Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן וחסכוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בן 23 גר בדרום(שדה בקר)

ומחפש לקנות את הרכב הראשון שלי

יש לי אחרי גירודים ענקיים משהו כמו K50+-.

השימוש העיקרי של הרכב יהיה ניסעות קצרות באזור הדרום אבל לפחות פעמיים בחודש יהיו נסיעות להורים

שגרים במרכז באזור נתניה

אני מחפש אוטו כמה שיותר חדש ששומר על הערך שלו,שמתי שאני אמכור אותו יישאר לי קצת כסף בצד,כמה שיותר חסכוני בדלק

לא חשוב לי בגז גדול אולי רק אזור נהג מרווח טיפה.

הכיוון שלי כרגע הוא סיטרואן סי 1 ראית הרבה פירסומות שלה ורצית לדעת אם לדעתכם רכב כזה יד 2 2011 יכול לספק אותי

ואם לא על איזה כיוון הייתם ממליצים.

המון תודה לעוזרים ;)

פורסם

בהחלט נראה שה-C1 או 107 (אותו רכב בדיוק) זאת בחירה טובה בהתאם לדרישות שלך, רכב חסכוני ביותר, תוכל להוציא ממנו קרוב ל- 1:20 בכבישי הדרום. גם מבחינת ירידת הערך, הואיל ומדובר ברכב לא יקר, ההפסד שלך במספרים אבסולוטיים (לא אחוזים) יהיה הרבה פחות מרכב גדול יותר. לגבי נסיעות ארוכות, יש הטוענים שהרכב לא בנוי לאתגר הזה, אני לא מסכים עם הטענה הזו.

לקחתי כמה פעמים את 107 של אשתי למילואים (רכב ליסינג :wink: ), נסעתי מצאלים לחיפה ובבוקר בחזרה, ככה פעמיים-שלוש בשבוע, הרכב ״שורד״ נסיעות ארוכות ללא כל בעיה. כנ״ל גם הגב :-)

החסרון הבולט - זה שאין כמעט תא מטען, אך אתה לא צריך אותו כ״כ, כפי שציינת.

פורסם

כמעט ואין בשוק סיטרואן C1 משומשות. מהדגם הקודם (כלומר הצורה הישנה) נמכרו רק כמה מאות רכבים בארץ ואחר כך הופסק הייבוא. כן אפשר למצוא בקלות יחסית את הדגם המקביל של פיג'ו (107), גם בגרסה ידנית וגם בגרסה רובוטית.

לדעתי הרכב קצת חלש וקטן לנסיעות ארוכות. הוא אמנם מאוד חסכוני בדלק (באזור ה-18 קילומטרים לליטר) אבל מבחינת נוחות הנסיעה והכוח של המנוע זה לא הרכב הכי מתאים שיש לנסיעות כאלו. אני הייתי מציע לך ללכת לכיוון המכוניות המעט גדולות יותר, בסגנון של הקליאו או המיקרה.

פורסם

האמת - בדיקה הכי פשוטה - ללכת לחברת השכרה כלשהי, לקחת את ה-107 (C1) לסופ"ש (משישי עד ראשון), מחיר לא יהיה גבוה בכלל, 350 שקל בערך (כמובן ללא דלק, אבל דלק הרכב הזה כמעט ולא אוכל), ולבצע נסיעה ארוכה מהדרום עד נתניה, ובחזרה, ואולי גם מנתניה לאזור ירושלים/חיפה, לבדוק איך הרכב בעליות. זאת תהיה סופר נסיעת מבחן :-)

פורסם

מחזקת את דבריו של אדי, 48 שעות עם הרכב יספקו לך את כל התשובות.

בכל אופן, סיטרואן C1 - "יציאה" מוצלחת של סיטרואן. מעוצבת יפה, חסכונית, עם תא נהג מצועצע אך נוח ופרקטי.

באשר לביצועי הרכב בנסיעות מחוץ לעיר, ורק על פי הנתונים הטכניים של הסיטרואן, אני ממליצה לך לבדוק אופציות טובות וחסכוניות נוספות:

כמו יונדאי i10 - מחירון 2009 = 50 אלף ש"ח לאוטו', מנוע 1.1, וגם, פיאט גרנדה פונטו אקטיב, מודל 2009, מנוע 1.2.

