Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש הייתי ברכב שהיה מורשה כניסה בחינם לנתיב המהיר.(נהג+3 נוסעים)

אך הנהג(הייתי טרמפיסט אצלו) המשיך לנתיב ללא ידיעה שצריך לעבור בחניון ולהרשם

לנסיעה בחינם.

שאלותי הן:

1.האם יש קנס על הרכב שנכנס ללא הרשמה? והאם ניתן לבטלו אח"כ?

2. מדוע השילוט בכניסה לנתיב לא מספיק ברור לנהגים שעוברים שם

ולא כותבים בפירוש שאין נסיעות חינם אלא אם כן עוברים בחניון?

-לפחות באתר שלהם זה ברור אבל זה התברר לי רק אחרי הנסיעה.

3.מה כ"כ קשה להעביר את עמדת הבדיקה לכניסה לנתיב כמו שיש במנהרות הכרמל בחיפה שניתן לשלם בכניסה ולא צריך להתברבר בחניון ע"מ למצוא את נקודת הרישום.

תודה מראש

פורסם

1- כן, יש קנס, ואפשר לערער עליו. אני חושב שבעבר שלחו אזהרות, אבל הפסיקו עם זה.

2- קצת בעייתי לרשום את ההוראות על שלט באמצע הדרך. מה אתה תעצור לקרוא את ההוראות?

3- למה להם? להקל על מישהו שנוסע בחינם?

בנוסף, לידיעת כלל הקוראים, הפטור הנ"ל ניתן בכניסה לחניון ומעבר בבותקה, שבו נציג מוודא את

מספר הנוסעים, ומעניק פטור מאגרת נסיעה בנתיב.

הנציג הנ"ל לא נמצא שם במשך כל הזמן, אלא רק בשעות הפעילות של החניון וההסעות, כלומר מהבוקר

ועד מאוחר בערב, אבל לא כולל שישי/שבת/חג וכד'.

פורסם

שכחתי לציין שהפנייה כאן בפורום היה לאחר שהתלוננתי באתר של הנתיב המהיר אך עבר חודש ועוד לא קיבלתי איזשהו תשובה.

לזכותם יאמר שיש להם אתר מושקע אבל הבעיה שאת כל ההשקעה והפרסום השאירו לאינטרנט.

אבל מה יעשה נהג שלא מחובר כל יום לאינטרנט? מאיפה הוא צריך להיות בקיא בנהלים של הנתיב המהיר?

למה לא נזכרו להוסיף עוד שורה בשלטים בסגנון "רכב הרוצה לנסוע בחינם וזכאי לכך חייב לעבור ולהירשם בחניון"

זה היה חוסך עוגמת נפש להרבה נהגים שלא ידעו על הצורך לעבור.

אני מקווה שמנהלי הנתיב ילמדו וייתקנו את הטעויות שלהם.

פורסם
1- 2הנציג הנ"ל לא נמצא שם במשך כל הזמן, אלא רק בשעות הפעילות של החניון וההסעות, כלומר מהבוקר

ועד מאוחר בערב, אבל לא כולל שישי/שבת/חג וכד'.

בימים שנקבת התנועה דלילה בכבישי ישראל, ולכן אין נציג שיאייש את העמדה,

מכיוון שגם רכבים (כמעט) לא נכנסים למתחם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...