Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שברשותי הוא פולסווגן פולו 2001.

אני רוצה לדעת איך לקפל את המושבים האחוריים.

פעם אחרונה שקיפלו לי אותם, אותו עובד נכנס מהבגאג׳ עם מברג התעסק שם ופתח ב2 הצדדים...

אין לי מושג מה הוא עשה ולכן אשמח לדעת.

JL Audio

פורסם

יש ידיות בשני צדדי המושב האחורי, יש אפשרות שנשברו לכן גש לתא המטען וחפש את המנוף שמרים אותם ועם מברג או עם היד תפתח בשני הצדדים.

במידה ובאמת נשברו חבר אזיקון למנוף לגישה קלה.

פורסם
יש ידיות בשני צדדי המושב האחורי, יש אפשרות שנשברו לכן גש לתא המטען וחפש את המנוף שמרים אותם ועם מברג או עם היד תפתח בשני הצדדים.

במידה ובאמת נשברו חבר אזיקון למנוף לגישה קלה.

אבדוק היום ואחזור עם תשובה, תוכל להראות לי איך נראה ה"מנוף" המדובר, בבקשה?

JL Audio

פורסם

המנוף מאוד בולט, גם מתחת לכיסויים. נראה כמו מתג נעילת דלת, רק גדול בהרבה. אבל גם לא יצא לי לראות פולו ישנה עם מנוף קיים, כי הם פשוט נתלשים.

תסתכל מאחורי גב המושב האחורי- בנקודה שהוא נפגש עם המגשים הצידיים הפלסטיים של תא המטען למעלה (איפה שיש רמקולים, בד"כ, לא המגש הנשלף). אתה תראה שם מעין טבעת ברזל שיוצאת מאזור הפלסטיקה ונכנסת לגב המושב. בתוך הטבעת הזו יש מעין זיז (שחור, לפחות אצלנו) שכאשר מושכים אותו עם המנוף למעלה הוא יוצא מהטבעת ואז אפשר לקפל את המושבים. במקרה הזה אתה דוחף את הזיז עם האצבע (לא צריך שום בורג) מלמטה כלפי מעלה. שים לב- בד"כ צריך להרים משני הצדדים בו זמנית כדי שהמושב ישתחרר, כי הזיז ננעל בחזרה בקלות.

אחרי שתמצא את הזיז, אתה תראה שיש לו חור, ואולי גם את מה שנשאר מהמנוף (שעשוי מגומי). חבר שם מנוף כלשהו חלופי, אפשר חוטי נחושת, ותיצור לעצמך מנוף שיבלוט החוצה כדי שלא תצטרך להתאמץ בפעם הבאה. אפשר להוציא את המנוף החליפי דרך הרווח שבין המושב למגשים, כך שלא צריך לעשות כלום לריפוד.

בהצלחה, ומקווה שהצלחתי להסביר את עצמי, פשוט הפולו לא כאן בחנייה כרגע כדי להמחיש עם תמונות..

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

כהמשך לאשכול הזה שפתחתי בזמנו, תפסתי את שני המנופים באזיקונים ומשכתי את קצותיהם דרך החורים המיועדים לכך. לידית במקור.

אנסה לצלם איך זה נראה.

כמובן שניתן לעשות זאת רק אחרי שהמושב מקופל ללא עזרת ידית. כפי שכתבו כאן, יש להרים את שני המנופים סימולטנית בעזרת מברג. רצוי שתיעזר במישהו.

פורסם

לא ממש ברור מה רואים בתמונה שלך. נראה שמותקן אצלך כיסוי כלשהו על גב המושב ומונע גישה ישירה לתפסן. התפסן המדובר נמצא ברבע העליון של המדובר. הנה תמונות שצולמו במושב מקופל מתוך תא הנוסעים. של המנוף עצמו (והאזיקון המחובר אליו) ושל התפס בגוף הרכב אליו הוא ננעל.

הבעיה שבמושב פתוח אין כמעט גישה למנוף מלמטה. צריך לדחוף אותו כלפי מעלה ולהרימו. יש להשתמש במברג ארוך מן הצד.

IMG_1139.JPG

IMG_1140.JPG

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן להגיע אלינו למוסך ואני אראה לך איך לפתוח את המשענת

ותוכל לקבל גם שני אזיקונים .

כמובן ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

@רון- תודה הצלחתי! אך לא הבנתי לאן לחבר את האזיקונים, אך גם למדתי איך לפתוח סוף סוף, וזה לא קשה בכלל. אני מאמין שלא אצטרך להשקיע כל כך הרבה זמן ומאמץ בפעמים הבאות. קלי קלות! תודה!

תודה רבה! בהחלט עזר לי,

ולמי שאי פעם ימצא את האשכול הזה וירצה הסבר נוסף:

2 תגובות מעליי יש תמונה של טבעת ברזל, וחתיכת פלסטיק מעוגלת.

קחו מברג שטוח. בצד הכי שמאלי (והימני) תדחפו מלמטה-אמצע את המברג ותתחילו לעלות אותו עד שתפגשו עם הטבעת ברזל, תנו 2 דפיקות לוודא שזו אכן היא, לפי הצליל, בעדינות קחו את המברג אחורה ותעלו מעל הטבעת ברזל (אני אישית גירדתי אותה בקטנה עם העליה של היד שלי כדי לוודא על פי הצליל איפה היא נגמרת) בנקודה שהיא נגמרת, תדחפו את המברג, ודחפו לכיוון הישר ולמעלה. תרגישו שאתם לוחצים על החתיכת פלסטיק (ראו תמונה א' בהודעה השניה שמעליי) תלחצו עליה ותלחצו על הכיסא באותו הזמן, כדי שיצא.

וזהו.

JL Audio

• תוכן חדש...