Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגביי החומר לרצפת הרכב - תקפוץ לכל מחסן בדים טוב ותקנה לך פלציב 1 ס"מ, תבדוק אם יש חומר דומה או משהו מטופל נגד חום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הולך להיות 2WAY פאסיבי, אבל תמיד קיימת האופצייה ל3WAY (יש לי מגבר שלישי של סאונדסטרים D60II - קצת חלש, אבל יוכל לתת לי כיוון התחלתי במידה וארצה לעבור לאקטיבי - מה גם, הר"ד תומך בקרוס - 3WAY).

אגב, תיקון קל, משום מה בהודעה הראשונה רשום סט קידמי של סיז מסדרת הרפרנס, אצלי הסט הוא מסדרת הפרפורמנס (הסדרה "הנמוכה" מבין השתיים).

פורסם

היה לי את הפרפורמנס בעבר.

סט מעולה, מאוד איכותי עם פירוט צלילים גבוה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

רק לפני שאתה מביע עליו כלשהיא תגובה או דעה - תן לו לפחות 8 שעות עבודה נטו להפתח, מנסיון, יצא לי לשמוע אותו לפני ואחרי וזה באמת עושה הבדל.

אני לא מכיר את הקרוס של הסט הזה וגם לא בטוח לגבי הנתונים אבל אם תרצה לנסות לשפר לו קרוס, אתה יודע עם מי לדבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אצלי לקח לסט בערך חודש להיפתח.

זה יותר מ8 שעות עבודה

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

את הסט הרצתי בבית, קיבלתי רמקולים שהתיבות שלהם התאימו לסט באופן מושלם, פירקתי משם את האלמנטים, וחיברתי אותו לרסיבר, הרסיבר יכול לעבוד עם רמקול של 4 אוהם, וסיפק לו כ-90 וואט.

אודי, האם המידבאס אצלך ישב בתיבה אטומה, או שניגן בנפח של הדלת? ואם בתיבה אז של כמה ליטרים להערכתך?

פורסם
את הסט הרצתי בבית, קיבלתי רמקולים שהתיבות שלהם התאימו לסט באופן מושלם, פירקתי משם את האלמנטים, וחיברתי אותו לרסיבר, הרסיבר יכול לעבוד עם רמקול של 4 אוהם, וסיפק לו כ-90 וואט.

אודי, האם המידבאס אצלך ישב בתיבה אטומה, או שניגן בנפח של הדלת? ואם בתיבה אז של כמה ליטרים להערכתך?

אין אצלי מידבאסים כבר כמה שנים טובות - יש לי וופרים כשחושבים על הצורה שבהם הם עובדים אצלי.

מעולם לא היה לי סיז, הוופר היחיד שהיה לי בתיבה הינו האילייט של מוראל והנפח היה 5 ליטר והם תפקדו נהדר.

והוופרים שיש לי כרגע הם 7 אינטש, חיות, והם מתוכננים לעבוד בנפח דלת.

Pioneer TS-X150

פורסם

אהלן!

אז ככה, מיום שבת בצהריים עבדתי על האוטו, עד היום בשעה 2 בצהריים.

ביום שבת התחלתי בפירוק של פנים הרכב, ונתקעתי כשהגעתי לשחרר את ההגה....מחסור בכלי עבודה, ביום ראשון נסעתי לקרית גת לקנות את הבוקסה המתאימה, ואיתה ניסיתי לשחרר את ההגה.

הבורג שמחזיק את ההגה אמנם השתחרר אך לא ההגה עצמו.

במשך שעה, כשאני שוכב בתוך האוטו על הגב עם הפרצוף מתחת לתא הכפפות, ניסיתי להבין איך אני משחרר את השטיח מבלי לפרק דש בורד, לבסוף מצאתי דרך (בלי לחתוך ובלי לקרוע כלום), שדרשה סבלנות של פיל, עצבי ברזל, ויכולות אקרובטיות שלא היו מביישות מתעמלות קרקע אומנותית באולימפיאדה!

אחרי הוצאת השטיח, ניקוי על כל הרכב שהתחיל משאיבת אבק, והסתיים עם מעבר על כל פנק של הרכב עם מטלית שספוגה בטרמפנטין.

לאחר מכן התחלתי בציפוי הרכב בדיינמאט. לבנתיים ציפיתי את רצפת הנהג והנוסע שליד, את תא המטען, ואת פאנל הרבע האחורי, את הרצפה של המושב האחורי החלטתי בנתיים להשאיר כמו שהיא. מתוך 18 יריעות נשארו לי קצת פחות מ-6 יריעות, ועדיין לא ציפיתי את הדלתות ולא את התקרה.

אפרופו תקרה - משום מה, המהנדס הצרפתי שתכנן את הרכב לא יכל למצוא דרך נורמאלית להחזיק את הגג במקומו, והחליט כי הכי טוב יהיה להדביק את התקרה לגג המתכת - אם יש למישהו רעיון איך לשחרר אותה - אנא מכם שתפו אותי.

ולבסוף הנחתי את כבל המתח, והכנתי שתי כבלי אדמה, את כבלי הרמקולים, את כבל הרימוט ואת הRCA . כבלי המתח עוברים בצד שמאל, כבלי הרמקולים אחד מימן ואחד משמאל, והRCA עוברם במרכז.

ועוד דבר קטן, אני לא יודע איך זה ברכבים אחרים, אבל בפיז'ו אין משטח אחד שהוא ישר, להכל יש קימור כזה או אחר, תבליט פה, תחריט שם - לעזאזל עם הצרפתים, לא יכלו לתת משטח ישר, שיהיה נוח לעבוד?

P5190074.jpg

P5200075.jpg

P5200076.jpg

P5210077.jpg

P5210082.jpg

פורסם

אם רכב כמו פיג'ו אתה צריך להיות עדין עם החלקים שאתה מפרק :-), יש להם נטייה לא לחזור למקומם בטבעיות.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

הכל חבזר למקומו, בשקט מופתי וללא קירקושים, ולהפתעתי הרבה, לא נשארו לי ברגים מיותרים.

כמה הערות והארות: בהמלך העבודה קיללתי את הצרפתים כמה וכמה פעמים, ואני חייב להגיד שלא תמיד בצדק - אני בטוח שאם היה לי את הכלים המתאימים (מפתחות פתוחים שהם גם רצ'ט, מפתחות פתוחים עם ראש בזוית, מברגה קטנה וזמינה עם ביטים של טורקס, מקום עם מיזוג וצל, ותאורה לשעות החושך, ורצוי גם קוטל יתושים/זבובים/ברחשים וכו') העבודה הייתה קלה יותר (וכן, כשחם לי, ויש יזבוב שנוגס לי ברגל אני ניהיה קטנוני).

ועוד דבר, אני חייב לדעת האם למתקינים בארצנו יש איזשהו הסכם עם חברות האיזולירבנד? למה לא להשתמש בשרוולים מתכווצים, למה לא להלחים חוטים כמו בני אדם, אז שזה יעלה עוד 100-200 שקלים (אני מדבר על כאלו שמתקינים מערכות הזעקה ולא רק מערכות סטריאו)

פורסם

כי זה עולה יותר.

כי צריך עוד כלי כדי ליישם את החומר (מקור חום)

וכי צריך לעבוד חכם, לחווט הכל כמו שצריך בפעם הראשונה.

מתחדשת*

פורסם

אצלי הסאב בתיבה אטומה 37 ליטרים ועושה את העבודה מצוין אומנם לא מחובר למונו אבל הוא מאוד מהיר ונציל .

בהצלחה בפרויקט 8)

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...