Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר יש לך 2.8 בי-טורבו כל התערבות היא בגדר לקיחת גלידה מילד בגן חובה על ידי ערס מגודל בן 15. :-P

אבל יש זאבים יותר מרושעים בג'ונגל.8)

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמובן שיש זאבים גדולים יותר בגונגל החוכמה היא לדעת לא להתעסק איתם ולהכיר טוב טוב את האויב שלך:-D

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
זאב בעור כבש- הרכב שלי

כבש בעור זאב- הרכב שלכם

^ חברים אני מקליד את כל הנתונים במטרה להפיק תוצאות מהסקר הזה...אז בבקשה בלי בית ז***ת :?

אלפי סליחות, הכוונה שלי הייתה שתכניס את הרכב מהחתימה שלי לחתך הראשון וכל רכב אחר מהחתימות של מי שהגיב(שלך למשל) לחתך השני.

תודה.

פורסם

^

אחלה דרך לרכוש חברים בפורום ידידי...מעריץ את העקשנות שלך...

ואם שמת לב עשיתי חיתוך נתונים לשלוש פלחים,

לפי מה שאני רואה הפלח בו הרכב שלך נמצא הינו האמצעי, הנה תרשים להמחשה- :fist:

זמין 8)

פורסם

כל הכבוד על האשכל וההתמדה - זה היה אשכל מהנה ביותר,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

סקר לא מוצלח, לאור העובדה שהרוב לא יודעים את משמעות המושג "זאב בעור כבש".

פורסם
סקר לא מוצלח, לאור העובדה שהרוב לא יודעים את משמעות המושג "זאב בעור כבש".

מה זאת אומרת לא יודעים? אין איזו הגדרה אוניברסאלית ואובייקטיבית לדבר הזה.

תלוי מאיפה מסתכלים, זה לא שחור או לבן. כל אחד נתן פה את דעתו לפי רעות עיניו יכול להיות שאתה לא מסכים עם ההגדרה שלהם, אבל זה לא אומר שהם לא יודעים את המשמעות.

אם יש אוודי סטיישן עם גלגלים קצת גדולים וברקסים גדולים אבל עם מנוע של למבורגיני בפנים וביצועים מדהימים אז זה כן יכול להחשב בתור "זאב בעור כבש", כי סה"כ זה סטיישן שלא נראית שונה או הרבה יותר מוחצנת מפורד מונדאו למשל. נכון שליד סובארו DL סטיישן היא תראה כמו מפלצת.

אגב, אם אני מפספס בענק, אנא תתקן אותי ותסביר לכולנו מה זה באמת המושג "זאב בעור כבש"

יואב :arrow:

פורסם
מה זאת אומרת לא יודעים? אין איזו הגדרה אוניברסאלית ואובייקטיבית לדבר הזה.

תלוי מאיפה מסתכלים, זה לא שחור או לבן. כל אחד נתן פה את דעתו לפי רעות עיניו יכול להיות שאתה לא מסכים עם ההגדרה שלהם, אבל זה לא אומר שהם לא יודעים את המשמעות.

אם יש אוודי סטיישן עם גלגלים קצת גדולים וברקסים גדולים אבל עם מנוע של למבורגיני בפנים וביצועים מדהימים אז זה כן יכול להחשב בתור "זאב בעור כבש", כי סה"כ זה סטיישן שלא נראית שונה או הרבה יותר מוחצנת מפורד מונדאו למשל. נכון שליד סובארו DL סטיישן היא תראה כמו מפלצת.

אגב, אם אני מפספס בענק, אנא תתקן אותי ותסביר לכולנו מה זה באמת המושג "זאב בעור כבש"

המושג מדבר על רכב שנראה פשוט, כמו הגרסאות הבסיסיות יחסית של אותו הדגם, אך מתחת למכסה המנוע מדובר על רכב חזק משמעותית וייתכן שגם בעל התנהגות משופרת נניח. אסקורט קוזוורט'? היא נראית כמו אסקורט רגילה? רק הג'נטים מבדילים בינה לבין אסקורט רגילה? כנ"ל לגבי אודי RS6 וגולף GTI. כנס לגוגל וחפש הבדלים בין RS6 לבין A6 אוונט, תאמין לי שזה לא מסתכם רק בג'נטים. לעומת זאת, מכוניות כמו וולוו T5 או ניסאן ג'וק טורבו נניח מובדלים קוסמטית בדבר אחד או שניים, ואילו על הכביש ההבדל הוא עולם ומלואו. מקווה שהסברתי את עצמי טוב.

• תוכן חדש...