ענת

אוויס

האמת - בדיקה הכי פשוטה - ללכת לחברת השכרה כלשהי, לקחת את ה-107 (C1) לסופ"ש (משישי עד ראשון), מחיר לא יהיה גבוה בכלל, 350 שקל בערך (כמובן ללא דלק, אבל דלק הרכב הזה כמעט ולא אוכל), ולבצע נסיעה ארוכה מהדרום עד נתניה, ובחזרה, ואולי גם מנתניה לאזור ירושלים/חיפה, לבדוק איך הרכב בעליות. זאת תהיה סופר נסיעת מבחן :-)
פורסם

ערב טוב,

לרכבי הסופר מיני האלה.

107 C1 A10

אין כמעט בידוד לרעשים. במידה ותעשה נסיעת מבחן אתה תרגיש שדי רועש ברכב הקטן.

חוץ משאר ההערות של קודמי.

קח כמה שנתונים אחורה (איבוד הערך הרציני עבר).

בהצלחה.

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

פורסם

תודה רבה לכולכם.

אני חושב שאני באמת אקח לבדיקה את הרכב מהחברה רק לראות איך הוא בנסיעות.

התחלתי לחפש גם את היונדאי I10 בתור אופציה שהיא נראית ממש מגניבה בגדול ובבפנים שלה.

ותאמת שהמחיר של 2009 כמו שכתבת מגיע גם לאזור ה35K שזה מדהים מבחינתי ככה שכרגע זה מסתן בתור אופציה יותר ראלית.

לא משנה לי כלכך ידני או אוטומט למרות שהעדפה הכללית לאוטומט אבל זה לא מה שיכריע.

אם הייתם מציבים אחת מול השנייה את היונדאי(I10 שנת 2009) מול סיטרואן(C1 שנת 2011)מה לדעתכם יותר מתאים

והחסרונות והיתרונות של כל אחד מהדגמים.

ושוב תודה לכולכם על העזרה;)

פורסם

לפיגו 107 המנוע רועש בעיקר במהירוית נמוכות וכן יש רעש מבתי הגלגלים,מעבר לזה היא קלה והמנוע יחסית נמרץ,כמובן מאוד חסכונית,היונדאי חסכונית פחות אך בפנים יש יותר פלסטיק לכן לדעתי היא מרגישה קצת יותר רכב,תא המטען של 107 גם פחות נוחה להטענה.הרכבים קטנים די דומים מעבר לזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם מצאת יונדאי i10 ב35 אלף, קח את הרכב לבדיקה, וודא שהכל כשורה, והרי לך עסקה מצויינת.

(אגב, איפה מצאת i10 ב35? :shock: )

ענת

אוויס

תודה רבה לכולכם.

אני חושב שאני באמת אקח לבדיקה את הרכב מהחברה רק לראות איך הוא בנסיעות.

התחלתי לחפש גם את היונדאי I10 בתור אופציה שהיא נראית ממש מגניבה בגדול ובבפנים שלה.

ותאמת שהמחיר של 2009 כמו שכתבת מגיע גם לאזור ה35K שזה מדהים מבחינתי ככה שכרגע זה מסתן בתור אופציה יותר ראלית.

לא משנה לי כלכך ידני או אוטומט למרות שהעדפה הכללית לאוטומט אבל זה לא מה שיכריע.

אם הייתם מציבים אחת מול השנייה את היונדאי(I10 שנת 2009) מול סיטרואן(C1 שנת 2011)מה לדעתכם יותר מתאים

והחסרונות והיתרונות של כל אחד מהדגמים.

ושוב תודה לכולכם על העזרה;)

פורסם

תנסה סוזוקי אלטו, יש לי מישהי בעבודה שנוסעת אם כזה אוטו כל יום לעבודה וחזרה מדובר במרחק של משהוא כמו 6 ק"מ הלוך חזור אבל אני גר בעיר שרוב הכבישים זה עליות חדות

בקיצור היא אומרת שהיא מתדלקת פעם בחודש !!!

• תוכן חדש...