Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טפלתי שם ב-2 הטיפולים האחרונים

בפעם הראשונה התחילו לטפל ללא הצעת מחיר והחליפו דברים שלא רציתי שיחליפו

בסוף זוכיתי עליהם אבל הרגשה קצת לא נעימה

בפעם השניה היה בסדר, אבל למרות שבקשתי שלא ימשיכו לשלוח סמסים והודעות לדואר בדבר טיפולים ומבצעים,

הדבר ממשיך ודיי עולה על העצבים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מטפל שם ברכבי (פורד פוקוס 2008) באופן קבוע.

להפתעתי הרבה, כשביצעתי סקר שוק המחירים שלהם היו הוגנים והם אמינים.

אני די מרוצה מהשירות שקיבלתי מהם: תמיד אדיבים, עונים על שאלות, ודי מקצועיים.

לפני כחודשיים ראיתי ששמן המנוע ירד לקו המינימום (טיפה מעליו), ניגשתי למוסך והם מילאו לי ובחינם.

אותו הדבר עם נוזל קירור (יש לי את שניהם ואני יכול למלא לבד, למי שתהה, אך מסוג שונה ואני לא מעוניין

לערבב כרגע).

לא מזמן התחילה לי בעיית ריח רע מהמזגן בדקה הראשונה בעת ההפעלה, קבעתי תור ביום שישי האחרון ואף הבאתי להם

תרסיס מיוחד שקניתי שמיועד לריסוס לתוך צינורות המזגן, והם אמנם קצת יבשו אותי שם כשעתיים וחצי אבל לבסוף עשו את העבודה ולא לקחו שקל. כך שיצאתי די מרוצה.

למי ששוב תוהה למה לא ביצעתי את העבודה לבד - מסתבר שבפורד פוקוס על מנת להגיע לפילטר אויר של המזגן - צריך לפרק את דוושת התאוצה :(

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

לא יודע מה היה לפני כמה שנים.

ב-2 הטיפולים האחרונים הם החליפו שמן כמו שצריך: האוטו עלה על ליפט, בורג ריקון השמן שוחרר והשמן

רוקן לתוך מיכל. לאחר מכן, מילוי שמן חדש.

נראה לי תקין.

מתוך סקרנות גרידא, מה אתה ראית?

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם
לא יודע מה היה לפני כמה שנים.

ב-2 הטיפולים האחרונים הם החליפו שמן כמו שצריך: האוטו עלה על ליפט, בורג ריקון השמן שוחרר והשמן

רוקן לתוך מיכל. לאחר מכן, מילוי שמן חדש.

נראה לי תקין.

מתוך סקרנות גרידא, מה אתה ראית?

הוא דיבר על נוזל בלמים (שמן ברקסים) בעוד שאתה מדבר על שמן מנוע.

• תוכן חדש...