים, תקבל 250 ש"ח קנס ו 6 נקודות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
זו אחריותך המלאה.

יש סטטיסטיקה שמראה שתאונות רבות מתרחשות בקרבת הבית.

(לצערי אין לי את הסטטיסטיקה בהשג יד).

אז עוברים דירה.

פורסם

כן זה רעיון מאוד מועיל.

:roll:

ל'

• תוכן חדש...