Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

האם הממל"ז החדש והמשוכלל נכנס לשימוש? (אני מתכוון לממל"ז שמצלם)

לפנות בוקר לזר אותי שוטר באיילון, הולנטיין התריע ולקח לי 2-3 שניות להגיב ולהאט.

כמה מאות מטרים אחרי עמדה ניידת נוספת(אני מניח שהם שיתפו פעולה כך שאחד לוזר והשני עוצר רכבים).

לא עצרו אותי, אבל השוטר הלוזר הסתכל עליי במבט מוזר שהלחיץ אותי, אני מניח שבגלל הבעיטה בבלמים.

לפי מה שאני יודע- כל עוד לא נעצרת לא נתפסת. השאלה היא אם יכול להיות מצב שהוא צילם אותי? לא היה פלאש.

תודה ויום טוב!

פורסם

לא היה פלאש, לא היה צילום.

לא נעצרת, אין דוח.

*"השוטר הלוזר הסתכל עליי במבט מוזר שהלחיץ אותי"- אתה יכל להסביר לי איך המבט שלו נראה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא היה פלאש, לא היה צילום.

לא נעצרת, אין דוח.

*"השוטר הלוזר הסתכל עליי במבט מוזר שהלחיץ אותי"- אתה יכל להסביר לי איך המבט שלו נראה?

ל'

אפשר לפרש את זה בשני מובנים:

הראשון: נדפקת

השני: איזה באסה שהוא בלם :D

פורסם

הממל"ז החדש אכן נכנס לשימוש אך אין בו מצלמה בכלל והשוטר עדין צריך לעצור את הרכב עליו הוא לזר.

לכן, אם הוא לא עצר אותך, לא תקבל דו"ח.

מנסיון, רוב שוטרי התנועה המשתמשים בממל"ז מכוונים למהירויות גבוהות שיזכו את עובר העבירה בהזמנה לבימ"ש.

את דוחות הברירת קנס הם משאירים לעבירות אחרות.

• תוכן חדש...