Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה MPV שנת 1996 מגמגמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי מאזדה MPV שנת 1996, פועל על גפ"מ.

עשיתי טיימינג לפני כחודש.

מאז, הרכב מגמגם במאמץ (גם על גז וגם על דלק).

תרגום: המנוע פועל חלק, אבל בעליות ובכל מקום שצריך כוח, הכוח מגיע בגלים: שתי שניות יש כוח, שתי שניות פחות כוח.

גם בעמידה אם אני נותן גז קבוע בניוטרל הטורים לא יציבים. אם למשל אני מייצב טורים על 3000 סל"ד, הם יירדו כל כמה שניות לאזור 2700-2800, ויעלו שוב.

לא נמצאה בעיה מכאנית (סתימה וכו'), והשפריצו לי גם ספריי ניקוי לקרבורטור.

אמרו לי שכניסה של אוויר שלא דרך החיישן (צינור אוויר סדוק וכו') יכולה לגרום לזה. סתמתי סדק שהיה וזה לא השתנה.

בבדיקה ממוחשבת נמצאו תקלות ב-3 חיישנים: חיישן טמפרטורת אוויר, חיישן Co (חמצן), וחיישן מצב מצערת.

ולשאלות:

א. מה עוד כדאי לבדוק?

ב. איך מאפסים את החיישנים? לכמה זמן לנתק את המצבר?

ג. אני גר בצפת. יש המלצה על מומחה לעניין באזור הצפון?

תודה,

דוד.

פורסם

תשובתך נימצאת בשאלתך.

כנס למקום שעשה טיימינג ושיכוונו לך מחדש, יכול להיות קפיצה של שן שלא ממש תורגש בסרק אלא תבוא לידי ביטוי בנסיעה. כל עוד הטיימינג לא מכוון כראוי מחשב הרכב יזהה נתוני עבודת מנוע מוטעים וישליך זאת על חיישנים למיניהם.

פורסם

יש לבדוק שהטיימינג במקום כי הכל התחיל מהטיפול טיימינג.

לדעתי יש נתק או קצר בצמה כתוצאה מהטיפול טיימינג, או צירוף מקרים, מה היו הקודי תקלות?

פורסם
יש לבדוק שהטיימינג במקום כי הכל התחיל מהטיפול טיימינג.

לדעתי יש נתק או קצר בצמה כתוצאה מהטיפול טיימינג, או צירוף מקרים, מה היו הקודי תקלות?

אם אני זוכר נכון הקודים היו 11, 12 ו-15.

אני יכול לבקש מהמוסך לבדוק שהטיימינג במקום, אני מקווה שהוא יסכים. זה בטח פירוק מחדש של כל הפרונט.

• תוכן חדש...