Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי די סגור על הסיאט קורדובה עד לאחרונה שראיתי שניסאן אלמרה נמכרת בערך באותו מחיר.

מדובר על רכבים עד שנת 2000 אך לא יותר נמוך מ97.

רציתי לשאול מה החסרונות של כל אחד ומה היתרונות? ובסופו של דבר מה יותר עדיף?

התקציב הוא עד 10000 ש''ח.

פורסם

בסיאטים הישנים ישנם בעיות חשמל לרוב עם לא מטפלים... זה כמו מחלה

הניסן אלמרה, נמצאת אצל אמא שלי כבר 10+ שנים, ואמא שלי עדיין אוהבת את האוטו

רק שצריך לשים לב לעשות לניסן אלמרה טיפולים, יש לה מחלה של דליפה נוזל מצינור הרדיאטור למנוע..

בככה ניסן אלמרה אחלה אוטו, אם מנוע 1.6 ולוק טיפלה ספורטיבי עם לעשות טיונינג

פורסם

הבעיה היא האם ניסאן אלמרה תיכנס בתקציב כולל יישור קו? והאם עלות התחזוק שלה זולה יותר מהסיאט?

פורסם

אם תמצא אלמרה 97 שתיכנס לתקציב ושמורה יחסית לשנה, אז הרווחת, למרות שלישור קו לא יספיק לך.

חפש גם כריזמה 98 שגם מאוד אמינה, אוליי תמצא אחת בתקציב הנמוך.

פורסם
אם תמצא אלמרה 97 שתיכנס לתקציב ושמורה יחסית לשנה, אז הרווחת, למרות שלישור קו לא יספיק לך.

חפש גם כריזמה 98 שגם מאוד אמינה, אוליי תמצא אחת בתקציב הנמוך.

האם המיצובישי נחשבת כאוטו חסכוני?,בטיחותי? האם היא זולה לתיחזוק?

פורסם

אחזקה זולה כן, חלפים בשפע.

חסכוני זה תלוי, טיפולים בזמן, מצב מכאני טוב, צמיגים טובים, נסיעה רגועה, אז כן היא דיי חסכונית, מנסיון עם כריזמה 98', בערך 1/11 מעורב.

לגביי הבטיחות, האמת שלמרות כל השנים לעולם לא בדקתי ולא התעניינתי, אבל אתה מוזמן לקרוא מבחני ריסוק וכל שאר הירקות לגביי הבטיחות.

אני מאוד אוהב את הרכב, נוח, חזק יחסית, מאוד אמין, וזול.

בהצלחה.

• תוכן חדש...