Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה בבקשה לשמוע את דעתם של אלה שיש להם או היתה להם את רנו סניק מודל 2000 (או באיזור) עם גיר אוטומט, דגם RXT עם מנוע 1600 (110 כ"ס).

אשמח לשמוע מה דעתכם על הרכב ומה הצריכת הדלק של הרכב הזה. חיפשתי באינטרנט על צריכת הדלק אבל יש מידעים סותרים.

פשוט מצאתי רכב יד ראשונה, שמורה מאוד שעשתה רק 140000 ק"מ ואני יכול לקנות אותו 20 אחוז פחות מהמחירון.

שוב, אני באמת מבקש דעה של מי שמכיר את הרכב באמת ולא מדברים שהוא שמע.

תודה

פורסם

הרכב הוא חסכוני מאוד ,נוח ,מרווח.

ברכב ישנם בעיות רבות והעלות בדרך כלל מאוד גבוה.ל-2 חברים טובים שלי היו את הרכבים כאשר הישן ביותר היה 2002 .

אחד מהם רכש את הרכב מהחברה והעלויות היו גבוהות מאוד ואני יתן דוגמה :

1:מדחס של מזגן אחרי 4 שנים שהרכב על הכביש רצו בחברה כ10200 שקל ובסופו של דבר שולמו 2500 אצל מוסך רגיל

2.ראש מנוע ב120000 ק"מ במחיר של 6000 שקל

3.בעיות גיר שונות.

לרכב יש תקלות רבות ויקרות אבל כאשר הוא נוסע הוא מאוד נוח וחסכוני.

פורסם

רכב כזה שמור ומטופל יתן לך את אחת התמורות היותר טובות לכסף. רכב נוח, מרווח, בטוח מאובזר יפה לשנתון ובכלום כסף.

נכון הוא לא הרכב שמזדקן הכי בכבוד, והנקודה החלשה ביותר היא הגיר האוטומטי, אורך חיים בד"כ נע סביב 150 א' ק"מ.

צריכת דלק, לאבי היו בזמנו מגאנים, שהיו זהות מכאנית לסניק, וצריכת הדלק הייתה טובה (אם אני זוכר נכון מדובר על 13 ק"מ לליטר בבן עירוני עד דלק על חשבון הברון), בסניק צריכת הדלק תהיה מעט גבוהה יותר.

אם אתה צריך תחבורה בסיסית מנק' א' לנק ב' אז תקנה אקסנט, פיאסטה, פונטו וכו'

אם אתה רוצה רכב משפחתי מהטובים בתקופתו בגרושים שיעלה לך יותר בתחזוקה, הסניק הוא מעולה

פורסם

תודה לשניכם חברים על המידע המפורט.

באמת רכב נוח וגם מה שאהבתי בה שהיא קצת גבוהה וזה תחושה כייפית לנסוע בה.

אני אקח בחשבון את מה שאמרתם ואעשה קצת חושבים.

תודה רבה

• תוכן חדש...