Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

אני כרגע בתהליך של קניית רכב מליסינג אאודי A6 2009 TDI

שהלכתי לברר פרטים עם הרכב אמרו לי שהרכב שמור ללא תאונות בחנתי קצת וראיתי שבאמת הרכב שמור וחדש מבפנים

אמרו שהרכב תקין לחלוטין ואין לו שום בעיה וכל בעיה שתתגלה בבדיקה אם יכסו את ההוצאות במוסך צ'מפיון מורשה

הבעיה הייתה שבבדיקה של הרכב התברר שיש לרכב רבה תקלות כגון צינורית טורבו רטובה, אינג'קטורים נוקשים, השהייה בהילוכים, מסרק הגה נוזל, בעיה בסרן האחורי ושהרכב עבר צבע בטמבונים וכנף ימין אבל לא עבר תאונות...

הרכב נסע 70 אלף ק"מ ומשום מה כל הטיפולים היו בצ'מפיון חוץ מהאחרון של ה 75 אלף ק"מ

עכשיו אפילו שהם הבטיחו להתחייב על תיקון כל התקלות האם זה לא מוזר שרכב כזה חדש יחסית יש כל כך הרבה תקלות

רכב שכביכול מטופל בחברה שמור ועם ק"מ נמוך..

והאם חברת הליסינג יכולה לעשות איזשהו עסקה עם צ'מפיון של יתקנו את הרכב כמו שצריך כי שרציתי לתקן את הרכב בצ'מפיון בבאר שבע (קרוב לבית ומטפל של רכב נוכחי) הם אמרו שהם יכולים לטפל ברכב רק בבני ברק או ירושליים עקב "הסדרי תשלום"

בקיצור אני כרגע מתלבט אם כדאי לי לרכוש את הרכב ומקווה לשמוע את דעתכם\עצתכם מה לעשות בנידון..

תודה מראש...

פורסם

סך הכל נראה שיש כמה נזילות/כסתח"חים של מכון הבדיקה.

עם המוכר מתחייב לסדר את כל הליקויים וכנראה גם נותן לך אחריות לשנה.אני לא רואה פה בעיה.

בעניין הטיפולים בצ'מפוין כל עוד כל הטיפולים רשומים במחשב לא משנה איזה מוסך מורשה ביצעה אותם.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

בקשר לטיפולים הרכב טופל בצ'מפיון ובטיפול האחרון הם עברו לטפל במוסך אחר ...

אולי יש פה זיוף ק"מ...

בכל זאת יש הרבה תקלות לרכב עם ק"מ נמוך...

פורסם

אוויס זאת אחת מחברות הליסינג הגדולות בארץ, הסיכוי שיתעסקו עם זיוף קילומטראז' נמוך עד כדי זניח. כל זה נכון, כמובן, בהנחה שאתה קונה את הרכב ישירות מאוויס ולא מסוחר קטן שאומר לך שהוא נציג של אוויס.

ספציפית לגבי ה-A6 שמצאת - אני לא מתרגש מכל התקלות שמצאו בבדיקה לפני הקנייה. כשאתה מכניס רכב יקר שכזה (ועוד מליסינג) לבדיקה במכון בדיקה ייתכן שינסו לכסת"ח את הבדיקה מכל הכיוונים. תחשוב לרגע מה יקרה אם בעוד חודש ילך לך הטורבו ומכון הבדיקה יצטרך לשלם לך על טורבו חדש? יותר קל לכתוב שיש צינורית טורבו רטובה וזהו. אינג'קטורים נוקשים - כנ"ל. אתה יודע מה עולים מרססי דיזל חדשים? אתה באמת רוצה שמכון הבדיקה ייקח את זה על עצמו?!

ובאופן כללי לגבי A6 מליסינג - גם ככה יש סבירות גבוהה כי האודי הזאת תסבול בעתיד מסחירות מאוד בעייתית, כמו רוב רכבי היוקרה המשומשים. עדיף לך לשלם פחות היום, כי מחר כשתרצה למכור ככה או ככה תקבל עליה גרושים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אולי יש פה זיוף ק"מ...

בכל זאת יש הרבה תקלות לרכב עם ק"מ נמוך...

אני לא חושב שזה קשור. רכבים האלו מאוד רגישים (במילים עדינות) ואקלים חם כניראה לא מטיב עימם. ברכבי מנהלים רבים מתוצרת אירופאית האחזקה יקרה יותר (מחירי שמנים, פילטרים כו' לא רחוקים לרוב הרכבים, מקום היוקר הוא לא כאן) מהממוצע גם בגלל צורך בחלפים יקרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מחזק את דבריו של צביקה ,קח בחשבן שיהיה קשה עד בלתי אפשרי למכור את האודי A6, אתה מחפש רכב מנהלים ?

קנה וולוו S60 יש כמה וכמה מליסינג ,נכון גם אותה יהיה קשה בעתיד למכור אבל לא כמו אודי A6

כמו כן היא יותר זולה משמעותית.

בהצלחה.

• תוכן חדש...