Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בבעיה הזאת:

הרכב מגיע למוסך עם נורת בדוק מנוע.

סריקת תקלות מגלה החטאת בעירה באחד או שניים מהצילנדרים.

מושכים את החוט הצתה של הצילנדר המדובר ומגלים שהוא מוצף מים עד מעל לפלאג.

קרה לי בלא מעט רכבים מסוג פורד פוקוס דור 2(משנת 2004 ומעלה).

בהתחלה חשבתי שמדובר בפקקי המים של הראש מנוע אשר נמצאים ממש ליד הפלאגים אבל לאחר בדיקה הסתבר שהם לא דולפים.

יש למישהו פיתרון ממה זה נובע?

האם זאת בעיה של היצרן?

קובי

פורסם

ברכב הזה יש "מחלה" של פיצוצים בראש מנוע סמוך להברגה של הפלאג המעבר מים מתפוצץ (נוצר סדק זעיר) ודרכו המים פורצים החוצה.

שלחתי לא מעט ראשים של פוקוס לבדיקת לחץ והסדק מתגלה, ניתן להלחים אותו כאשר מפרקים את הראש הבעיה היא שהתיקון לא אמין ולכן עדיף להחליף את הראש.

פורסם

ברשותי 2 פוקוסים 2004 ו-2008 כבר מספר שנים.

על הרכב שנת 2004 כבר עשינו מעל 60,000ק"מ.

יצא לי לקרוא כבר מספר נושאים על הבעיה ואני לא מצליח להבין איך מגיעים לשם מים ?

אם הבעיה היא כל כך נפוצה - מדוע אין אותה אצלי ?

הרי ישנה הפרדה (קיר אש) בין אזור המנוע לאיזור המים (שפריצרים)

האם מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק מגיעים המים למכסה השסתומים ?

פורסם

כנראה שאצלי זה לא הופיע מכיוון שאני מחזק את המצתים בעזרת TORQE בלבד.

כל הברגה שקשורה לראש מנוע יש לחזק עם TORQE ולא לפי "רגש".

פורסם

ba323f בדקתי היום עם בחור שאני מכיר ממאזדה-פורד.

הוא אמר לי שזאת תקלה ידוע ואכן המים מגיעים מהשפריצרים, אכן נשמע מוזר אבל הפיתרון הוא להחליף לקיט משופר והבעיה נעלמת.

קובי

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
ba323f בדקתי היום עם בחור שאני מכיר ממאזדה-פורד.

הוא אמר לי שזאת תקלה ידוע ואכן המים מגיעים מהשפריצרים, אכן נשמע מוזר אבל הפיתרון הוא להחליף לקיט משופר והבעיה נעלמת.

לנושא חדירת מים מהשפריצרים.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?533465-%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%91%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%91-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-2006

עריכה אחרונה על ידי jd2005
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...