Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה אני רוצה לקנות רכב משפחתי קטן יחסית (אנחנו שלוש נפשות) והתקציב שלי הוא עד 80 אלף ש"ח.

אני נוסע ברכב הרבה וחשוב לי לא לסבול בנהיגה היות ואני תקוע בפקק כמעט כל השבוע...

והיות והרכב שאני מחליף הוא פולקסווגן ג'טה 2010 החלטתי לשמר את הדברים המהנים של הפולקסווגן ולקנות רכב דומה - הגולף הרשום בכותרת.

המחיר של הרכב המוצע הוא בסביבות 55 אלף ש"ח והוא עם 44 אלף ק"מ מחברת ליסינג מאוד גדולה (שנותנת אחריות על כל המרכבים המשמעותיים עד 20 אלף ק"מ).

כמו כן הרכב עבר תאונת חזית והחליפו מכסה מנוע וכנפיים וכולי' - ללא מכות בשלדה...

מה אתם אומרים על הרכב:

1. האם הוא אמין יחסית?

2. למה לשים לב בבדיקה שאעשה באופן פרטי?

3. האם יש לכם המלצות לרכבים אחרים טובים יותר?

תודה,

בועז

פורסם
שלום לכולם,

אז ככה אני רוצה לקנות רכב משפחתי קטן יחסית (אנחנו שלוש נפשות) והתקציב שלי הוא עד 80 אלף ש"ח.

אני נוסע ברכב הרבה וחשוב לי לא לסבול בנהיגה היות ואני תקוע בפקק כמעט כל השבוע...

והיות והרכב שאני מחליף הוא פולקסווגן ג'טה 2010 החלטתי לשמר את הדברים המהנים של הפולקסווגן ולקנות רכב דומה - הגולף הרשום בכותרת.

המחיר של הרכב המוצע הוא בסביבות 55 אלף ש"ח והוא עם 44 אלף ק"מ מחברת ליסינג מאוד גדולה (שנותנת אחריות על כל המרכבים המשמעותיים עד 20 אלף ק"מ).

כמו כן הרכב עבר תאונת חזית והחליפו מכסה מנוע וכנפיים וכולי' - ללא מכות בשלדה...

מה אתם אומרים על הרכב:

1. האם הוא אמין יחסית?

2. למה לשים לב בבדיקה שאעשה באופן פרטי?

3. האם יש לכם המלצות לרכבים אחרים טובים יותר?

תודה,

בועז

למה להחליף גטה 2010 בגולף ישנה יותר ?

פורסם

אתה יכול להוריד אותם הרבה יותר. ביום שאתה תרצה למכור אוטו מליסינג אחרי תאונה, אל תתפלא שלא יעמדו אצלך בתור. זאת תהיה עיסקה משתלמת עבורך רק אם תוריד אותם מאוד במחיר ואז תהנה מרכב טוב במחיר מציאה. אם אתה רוצה להבין את המצב, תעשה תרגיל קטן ותתקשר לחברות ליסינג ותגיד שאתה רוצה לקנות מהם רכב חדש ותשאל אם יעשו לך טרייד על גולף מהשכרה שעברה תאונה. תראה מה תהיה התשובה שלהם...

• תוכן חדש...